Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 873
  • 478
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро ,банда  Hug
Минавам набръзо да кажа,че днес синът ми Борис има Имен ден! Черпя ви виртуално с Дюканско кексче и кафе,ама тръгвам ,че ме чакат ... снимките като се върна  Hug  Hug  Hug
Люси - да ти върви с първата страничка   Hug
Весели празници на всички и да си починете хубаво ... бъдете режимни,че после да няма  Banghead
Gardenia - идемееее  Party
Уау ... 2 стр. - дано съм -2 кг. като се върна  hahaha

# 16
  • варна/виена
Чаках втора страница,за да бъдат и кг 2 Laughing
Здравейте момичета Hug
Честито на празнуващите днес Hug
Истината при мен е ,че нещата започнаха да се  закучват.
Качвам по 2 кг и после ги свалям,като асансьор съм.
Иска ми се и аз един път да видя 8 ,като начална цифра.
Момичета помагайте Praynig
Кри/кри Hug Hug

# 17
  • Разград
Добро утро, милички!  Hug
Вещи, темата както винаги е страхотна, а първата снимка ме разби!   newsm51
YuNI, благодаря за кафенцето, мила!   smile3525
Честит имен ден на всички носещи името Борис и производните му!   bouquet
Татиит, честит празник! Пожелавам да бъде най-прекрасият ден в живота ти и занапред само хубави моменти!  married txtloves
Шуши, много рано ставаш, бе мила! Спинкай докато можеш че после няма сън!  Heart Eyes
И сега да се похваля че днес отново съм - 0.200кг!
Това е супер, защото съм четвърти ден на ПЗ!
Хайде пожелавам ви прекрасен слънчев ден и най-вече много отслабващ!  Peace

# 18
Здравейте, момичета!
Вещи, мерси за темата! Прекрасна е - особено стимулираща е първата снимка!
Много се радвам, че успях да се запиша на втора страничка! Това много отдавна не ми се е случвало! Дано бързо бързо да паднат две килца!
Барток, много се радвам, че писа и че така добре си се справила с килцата! А за схемата - аз минах на 4/3 и рпи мен и мъжът ми имаше добър ефект. А и така винаги петък събота и неделя си хапваме салати, ако сме на заведение и не ни разпитват за диетата.
Мирка, честит именик! Да ти е жив и здрав и много да те радва!
Боби, честит имен ден, мила! Бъди щастлива и винаги обичана!
Борисе, честит празник и на теб!
Мирка, Филюдке, много се радвам за минусите ви! Браво на вас! Ето, че търпението и упоритостта се възнграждават!
Аз съм много щастлива, защото вчера ми дойде МЦ. След 13 дни закъснение най-накрая Слава Богу се нормализираха нещата! Иначе не съм се мерила, защото сме в Пловдив и нямам кантар. За срещата - много искам да дойда и дано свеки да може да гледа малката и аз да успея. Живеем в Кючук Париж и помня, че преди имаше една среща в "Тромпетчето". То ми е супер близо. Но където и да кажете, че ще е срещата ще помоля мъжът ми да ме докара Simple Smile

# 19
YuNI,tonnny_bg  ,благадаря за кафенцата,веднага ще се възползвам!
Честито на всички  именици!  bouquet
Вещи ,благодаря за хубаво оформената нова темичка!  bouquet
Ха късмет де...на втора страничка съм..днес много двойки ...2м22дни,2-ра страничка Crazy
Утре трябва да имам минусче.
Четох за това ,че някои имат проблем със съня.При мен в първите дни от режима се получи същия проблем.Вечер се събуждах,сутрин рано ставане ,но след първия месец това отмина.Сега пък ми се спи много и вечер си лягам с кокошките. Embarassed

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 09:27 от esen

# 20
Честито на всички именници!
Само да се запиша сега- 2ра страница -2кг...
По-късно ще дам отчет за моята месечинка
Само да добавя нещо за язвената болест- в 99% от случаите се дължи на инфекция и се лекува като такава- с антибиотици.( Австралийският лекар, които откри причинителя на язвата Helikobacter pylori    - даже сам се беше заразил и излекувал ,за да го докаже- получи Нобелова награда за медицина)

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 09:47 от lilov11

# 21
 newsm51Чести празник и от мен и много минусчета за всички.

# 22
Добро утро съкровища  love001
ТАТИТЧЕ           ,много шастие и късмет в живота .Сигурна съм,че ще си най красивата булка.Чакаме снимки
МИХИ,да ти е живз и здрава Бориславка и само щастие и успехи да я спохождат.Много съм щастлива,че децата са в къщи михи ,но по цял ден 1dishes  food002 newsm55
Мирка честит ти именник.
Честит имен ден и на всички съфорумци
НИКОЛИНЧЕ, не е ли време да дадеш на тялото си малко почивка.След толкова свалени килограми мисля,че ще почне да се съпротивлява.Ами,чв ти свали 70кгСигурно си мисли,че тотално си решила да го унищожиш и ще се опита да запази тези килограми на които си сега.Мини малко в трета,дай му почивка и после продължи.Не съм експерт и това е моето лично мнение,затова нека се изкажат и по старите дюканки

# 23
  • София :(
    Добро утро  Hug
  Кафенца вече има, така че днес само ще си пийна от тях  Grinning
  Да е живо името на всички Бобита, Борета и Бобчета , весел празник  Tada
  На Татиитчето пожелавам един приказен ден, много красив и изпълнен с усмивки и любов  cheers
   Hug и   bouquet на всички с месечинки, минусчета и други радости
   Вещи, благодаря   bouquet Да кажеш кога и къде ще пием кафе, че да се подготвим..., мен вече ми припарва под подметките да хукна към Пловдив  hahaha
   Хубав ден ви пожелавам  Hug

# 24
Спокойно мога да се запиша на втора страница, тъй като вече нямам нужда от минуси  Simple Smile  Тази сутрин бях 54,1кг за пореден път - от около седмица държа това положение. Вече съм в трета, макар да правех до сега преход, но от 1 май си смятам истинското начало на третата - утре ще ми е първата гала.
Целта ми беше 55кг, достигнах я, но по време на прехода към трета я и подминах. Сега се харесвам много, надявам се да държа това положение.  Тръгнах от 68кг.
Спортувам си от 4 месеца и половина - най- вече Каланетика (супер страхотен спорт  Peace ), въртя обръч, Зумба (латино танци аеробика).
Чакам варненска среща  Flutter

Вчера пожелах на Татит една прекрасна сватба, пожелавам и сега пак, та дано ако влезе набързо в темата да прочете и да и стане още по- радостно! Съжалявам, че не съм в София, щях да отида да я видя на живо!  Hug

За тези, които се вълнуват от третата - когато вкарах плод, сирене и всеки ден ПЗ (без четвъртък, който е П) качих 1,5кг. После си паднаха от само себе си. Нещо П четвъртък не ми работи - след него нямам минуси, а дори и покачвания се явяват. В ПЗ дните се нормализират нещата. След галата ми предстои да видя какво ще стане.  Thinking

Честити имен ден на имениците!      bouquet

# 25
  • София
Добро ви утро!

Татитка, пожелавам ти безоблачен семеен живот, изпълнен само с красиви емоции, много любов и щастие! Като гледам времето навън, със сигурност ще ви върви по вода  Winknewsm51  Hug Heart Eyes

Честит имен ден на Бобитата, Борис и всички именяциHug  bouquet

Някой питаше за проблеми със съня..... По съвет на Фийлгууд, преди време си купих чай от жълт кантарион - 1 чаша около един час преди лягане дава страхотен резултат!

БартокHug

На всички ви пожелавам усмихнат и приятен ден, а аз хуквам по задачки.  Hug Heart Eyes

# 26
  • София
       Честит празник на имениците!

Nikolincheto, и аз съм като теб-задържам, свалям по 1кг на 1-2 месеца.Качвам до 2-3 кг и ги свалям без да  знам от какво.Достигнах 90кг, но според Дюкан мога да стана 81-85.Чакам да прочета мнението на момичетата,защото и аз се чудя какво да правя.За Коледа бях на гости и 10 дни ядох много и от всичко-качих 2 кг и след като пак продължих с режима започнах светкавично да свалям.Тогава тук някой каза,че съм размърдала метаболизма така.Сега за Великден не посмях да рискувам и си бях ражимна.Страхувам се да правя такива упражнения пак, но искам да достигна 81кг.
  Момичета и момчета, моля ви помогнете с мнение!

# 27
Вещи,благодаря за новата темичка  bouquet
Честит имен ден на всички с името Борис,Борислава и всички останали производни!Да сте живи и здрави!Т
Татит,не те познавам мила,но ти пожелавам днес да е едни от хилядите и милиони прелестни и щастливи брачни дни!Дано щастието е винаги ръка за ръка с вас!
Кака Сврака,всяко зло за добро,дано следващата работа е сто пъти по-добре платена и също толкова по-удовлетворяваща!И си права,с ново самочувстиве къде по-лесно си извоюваш по-добри позиции. Hug
Мирка,Филюдка-честити ви минусчета,дано вече все така Hug
Марчелка,много минуси и на теб днес Hug
Миши,не се коси!Проверяват дали ще им се дадеш,отсвири ги тия +400,и утре ще са се сдали тотално.Пожелавам ти минус х 2 Praynig Hug
Момичета,аз не съм сигурна дали имам проблем със съня,понеже от децата не спя по-много.Но дали само при мен е така newsm78Опънати са ми нервите на ента степен.От най-малкото изпадам в гняв.Не мога да се контролирам.А преди бях много спокойна.Сега съм като мечка стръвница #Crazy
Много ми е трудно да ви следя,че пишете като за световно,ама никакво изпускане,че Дорчестър е права.Колко пъти съм ви изпуснала,все е било за зле Sick
Много минусчета на всички Hug Hug Hug Hug Hug

# 28
Татит, честит празник! Само любов и  слънце в семейния живот!

Честито на всички именици и на тези с минусчета   bouquet
Тони-бг, ти не се ли подготви психически, за падането на последните килца (последното килце)  Hug
МихиHug Hug Hug Hug Hug

При мен няма минус, ама аз последната седмица се въртях около 2кг, като на lipstick аватара  Joy Сега вече искам да постоя така и да махна сантиметри.
Успешен ден на всички, при нас е мрачно, но аз излизам да похарча малко пари  Wink

# 29
  • София по рождение
Здравейте! Hug
От днес и аз съм с вас. Стискайте палци да удържа. 162 см. 63 кг. Пожелавам си 53 кг. Вие сте ужасно много-не мога да ви запомня, четох, четох....Успех на всички! Peace

Общи условия

Активация на акаунт