Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява арабската дреха шамия?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са изискванията за получаване на парола за албум със снимки във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява арабската дреха шамия?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително лични преживявания, семейни отношения, пътувания, проблеми с визи и пресстой в чужбина, както и културни разлики между различни страни. Освен това форумът обсъжда теми като организиране на срещи, кулинарни изживявания, здравословни проблеми и лични откровения. Участниците споделят своите мнения, опит и се подкрепят взаимно в различни ситуации.
-
Какви са изискванията за получаване на парола за албум със снимки във форума?
-
Какви са разликите в културите на различните страни, обсъждани във форума?
-
Какви са изискванията за получаване на виза за Египет?

Ходих си за Великден да се разтъжа 

). Тъкмо трябва да пиша и на приятелката ми в Мексико, да питам как са, че с този грип само ги мисля. За да не палува детето вечер, го слагай да спи следобед по-раничко или изобщо не го слагай, ако има прекалено много енергия. Шоколад и сладко по-добре да не яде (ти си знаеш,де) и като наближи време за лягане не го разигравайте, да не се превъзбужда (често татковците точно по това време им идва музата да лудуват с детето).Това от моя богат опит в гледането на деца
,
) ............. та кога казваш ще публикуваш следващият си разказ 
,щот у нас като са идвали майсторите винаги ги гощаваме и напояваме
Няма за съжаление цветя и рози. Днеска въпреки че почива не намери време за мен
Двата дни от шестдневната почивка ще се отработват, при нас поне, на 16 и 30 май.Но аз предвидливо на тези дати си поисках остатъчните два дни отпуска от миналата година...
Иначе казано, в никоя от предстоящите съботи няма да се мервам в офиса 
Бях писала преди време констатациите на щерката...Смята, че и най-гадната госпожа в училище е цвете за мирисане в сравнение с моята особа