Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 847
  • 478
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
ДЮКАНКО КАФЕПИЕНЕ - ПЛОВДИВ - ПОНЕДЕЛНИК - 4 МАЙ

Точното време и място - утре 

# 91
  • София
Привет на всички,
идвам и аз да докладвам, днес правя един месец с режима.
Килограми - 8 .
Обиколки не успях сутринта да измеря, утре ще я свърша и таз благина.
Общо взето съм доволна, нямам прегрешения, освен 1 л прясно мляко,, което не бях забелязала че е 1.5% вместо 0.1...
И с 1 кг си играем на гоненица...този който ме дели от 7мичките...ту горе, ту долу.
Но това са килограмите които най - дълго съм задържала, и предполагам е обяснимо.
1вите 7 ги свалих за 15-16 дни, с този 1 се гоним две седмици вече, дано след следващата партида П  се разкара.
Остават ми още 9 до калкулатора, дано на следващата месечинка да ги няма (малко съм алчна Wink )
А, и още нещо...от една седмица не мога да се стопля по никакъв начин...постоянно умирам от студ, даже херпес ми изби...
Видях по-назад че и това е обяснено нАучно, та съм спокойна, сигурно борбата с въпросният килограм е безмилостно жестока на клетъчно ниво  Grinning
Това е от мен, лека вечер ви желая, да отслабвате докато спите!

# 92
здравейте,минавам да се разпиша че скоро не съм писала /ама си ви чета редовно/
Честито на именниците    bouquet   bouquet   bouquet
Честито на всички с минуси и месечинки   bouquet   Hug  :
От няколко дена чета как ви е студено,е на мен пък даже ми е топло   Rolling Eyes явно съм с отклонения   #Crazy 
Та това е от мен за сега ....айде лека нощ  smile3524 ,на всички пожелавам сутринта да са по леки   Simple Smile

# 93
emili7497 ох дано е само вирус или нещо от храната която съм яла и да ми минава,и да си продължавам 2 фаза.Нече и сега не я карам докато мога,но си позволих някой забланени неща,и трици не ям да не ми дразни повече стомаха. Cry

# 94
Привет, момичета и момчета  Hug

Не смогвам да ви изчета, честито на всички празнуващи!

Аз да докладвам, че днес правя 3 месеца с режима и съм точно 15 кг. по-леко. Преполових целта, макар че с приближиването й се полакомявам за още, ще видим де. Чувствам се чудесно, свалям регулярно - бавно, но сигурно. Надявам се да продължи все така. Отбелязвам си като грешка, че много си ограничих менюто, защото честно казано ми опротивя, а и триците не ги хапвам редовно, но смятам да се стегна и бързо да преборя останалите килограми.

Абе чувствам се човек, несравнимо удоволствие е да усещаш нормално тялото си! Пожелавам го на всички  Hug

# 95
Лилов11, честита първа месечинка  newsm51 Радвам се на резултатите ти   bouquet
Марипоса, i xondri, ronito, честити месечинки и на вас момичета, и вие сте постигнали страхотни резлутати  newsm10
Дидка 23, ти ли сваляш бавно? Ами аз какво да кажа, моя режим даже не е толкова за сваляне, колкото за поддържане на форма  Hug
МихиHug Hug Hug
Филюдка, нагушкана е бебка, не се притеснявай  Hug От вчера е мобилна и самостоятелна - с проходилка
Стели,честита нова кола, вярно да ви служи и да дойдете до Габрово с нея (айде, че утре-вдругиден чакам Мирка), но защо сложи емотикон на моя джип?  Hug

ПП. Умбре, да са ти честити 3-те месеца и новото олекнало тяло  newsm51

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 00:38 от Gardenia

# 96
Лилов,Марипоса,i xondri, ronito и Умбре-честити ви месечинки момичета!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Лилов,и аз от доста време си копвам май всеки твой пост newsm78 Благодаря за което. Hug
Филюдка, и аз макар и дебелана,винаги съм пиела  големи количества вода.Мъжа ми преди време купи по тая причина кана брита.Омръзна му,да излиза всяка седмица от хипер маркетите с 5 туби от големите минерална вода. Hug
Стели,честито возило и от мен!Лека и безаварийна Hug
Гачони,стискам палци каквото и да е ,да минава бързо Praynig
Миши,дано се оциклиш скоро,и спре тоя вълчи глад.Ей как го мразя усещането,че ти се яде всичко и на всяка цена Sick Hug
И сега ако може,да получа малко ритници.Че днес имах малък проблем Sick...и не ща да ми се повтаря Cry
Лека и слабееща Hug Hug Hug Hug

# 97

Борисе, колкото пъти ти напиша нещо - тотален игнор  #Cussing out Честитих ти малко след полунощ, ако искаш да знаЙш.

Не е вярно. Как можа да го кажеш това. Просто много пишете и не мога да изчета всичко и затова съм пропуснал поздравите от теб Simple Smile. Виж сега как ти отговарям лично Simple Smile Айде не се сърди, много целувки от мен Simple Smile

Да ви питам нещо - кажете ми какви подправки са най-подходящи за следните меса:

Телешко
Пилешко
Пилешки дробчета
Пилешки воденички
Риба

Омръзна ми да ям месо което няма вкус. Направо ми се повдига вече от месо. Мисля че ако му слагам различни подправки може би ще има някакво разнообразие поне във вкуса на месото.
Днес си варих в тенджерата под налягане едни воденички. Станаха направо отврат - едни такива меки и напълно безвкусни  Sick Ядох ги с отвращение направо и ги изхвърлих половината. Нямаха никакъв вкус.... Във вас ми е надеждата да ми кажете с какво да си овкусявам месото.

# 98
  • Испания
Честит Имен Ден на патерици, Боре!

Да ви питам нещо - кажете ми какви подправки са най-подходящи за следните меса:

Телешко - за мен е достатъчно ароматно и прибавям само малко сол и черен пипер.
Пилешко - черен пипер, кимион, къри /ако го използвам за готвене на фалшива паейя, слагам и шафран/; за пилешки шишчета по дюкански режа пилешкото на парченца и го накисвам в марината от кисело мляко, кимион, къри, куркума и джинджифил, червен пипер
Пилешки дробчета - черен пипер, кимион, къри /обикновено или люто/ - ако ги задушавам в бяло вино; ако правя пастет от дробчета и сърца, слагам и малко индийско орехче. Като ги пека на скара, овкусявам с малко сол, черен пипер и кимион
Пилешки воденички - с тях правя фалшива шкембе-чорба и след като се сварят много добре, прибавям прясно мляко, лют червен пипер, чесън и оцет. Ако са само варени, ги варя в бяло вино /алкохолът се изпарява/ и добавям черен пипер, къри, кимион
Риба - когато е печена на скара, овкусявам само с черен пипер и малко лимонов сок. Често я правя във фолио, като предварително я овалвам в червен пипер, леко посолявам със сол, после стегнато завивам във фолио, слагам я във вряща вода за около 12-15 минути, като намалявам огъня. Много е вкусна и топла, и студена.

.

Гарденийчеееееееееее, това сладкато Наде е голяма артистка! Пу-пу, посрали я кокошките! Как само позирааааааааааа.... НацАлуФкай я от една баба, т.е. от мен. А тия елегантни краченца и фигурка, снимани в банята, твоите ли са? Браво, миличка!   bouquet

Лилов, честита месечинка! Чудесен резултат. Благодарности за полезността на постовете ти.

Умбре, как лети само времето. Поздравления за резултата ти!

Весито5, връщай се вече при нас! Много тЪ мислЪ!  Heart Eyes

Люси, добра дошла при третофазничките!   bouquet

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 02:32 от smileys

# 99
Добро утро да пием   кафе

И по една студена вода аз. След вчерашното плюскане днес съм+ 800.,   Всичко беше режимно, но два дни не съм била да 00. Може и това да е причината .
Люси, успех при третофазничките! Hug Hug Hug
Gardenia много  Hug Hug Hugза сладичката Надя също Hug Hug Hugнамачкай я от мен. Поздрави Мирка от мен  ,ще я видиш супер готин човек .Завиждам за срещата ви Hug Hug Hug
ФИЛЮДКА Благодаря ти за прекрасните пожелания ,дай боже на всички майки да са живи и здрави децата и само да ги радват  bouquet
Янич И на теб благодаря    Hug HugЩе ти звънна пак да пием кафе   bouquet
нарцисаЛипсваш  ми  пиши Hug Hug
mmmshushy80  Hug Hug Hugmar4ela5Благодаря Hug HugКас Hug Hugчочосан Hug HugЦвети Hug Hug HugБлагодаря на всички момичета от форума за прекрасните пожелания Hug Hug
saso92, vili_to, soft_flame, gelinda (+ 2 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема.Най-ранобудните Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 07:48 от mihi69

# 100
Здравейте и добро утро  Hug
Гачони, как си миличка днес  Hug?
Гарденийкаааа, абе много е сладка мъничката бе  Heart Eyes Hug Пу-пу-пу-пу  Laughing
Люси, радвам се много че минаваш в трета, хайде лека да ти е  Hug
Смайлисче, Hug как си мила, как върви твоята трета  Heart Eyes ?
Весенцеее, хайде вече се връщай при нас, липсвааааш  Heart Eyes, радвам се че си по-добре  Hug
Умбра, честита месечинка  Hug

При мен нищо ново. Карам още в трета. Уж гледам да не прекалявам. Май ще изчезваме утре вечер малко при приятели на почивка, само да не изпусна прасето от кошарата  Mr. Green Че тогава вече, след 10.05 няма да има влизане в четвърта фаза май  Whistling
Че и триците дали ще имам възможност по някакъв начин да ги ям незнам  newsm78. Абе ще видим като се върна  Crazy

# 101
Борис , на мен лично любимото пилешко за хапване,което се стремя да ограничавам чат пат,защото става прекалееено вкусничко и мазничко (-т.е. мога да изям на 1 път всичко,което съм приготвила ) е пържоли от бут - Пробвай ако не си - ще останеш изумен Simple Smile Crazy  Пека си ги във плик(т.е. към 1:30h отива), овкусявам ги с диетична сол,червен пипер и чесън на прах...и малко бира им слагам  Embarassed която се изпарява пък  Laughing Успех,дано ти хареса  Peace

# 102
ФИЛЮДКА , то и аз искам снимки, ама няма  Simple Smile  Трябва да се снимам в новото ми амплоа. Имам някоя и друга снимка вече, ама то с якета, работи - не е достатъчно изразителна. Щом се появи подходяща снимка, ще се покажа, макар че аз и от 'преди' нямам съвсем, в по- лек вариант съм документирана  Simple Smile

Zorana, бавно ги свалих  Confused Ръста ми е 167см. Първите 2 месеца свалих около 9кг. После нещата тръгнаха много бавно - по 1-1,5кг на месец. Учудвам се, че удържах фронта накрая, но то стана май, докато се чудех кой път да хващам, да влизам ли в трета, да се мъча ли още.... Правех дългосрочни планове на коя дата и как да преминавам и така взе, че се изтъркули времето и бавно и славно се докарах до тук.  Бях 56кг и чаках да стана 55,5 и си викам край, влизам в трета. То така стана, че докато се обърна и вече бях 54,6 - изведнъж се изненадах.

# 103
Добро утро  Simple Smile
mihi69, благодаря за кафето, колко хубаво изглежда само ...
Наминавам да ви поздравя, да честитя де що има поводи и да ви нагушкам. Тия дни ще имам много скъпа гостенка и няма да влизам много-много. Това е жената, от която узнах за Дюкан и винаги ще й бъда безкрайно благодарна.
Що се отнася до мен, аз вчера си имах храносмилателни неприятности. Хапнах за обяд акула и изкарах следобеда в леглото с легена до главата си. Това става за втори път, първия път я ядох с компания и на другите нищо не им стана, така че се самообвиних, че не съм пила достатъчно вода тоя ден ... явно обаче с акулата нещо не се разбираме и не мисля повече да я срещам в тоя живот.
И още едно потвърждение, че трябва да се яде, за да се отслабва: вчера след акулата съм пила само чаша прясно мляко, вода изпих две чаши на бавни мъчителни глътки, същевременно се освободих от всичко, консумирано през този ден ... и тая сутрин съм едва -300 г. Но пък са достатъчно, за да си преместя линийката, отиде килцето, вечна му памет  Simple Smile
На всички вас  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 08:43 от miss Marple

# 104
  • София :(
    Добро утро  Hug
 mihi69, чудно кафенце, благодаря  Hug
 Ето от мен добавките  Wink

На всички, без изключение  Hug Hug Hug
  Приятен ден ви пожелавам  Hug

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 09:04 от mimensita

Общи условия

Активация на акаунт