АВГУСТинските деца растат прекрасни,като майските цветя!

• 15 688
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Мама Марго, много се радвам на сладката
Как се казваш?- Ели и съм малко дете.Това го казва с много горд тон  Laughing
Не ти си Елица.- Аз съм не Елица аз съм Ели.
На колко си години ?- две ,ту
Даниел до скоро казваше една, де, ти, а сега като го питаш, казва на де и показва.
Прекрасни новини, сигурна съм, че ще избереш подходящата и ще се представяш добре в новия колектив. И на половин ден, тъкмо ще имаш време за децата и да се организираш Hug

Нана, успех!

Снощи Даниел както си спинка, допълзя бързо при мен в леглото и ми каза "Мамо, иска гуш", аз като го гушкам, той ми отвръща с успокоителен тон "Ела, мамо, ела" и ме гушна и той. После си отиде на леглото и ми иска ръката.

Блу, за какво е протеста на 1-ви юни?
А за срещата сме за, естествено, откога чакам, да ме видите каква съм мецана.

Сутринта, на прегледа при доктора, загледа се за пола на бебо, в началото нищо не видя между краката, а после като ни показа една щтръкнала пишона, сестрата каза, че му се пишка.

# 181
  • София
Нана защо още една операция, или първата беше само, за да изрежат тумора и да видят за разсейки или....

Стискам палци на твоята приятелка  Praynig

Ще режат цялата гърда и ще извадят лимфен възел, за да видят за разсейки.

# 182
Нана  Hug Силно ще се моля, мила  Praynig
Среща, среща, среща  newsm68 smile3521

# 183
Хайде нба срещатаааааааааааа Party

# 184
 Хайдееееееее........ 1ви юни е много далече....тогава пак Peace

# 185
Благодаря момичета,надявам се да имам мъдростта да избера по доброто за нас.
Днес се обадиха за работа и за Иван, да видим ако започнем и двамата как ще решим проблема с Еличка  Rolling Eyes

Нана, молим се всички сигурна съм,но защо не опита алтернативно лечение преди да легне под ножа,има доста методи които са дали резултат,тези операции + химиотерапия просто ще я довършат, знам защото бях свидетел на това как опрерацията и последвалата терапия убиха майка ми за 6 месеца, ако тогава знаех толкова за рака колкото сега, може би щяхме да я запазим жива по дълго време.

# 186
Нана, пожелавам много късмет и сили на приятелката ти Praynig Hug
Някой няма ли да качи малко пресни снимчици newsm78

# 187
И аз да се включа, че отдавна не съм го правила, а досега ви четох.

Принцеската на Айла е голяма сладуранка.

Много се смях с дечицата ви. И ние сме само на първото си име. Иначе сме на 2 и вина. Брои до 10 на бг и на гръцки. Знае много песнички и няколко стихчета, но все още си говори по бебешки начи. Добре че с таткото си я разбираме.

Иначе аз съм добре. Докторът ме уплаши, че бебето щяло да излезе всеки момент, а то вече колко време мина. Довечера съм при него за запис на тоновете и да погледне за разкритие. По-късно пак ще се включа, защото сега ми е сърдита и прави опити да потроши мишката...

# 188
  • София
  Ето малко повечко снимки от нас този път  Simple Smile - Елена

# 189
Мама марго, жалко е когато си отиват добрите хора, които най-много ни липсват.

Полито, така на първата ми бременност по това време докторката ми каза, очаквай всеки момент, а то, шийката на матката ми била къса. Родих си точно във времето, когато си трябва.
Как си с движението? Правиш ли разходки? А с кг.,колко са ти отгоре досега. Питам, защото аз лично бях много подвижна, когато бях бременна с Даниел, пак по това време, пак по жегите, но не ми пречеше. А сега ...

Айла, много сладурски бузки има Елена, а как миличко и се радват каките, и я гушкат, и я галят, пу-пу. Тати - художник, прекрасни дечица имате. Да са здрави, палави помалко и да слушкато когато може. Hug

# 190
Не е истина колко ми е бавен компютъра Close Ще гледам снимките на малката Елена у дома.
Поли, то съвсем не останало време, късмет  Peace

# 191
  • гр.София
Нана  Hug Силно ще се моля, мила  Praynig
Среща, среща, среща  newsm68 smile3521
  Peace Peace Peace

Марго,браво ,радвам се -сега ти остава да си избереш по-добрата работа.

Полито, стискам палци,чакаме те с бебче тук  bouquet

Айла, виждам най-сетне и аз снимките. Чудесно семейство сте ,пу-пу!

....................................

А сега-добро утро!

Към кандидатстващите за градина

В профила на всяко дете,срещу кандидатурите е написан шансът за успех. Ако някъде е висок,срещу по-долните кандидатури нищо не пише.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 09:46 от blanc

# 192
  • София
Операцията мина. Отрязаха гърдата. ИЗвадиха и няколко лимфни възли да видят за разсейки. Моля те, Господи, ако изобщо те има, нека всичко да е чисто! Cry

# 193
Наде- всички ще се молим за приятелката ти Praynig Кураж и сили.Дано най-лошото се размине Shocked Praynig

# 194
Наде- всички ще се молим за приятелката ти Praynig Кураж и сили.Дано най-лошото се размине Shocked Praynig

newsm17

Общи условия

Активация на акаунт