Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 846
  • 478
  •   1
Отговори
# 105
  • в сърцето на моето Слънце
Добро утро!
Днес съм на линия вече. Кротнах се спокойна и доволна у нас.  Mr. Green
От днес съм 5 П и се надявам до 1-2 дни още кило да загине. Много ни е пуста темата, тия празници, направо пръснаха седянката.  hahaha
Хайде лек и режимен на всички!  Hug Heart Eyes

# 106
Добро утро, милички!
Луси, много се радвам, че си решила да минеш в трета! Според мен постъпваш правилно  Hug Сигурна съм, че и в нея ще сваляш! А за сухарите ми се струва добра идея. Били споделила марката им и от къде ги купи?
Риен, браво за постигнатото! 15 кг са страхотен резултат!  Hug
Стел, честита придобивка! Да ви вози леко и безаварийно!
Аз днес си промених аватара с актуална снимка от вчерашната ни разходка из Пловдив. Дано да успея да дойда на срещата Simple Smile

# 107
  • Пловдив
Добро утро, момичета и момчета   Hug
искам да ви почерпя виртално  Hug днес ставам на 27 год.  Crazy

Може да ви се стори неразумно, но по този повод от вчера съм във временна трета  Blush Вчера си позволих 1 ябълка към ПЗ, а днес смятам да пийна чаша червено вино със сиренце  Crazy и това ще ми е гала вечерята   Mr. Green
Моля ви да не ме укорявате, наистина много ми дойде задържане месец и половина  ooooh! Искам да уточня, че и на мерки не свалям, не само на кг  Rolling Eyes Остава ми надеждата, че по-разнообразното хапване, в комбинация с повечко движение ще ми раздвижи метаболизма   Praynig  Mr. Green
Хубав и слънчев ден  Hug

# 108
Здравейте, милички,

lamarinka , мила, честит рожден ден! Бъди здравичка и се радвай на младостта си, дано само хубави неща да ти се случват!

Искам да поздравя всички с една песен по повод рождения ден на моето най-малко дете  Simple Smile - сина ми Митко, който става на 24 години  newsm44
http://www.vbox7.com/play:d10a236e

Прекрасен ден  ви пожелавам!

# 109
  • в страната на абсурдите
извинявам се,че ви нахлувам в темата,но е надявам да ми отговорите!борих се неуспешно със запек години наред и благодарение на овесените трици от един месец нямам вече този проблем!въпроса ми е  дали има ограничение във възрастта за консумиране на тези трици?синът ми е почти на 9 години ,дали може и той да ги яде?благодаря предварително!

# 110
Честит рожден ден на lamarinka и сина на Jenusha! Много здраве, щастие, късмет!

# 111

Може да ви се стори неразумно, но по този повод от вчера съм във временна трета  Blush Вчера си позволих 1 ябълка към ПЗ, а днес смятам да пийна чаша червено вино със сиренце  Crazy и това ще ми е гала вечерята   Mr. Green
Моля ви да не ме укорявате, наистина много ми дойде задържане месец и половина  ooooh! Искам да уточня, че и на мерки не свалям, не само на кг  Rolling Eyes Остава ми надеждата, че по-разнообразното хапване, в комбинация с повечко движение ще ми раздвижи метаболизма   Praynig  Mr. Green
Хубав и слънчев ден  Hug

Честит рожден ден първо. Жива и здрава.
Мисля че ябълката и виното не са чак кой знае какви прегрешения. Не съм чул някой да е напълнял от ябълки досега. Simple Smile Ама виж сиренето гледай да е поне Екскуиза Simple Smile
Иначе истината е в това което съм подчертал - движение и пак движение. Това е разковничето на здравословното отслабване - разнообразно хранене и спорт. С Дюкан без спорт се отслабва до едно положение. Има граница която се достига рано или късно и от там нататък помага само спорта...нищо друго.

# 112
Здравейте   Hug,
Кас Благодаря ти Много за милите думи  Hug Heart Eyes.
aynur Благодаря ти че и ти си така мила  Hug Heart Eyes,днес съм по добре,още от онази вечер когато ми влияха 1 банка и съм по добре.Тамън се прибрах сега от Болницата вливаха ми пак банка.Не ми казаха как са изследванията от вчера,но дано утре като отида пак да ми ги кажат.Ще ги карам утре да ми махат абоката че да се оправя малко и аз за РД на Теди утре става на 2 г. и ако трябва ще ми сложат пак за вторник абокат или направо с  иглата да ми я вливат че са ми до вторник банките ooooh!
Сега малко съм качила,ама още някой ден и ще си почна пак да съм си режимна че сега малко се поотпуснах и триците не ям,страх ме е да не ми раздразнят стомаха Sad ooooh!

# 113
опитах се да намеря упътване и противопоказания за овесените трици при деца, но засега- абсолютно нищо, освен че при проблеми с приема на глутен не се препоръчват( по-скоро овеса)-
лично аз мисля, че едва ли е проблем

# 114
Ламаринка, честит рожден ден  Hug  bouquet
Гачони, радвам се че си по-добре  Hug Според мен не си махай абоката, вливането през игла става много трудно. Нека ти помогне някой да се поизмиеш малко, изтрай още няколко дни, нищо няма да ти стане  Wink Приятно изкарване утре на празника  Hug
Jenusha, честит ти рожденник  Hug
nelly6900, според мен не му давай на сина си да консумира трици  Peace. Много е малък още, ще извлече важните неща от организма му  Hug
Липстикче,  wavey виждам те на балкона, слизай бързо  newsm03
ЦвеТи, Татянка smile3534  love001, и вие

# 115
Здравейте, дами Дюкански Simple Smile Hug

Абе аз вчера къде съм бляла, съвсем забравих, че станаха ПЕТ месеца, откакто се присъединих към стадото Simple Smile Кога мина тУй време... ама то в приятна компания времето летииии, летиии.... запознах се с прекрасни хора, които вече много обичам, очаквам да се запозная с още повече  Hug Да знаете много добре се чувствам... в последно време се събуждам като нов човек... чакам новия ден с нетърпение... чакам да ми се случи нещо интересно... все повече се харесвам Blush, преди все си намирах кусури (не че и сега нямам де, ама по не ги виждам)... абеее, направо преоткривам себе си... ми много гот така бе... Благодаря на всички, че сте така мили,  отзивчиви, грижовни.. ПРЕКРАСНИ... На всички пожелавам да се радват не живота Hug Hug Hug

Ламаринке, честит рожден ден, мила. Всички твои мечти са мои пожелания  newsm51

Честит ти рожденик и на теб, Дженуша, много да те радва. Хубав поздрав smile3525

Айнурче wavey Hug ПП. пишех, пишех, докато ти си ме викала Simple Smile)

Хубав ден ви желая, Дюканско стадо (което днес е много оредяло)  Hug Hug Hug

На Бургаските кокиченца  Kissing Heart

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 11:47 от lipstick

# 116
lamarinka, честит рожден ден! Желая ти много приятни емоции и весело изкарване на празника!  smile3525 newsm59 newsm67  party023

# 117
ламаринка newsm59  newsm51

# 118
Lamarinka, честит рожден ден! Много здраве, късмет и любов от мен!   bouquet  bouquet  bouquet
Jenusha, честит ти рожденик! Да те радва много!  Hug
Lipstick, честита ти месечинка   bouquet  bouquet  bouquet !
Ооох, нямам търпение да свършат тия празници, понеже седенето вкъщи води до постоянни мераци за ядене  Embarassed Rolling Eyes За сега удържам фронта с режимности в умерени количества, ама докога ли  newsm78 Joy Joy
Лек ден и до скоро!

# 119
Честит Имен Ден на патерици, Боре!

Да ви питам нещо - кажете ми какви подправки са най-подходящи за следните меса:

Телешко - за мен е достатъчно ароматно и прибавям само малко сол и черен пипер.
Пилешко - черен пипер, кимион, къри /ако го използвам за готвене на фалшива паейя, слагам и шафран/; за пилешки шишчета по дюкански режа пилешкото на парченца и го накисвам в марината от кисело мляко, кимион, къри, куркума и джинджифил, червен пипер
Пилешки дробчета - черен пипер, кимион, къри /обикновено или люто/ - ако ги задушавам в бяло вино; ако правя пастет от дробчета и сърца, слагам и малко индийско орехче. Като ги пека на скара, овкусявам с малко сол, черен пипер и кимион
Пилешки воденички - с тях правя фалшива шкембе-чорба и след като се сварят много добре, прибавям прясно мляко, лют червен пипер, чесън и оцет. Ако са само варени, ги варя в бяло вино /алкохолът се изпарява/ и добавям черен пипер, къри, кимион
Риба - когато е печена на скара, овкусявам само с черен пипер и малко лимонов сок. Често я правя във фолио, като предварително я овалвам в червен пипер, леко посолявам със сол, после стегнато завивам във фолио, слагам я във вряща вода за около 12-15 минути, като намалявам огъня. Много е вкусна и топла, и студена.

Благодаря за указанията за подправките. Още сега отивам да си купя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт