Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 876
  • 478
  •   1
Отговори
# 60
Момичета от Варна, ако може да позабавите срещата, че чак юли ще съм там Simple Smile Praynig

# 61
Здравейте момичета  bouquetВключвам се замалко и набързо,сутринта ме изритаха от леглото,пих кафето и хукнах по задачи.Нито съм се теглила,нито съм се мерила,но сигурно съм пак със 100гр. по-лека Wink-значи-64.200кг.Снощи едни кремове,едни ореховки-омазах се тоталноНе съм пила и вода достатъчно,но сега ще полягам и довечера ще наваксвам Hug

# 62
И аз имам въпрос пилешките дреболийки :сърца, воденички режимни ли са ако само са варени.За дробчетата видях ,но се зачудих за горните.

# 63
  • София по рождение
да galka_62, режимни са. Видях че във Варна ще има среща на Дюканските момичета. В София кога ще бъде?

# 64
  • Велико Търново
Готово момичета!  newsm10
 Сложих си mmm-та, дано и при мен подейства!  fertilization
Благодаря ти Дари68 - много прегръдки и целувки  hug  kiss , а и още нещо...  goodscale   smile3521
Благодаря и на Lucie - на теб също  hug   love001
И на всички останали, които сте се питали за мен, и на всички нови, които сега срещам за първи път - успехи и много минусиии!  wavey goodscale Hands Clap
Режимът действа, само дръжте юздите здраво  smile3540 и намордника закопчан  Animal Pig

# 65
  • София
Дарииииии68  Hug Айде да се бухваме в трета! Аз го обявявям официално от днес! Разсъждавах много, мотах се в незнамкоя фаза и загубих 6 месеца!!! Скараха ми се всички ... Сега вече започвам да си правя трета по правилата!
Даже си купих някакъв пълнозърнест гръцки сухар, по съвет на моя приятелка (вместо двете филийки хляб, за който не съм сигурна колко е пълнозърнест ...)

Лилов11  Hug постовете ти са много ценни за мен! Честита ти месечинка! а резултатите ти са зашеметяващи!!!
Галка 62 - с пилешките сърца аз малко внимавам, защото или трябва да ги пощиш часове за да им махнеш мазнината, и те остават наполовина ... или трябва да ги ядеш така, но са ми доста мазнички... а воденичките по мое мнение е едно от най-постните части от пилето.
Женуша Hug ходи ли днес на водна?
Стелксен  Hug честита придобивка!
Викито Hug
Я припомнете кога щеше да е редовната среща в София? По мои изчисления (всяка първа и трета събота) ми се пада 16 май? Или пък е на 9ти и после на 23ти?????

Честит имен ден на Борис и на всички Бобита (нищо че са Боряни някои!)  bouquet

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 16:00 от Lucie

# 66
  • София :(
   Lucie, по-скоро на 9-ти и 23-ти, защото на 16-ти и 30-ти ще се отработват сегашните почивни дни  Hug
   Не е ли време за едно кафе  newsm78

# 67
Много благодаря за разясненията за витамините. Hug
Аз взимам от комбинираните - от А до Я или нещо такова беше, по едно на ден. Дали в този случай са в повече newsm78

mmmiva_neta, желая ти от сърце да подействат скоро ммм-тата.

mimensita, LucieHug

# 68
lilov11, честита месечинка! Постовете и съветите ти са безкрайно ценни за всички ни!
mmmStelxen_m, честита количка!!! Моята е същата, страхотна е! Със здраве и безаварийно да си я карате!
Tatitt, желая ти щастлив семеен живот!

Забелязвам, че много момичета се оплакват, че не могат да пият вода. Аз съм точно обратното- пия зашеметяващи количества- постоянно съм жадна  Embarassed ... Апетита идва с яденето... Жаждата с пиенето.  Mr. Green

# 69
  • в сърцето на моето Слънце
Благодаря ви много!  newsm51
Много ми харесва тази кола! Влюбена съм в нея от доста време. Дано наистина да сме с късмет и да ни е безаварийно с нея!  travel
Сега да честитя и на имениците празника! Желая всичко най-добро и весело изкарване!   bouquet

# 70
Благодаря за бързите отговори.Точно защото ми изглеждат мазни пилешките  сърчица се зачудих дали са режимни,но аз направих друго.След като си ги сварих ги сипах в буркан и мазнината се утаи на дъното.Така за мен са по сухите , а мазничкия сос ще оставя за дом. любимци smile3521.
И като съм започнала да питам ,имам още един въпрос.Случвало ли ви се докато сте в ударната фаза както си седите ,а и като се разшетате да ви облива пот а иначе ви е студено newsm12

# 71
Галка 62, да ти кажа на мен ми е перманентно студено, дори в момента пия горещ чай, защото ръцете и краката ми са лед. А преди режима ми беше все топло, отварях постоянно и т.н., явно свалените кг си казват думата, това дори ме радва. Но пот - не. Може би проблеми с ниско кръвно, дано по-компетентните ти отговорят.

# 72
  • Варна
 Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

Тъй значи, не ме забИлязват някои хора  ooooh!

Tonny bg, май не си обърнала внимание, че ползвам тоя аватар  Blush Кво праЙм  Mr. Green

Борисе, колкото пъти ти напиша нещо - тотален игнор  #Cussing out Честитих ти малко след полунощ, ако искаш да знаЙш.

Боби1973, ти нали каза, че си кръстена на дядо си Борис - значи празнуваш.  bowuu   bouquet

Честито и на всички, чиито близки празнуват днес - пожеланието ми е винаги за здраве, усмивки и любов!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чакам снимки от сватбата.
Настя, на теб искрено ти съчувствам  Cry Joy

# 73
Чувството на студ може да се обясни със стреса, на който тялото реагира като отделя хормони, едно от действията на които е периферен съдосвиващ ефект, а оттам и студените крайници. Обувайте си чорапи- когато на краката им е топло, всичко е о.к.- това е най-лесният и безобиден начин да подведем леекичко тялото си.

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 17:28 от lilov11

# 74
Редовна софийска среща със сменена дата - 9 май - Дивака - 13 часа

Дорииии, забелязах те, даже те информирах Joy  love001, добре, че дойде на софийската среща, така и не успях да стигна до Варна.
Люси, тамън ще даваш насоки за третата, а аз ще те следя изкъсо, щото те знам какво можеш да натвориш без надзор Joy Joy Joy
Крииии  love001 и повече болести да няма.

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 18:29 от Dari68

Общи условия

Активация на акаунт