ООД "112 Арабски петролни кладенеца" с БГ участие

• 24 266
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
шилан ела във варна ще те заведа при д-р узунов.ако искаш влез в нета и чети за него..
вижте какво намерих  http://www.dnes.bg/article.php?id=70567

# 241
Номадка, ми аз мисля да се кандидатирам тогава, щом търсят предимно вътрешната красота  Joy
НСЕ, за разказвателните ги пращай при мен! Peace
Наде, пусни някоя изложбена снимка!! Crossing Arms
Страхотна, писах ти преди време, не го ли получи  newsm78 Ходих си за Великден да се разтъжа  Hug
КатеМ, пак колорит от базата!  bouquet
Деси, вината за безкултурието не е непремено у филипинките, нито пък у децата - обикновено родителите се държат с тях като с вещи, оттам и децата копират това поведение. Такива са поне моите лични наблюдения. Peace
Миг, колко щъркели има по пътя за Г.Делчев...мъжките стърчат по комините, а женските мътят. За теб се сещам, като ги видя. Да даде Господ да гнездим и ние скоро...може и през лятото  Praynig
КатеШ, успех в новата болница. Не може в София да няма добри лекари, важното е да намерш своя. Стискам палци! Praynig
Рейн, мина ли ти раздразнението  Twisted Evil Пътуването ми беше за служебно удоволствие  Laughing Част от английската рода ни гостува в Гърция. Малко изморително, но и доста забавно. Скъсах се да мия чинии...За испанския - нямаш проблеми (жалко, че учебните ми помагала са в Гърция; трупат прах там  ooooh!). Тъкмо трябва да пиша и на приятелката ми в Мексико, да питам как са, че с този грип само ги мисля. За да не палува детето вечер, го слагай да спи следобед по-раничко или изобщо не го слагай, ако има прекалено много енергия. Шоколад и сладко по-добре да не яде (ти си знаеш,де) и като наближи време за лягане не го разигравайте, да не се превъзбужда (често татковците точно по това време им идва музата да лудуват с детето).Това от моя богат опит в гледането на деца  Peace За кашлицата - яж мед!
Дядо, и аз помислих, че нагръдника ще го слагаш на друг, не на детето  Joy

# 242
  • Варна
Привет  Heart Eyes,

Колко е хубаво, когато в петък следобед можеш спокойно да отвориш бг мама и необезпокояван да прочетеш какво са написали виртуалните ти съфорумки и съфорумец  Mr. Green (дядо жаджи за теб се отнася ,нали си ни един мъж тука ,трябва да си те къткаме  Whistling ) ............. та кога казваш ще публикуваш следващият си разказ  Party

Чета че предлагате помощ в изучаването на математически задачи или  разказвателни уроци и в тази връзка да попитам .....а неученолюбиви деца в правият път вкарвате ли  newsm78 , да Ви изпратя наш Мони  Mr. Green

Наде, пусни някоя изложбена снимка!! Crossing Arms
Олд пусни някоя снимка от древна Елада    Crossing Arms  Mr. Green

Латея   Heart Eyes липсваш ми, ела при нас

# 243
Вкарваме, пращай го! Peace Снимки под ръка нямам, защото и аз като теб съм в офиса. Може по-късно. Дай малко сладолед ти  Crossing Arms
Какво толкова му се радвате на петъка, нали утре е работен ден  newsm78 Или за вас не е  newsm78

# 244
  • София
...
Колко е хубаво, когато в петък следобед можеш спокойно да отвориш бг мама и необезпокояван да прочетеш какво са написали виртуалните ти съфорумки и съфорумец  ...

Тамън обясних и на съседките (щото и на тях им направи впечатление), че съм в отпуск до понеделник щото правим ремонт за абитуриента, а майстора не обича да му вися на главата. Та си нямам друга работа, пазя майстори в съседната стая и си вися пред лаптопа.

# 245
То никой майстор не обича да му висиш на главата, но е здравословно. Не ги оставяй за дълго без контрол  Twisted Evil

# 246
  • Варна
Вкарваме, пращай го! Peace Снимки под ръка нямам, защото и аз като теб съм в офиса. Може по-късно. Дай малко сладолед ти  Crossing Arms
Какво толкова му се радвате на петъка, нали утре е работен ден  newsm78 Или за вас не е  newsm78
Пращам го в понеделник. Благодаря.Сладоледът го изядох. Утре е почивен ден. Mr. Green

...
Колко е хубаво, когато в петък следобед можеш спокойно да отвориш бг мама и необезпокояван да прочетеш какво са написали виртуалните ти съфорумки и съфорумец  ...

Тамън обясних и на съседките (щото и на тях им направи впечатление), че съм в отпуск до понеделник щото правим ремонт за абитуриента, а майстора не обича да му вися на главата. Та си нямам друга работа, пазя майстори в съседната стая и си вися пред лаптопа.
А като ги пазиш дали ги храниш  Crazy,щот у нас като са идвали майсторите винаги ги гощаваме и напояваме  Rolling Eyes

# 247
Девойки, в контекста на приказката за филипинките и имат ли те бъдеще у нас или не, аз мисля, че имат... Ако семейството е достатъчно интелигентно и стабилно ще я адаптират, ние не сме като тези, които ходят по цяла нощ на партита. Хич няма да ми е излишна помощ в къщи, поне в чистенето и гладенето...
В Кувейт им плащат по 100$ поне така беше по едно време, но те спят в къщите където работят. Това тук ще е проблем ако семейството живее в апартамент. Но пък ще са голям плюс за гледането на стари хора...Така както нашите българки гледат стари и болни хора по Гръцко и Испанско...

Шехи...

Никито   bouquet има ли днес цветя и рози?   bouquet

# 248
Наде ако има някакъв сайт за изложбата го пусни да погледам и аз макар и виртуално.разкажи нешо повече как мина   bouquet
да поздравиш Елито  Hug

# 249
 Sad Няма за съжаление цветя и рози. Днеска въпреки че почива не намери време за мен  Sad. Не знам може би разсъждават по друг начин не като нас но не познавам друг арабин за да сравнявам. Но за тях май семейството и приятелите са на първо място и тогава всички останали. Но вие имате повече опит може би ще ми кажете така ли е.  newsm78. На вас поне ви желая хубав и усмихнат ден.  bouquet

# 250
  • София
Здравейте пак Mr. Green
Е, Шехи, веднъж да съм с едно рамо напред по отношение на неработни дни smile3534 Двата дни от шестдневната почивка ще се отработват, при нас поне, на 16 и 30 май.Но аз предвидливо на тези дати си поисках остатъчните два дни отпуска от миналата година... WinkИначе казано, в никоя от предстоящите съботи няма да се мервам в офиса Grinning
За разказвателните - ще се възползвам, да знаеш..Толкова ги мразя Sick
Либра,и насам можеш да го пратиш, ама после да не съжаляваш Naughty Бях писала преди време констатациите на щерката...Смята, че и най-гадната госпожа в училище е цвете за мирисане в сравнение с моята особа Mr. Green
Хаджи, споко бе човек.....какво изключение си мислиш, че сте?!Колоритната картинка, дето я обрисувах в предходния си пост, касае по-спокойните ми дни покрай дечурлигата, тези с по-малко раздразнение..Можеш да си представиш тогава, как изглеждат останалите... hahaha Joy Представям си в добавка и майстори ooooh! Купонът у нас би бил пълен тогава...
Наде,поздравления за фотографката!  bouquet
Номадка,в този конкурс и аз ще мога да се кандидатирам.. hahahaИначе определено имах шансове и в Мис Макси Шоу, ама пусто  го спряха  още преди години.. Sad

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 14:28 от not stubborn enough

# 251
Либра, да нямаш грешка, провери пак - май е работен  Joy Имах предвид да дадеш сладолед насам за продан, иначе аз съм на диета  Naughty
Наде, адашката изглежда чудесно! Аз исках снимките, представени в изложбата, но ти цял бонус ми прати   bouquet Филипинките имат почва у нас, особено, ако искат само по 100 долара. Проблемът е законодателен - с едни индийци в хотела знаЙш кЪв зор видяхме...едва ги легализираха  Crazy
Никито, там понятията за време и експедитивност са размазани, ако е рекъл Аллах, ще прати хабер, не се коси!
НСЕ, ама ти грешно си ме разбрала - за мен работни са дните, за които  аз кажа. А иначе така се интерсувах заради едно ходене до банката  Money

Една кокошка как ме издразни току-що по телефонааа...ама как има хора, които колкото и да си търпелив, ти се иска да изпозастреляш  на петата минута #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 252
  • София
...
Хаджи, споко бе човек.....какво изключение си мислиш, че сте?!Аз колоритната картинка, дето я обрисувах в предходния си пост, касае по-спокойните ми дни покрай дечурлигата, тези с по-малко раздразнение..Можеш да си представиш тогава, как изглеждат останалите... hahaha Joy Представям си в добавка и майстори ooooh! Купонът у нас би бил пълен тогава...
...

Не ма питай, че ми се не приказва. Добре, че му се вижда краят, пък уж бил козметичен ремонт.

# 253
Уха 100 долара...ми те били скъпи филипинките...По-добре някое сиромахче индийче, или пакистанче...моята съседка плащаше 35-40 евро на месец за денонощна служба...Е, аз не бих платила баш толкова малко, експлатация е, грехота е..
Да, аз смятам това за безценна помощ, но за съжаление мъжа ми има някакви принципи по този въпрос, в които аз не намирам никаква логика, но той е твърдо против домашните прислужнички...А като ходих сама на гости в родата първия път, почти всеки ден пристгаха две жени, които ми бяха представени като 'съседки', и уж сядаха на лаф, а след 5 минути се опрятаха и почваха да готвят...Не знам, мисля че родата ги беше някак си срам да ми кажат че при наличието на 5 жени в къщата идват още 2 да готвят.

Наде, това да не е дъщеря ти?  Аз като от Марс паднала, мислех, че Надя има само 2 деца, че Марси има само Линда, и че Спорти няма деца...още 2-3 години във форума и може да вляза в час...

# 254
Рейн, мила, наистина нямам още, но съм работила много с деца и съм гледала, затова си позволих да те съветвам  Tired

Общи условия

Активация на акаунт