Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 875
  • 478
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!
пак сте изписали света, връщам се да чета Hug

# 181
  • Варна
привет мили4ки!4естити ви месе4инки и минуси! newsm51
Стел, 4естита ви нова коли4ка!да си я карате със здраве и безавариино!
да поздравя младото семеиство - много здраве, любов, дълъг и безметежен семеен живот!
хубав ден от мен днес!

# 182
Здравейте, аз съм съвсем нов потребител (днеска се излюпих)  Laughing И да ви кажа чесно много се зарадвах на хубавите 180 продължения на тази уникална тема. Доста от вас имат наистина големи резултати, а другата част от вас на път да я постигнат, което само меже да ме мотивира. Реших да се присъединя към вас  Hug Hug Hug Ако може де...
Имате страхотна мотивация и от това, което прочетох мога да кажа, че сте много готини всички и се подкрепяте изключително много. А аз се надявам да подкрепяте и мен в новото ми начинанание.  newsm78

Така да си кажа сега коя съм и от къде съм...
Аз съм Силвия на 20 (почти съм). Нямам деца за сега. И определено имам проблем с излишните килца. Така висока съм около 167, а тежа 74кг. То се вижда от всякъде. Още вчера прочетох за диетата (и си свалих и книгата да си имам четиво). Днес е първият ми ден (уДарен ден)  bowuu bowuu bowuu И се надявам скоро да съм свалила малко, защото лятото идва, а аз не смятам да се крия вкъщи.  #Crazy

Приятно ми е да се запозная с всички ви.  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 183
Привет и от мен!  Grinning  Както обещах, "вливам" се от днес в редиците ви  Grinning  71 кг съм. Искам да стана поне 63  Blush  Давате ми кураж като гледам снимките ви и чета как се подкрепяте! Дано и ние новоизлюпените дюканки не се изложим и постигнем желаното  Praynig Хубав ден на всички  Hug

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 13:59 от pav69

# 184
pav69  , добре дошла , слагай линийката и смело захапвай пържолките  Mr. Green

world , добре дошла и на теб , кажи ти колко малко под 20 год си защото режима не се препоръчва за подрастващи ! Каква схема ще правиш ? Ако твърдо си решила мятай линийката и смело напред!

Стел, Miles честити месечинки мили момичета , много добре се справяте , продължавайте смело напред!  Hug  bouquet Heart Eyes

Филюдче , миличка бързо да се оправяш  Hug

# 185
  • Пловдив
ДЮКАНСКО КАФЕПИЕНЕ - ПЛОВДИВ - ДНЕС - 15 ЧАСА -
ДОМА НА МЛАДОЖЕНЦИТЕ

# 186
Аз от голямата еуфория снощи, съм забравила да честитя рождения ден на Ламаринка и на 24 годишния Митко на Дженуша
Честити 5 месеца на lipstick
A и днес толкова поводи има: Pina, Shushy, Miles, Stelxen, честити месечинки и на вас Аз мисля, че си е съществено времето прекарано в режимност, това показва воля и мотивация,a самите резултати са индивидуални за всеки.  Успех на всички към заветната цел  Hug
Филюдка, к'ви гаджета  newsm78 ще ги
Teodorka, world, pav69, welcome

# 187
  • Разград
Здравейте и от мен, милички!  Hug
Честити месечинки на  Стел, Miles, Шуши и Пина!   bouquet
Страхотни сте Гардения, Светли и Мирка! А дечицата ви са чудесни просто!    newsm51
Добре дошли на pav69 и worldsmile3525
Сега и аз да се отчета! След ударната фаза бях свалила 4кг. и сега след първите пет дни на ПЗ съм по-слаба с още - 0.700кг!
Много съм доволна и горда от себе си! Вече съм 72.300кг!
Надявам се до 20 Май, когато имам рожден ден да съм под 70 поне!
Пък за кръщенето на дъщеричката ми, което ще е Август, вече да съм по така!  Heart Eyes

# 188
Здравейте всички.. Помните ли ме ? Embarassed Загубих се малко, но искам да се отчета- не съм нарушила режима Naughty Днес и аз имам месечинка. Преди 4 месеца се взех в ръце. Резултатите са следните:
кг => - 15,3 кг.
талия => - 12см
ханш => -15см
бедра => - 10см
До целта остават 7,7кг. Моля ви за съвет! В последните няколко седмици не се чувствам добре. Отпаднала съм. Колкото и да спя съм уморена, не съм жизнена. Венците ми кървят.. Имам голято желание да продължа до край,не се харесва все още достатъчно, но от друга страна се страхувам да не би да вървя срещу себе си. Какво да направя според вас? Дали да си продължа втора фаза или да влизам в трета.. Ужасно съм притеснена и объркана. Моля ви, дайте ми съвет!
П.П. Ще добавя снимки по-късно.

# 189

Така да си кажа сега коя съм и от къде съм...
Аз съм Силвия на 20 (почти съм). Нямам деца за сега.

Охооооо младо гадже.  Crazy Идвай, идвай такива не ги връщаме хич даже Simple Smile Ама нещо ми се струваш много млада за г-н Дюкан. Със спорт пробвала ли си да свалиш нещо. Метоболизма ти е още сравнително бърз.
Ама ако ще идваш тук трябва по-подробни данни - женена ли си, от къде си и т.н.... Ако не кажеш дали си женена може и да не почнеш да сваляш Simple Smile

# 190
До целта остават 7,7кг. Моля ви за съвет! В последните няколко седмици не се чувствам добре. Отпаднала съм. Колкото и да спя съм уморена, не съм жизнена. Венците ми кървят.. Имам голято желание да продължа до край,не се харесва все още достатъчно, но от друга страна се страхувам да не би да вървя срещу себе си. Какво да направя според вас? Дали да си продължа втора фаза или да влизам в трета.. Ужасно съм притеснена и объркана. Моля ви, дайте ми съвет!
П.П. Ще добавя снимки по-късно.

Да ти кажа и аз нещо напоследък съм така - не съм особено жизнен, но при тази липса на въглехидрати няма как да е иначе. Явно организма минава в защитен режим на работа. Сигурен съм че ако хапна 4-5 шоколада и една баница ще ми дойдат отново силите  Grinning
Това с кървенето на венците не е добре. Витамини пиеш ли. Отиди на зъболекар да ги види най-добре. За твое успокоение си направи изследвания на кръв и урина - ако са наред не виждам причини да се отказваш. Ядеш ли достатъчно. Да не би да си намалила храната и особено киселото мляко и триците.

Така като те гледам на снимките от третия месец съвсем си се стопила... На къде ще сваляш още. Я си виж кръстчето - ще се скършиш още малко Simple Smile

# 191
Да ти кажа и аз нещо напоследък съм така - не съм особено жизнен, но при тази липса на въглехидрати няма как да е иначе. Явно организма минава в защитен режим на работа. Сигурен съм че ако хапна 4-5 шоколада и една баница ще ми дойдат отново силите  Grinning
Това с кървенето на венците не е добре. Витамини пиеш ли. Отиди на зъболекар да ги види най-добре. За твое успокоение си направи изследвания на кръв и урина - ако са наред не виждам причини да се отказваш. Ядеш ли достатъчно. Да не би да си намалила храната и особено киселото мляко и триците.
Така като те гледам на снимките от третия месец съвсем си се стопила... На къде ще сваляш още. Я си виж кръстчето - ще се скършиш още малко Simple Smile
Аз съм далеко от идеята да се натъпча с шоколади. За нищо на света няма да си позволя пак да стана 80кг.. Идеята ми е главно за вкарване на порция плод всеки ден. Ще изчакам и други мнения.
Витамини не пия. Приемам хомеопатични медикаменти. С количеството храна нямам проблем- не пропускам хранене, просто порциите вече са по-малко. Трици си ям по 3 с.л. на ден и кисело мляко минимум една кофичка.
Ами..какво да кажа за снимките.. за съжаление структурата ми е такава. Слабея бързо на талия и бюст, а в бедрата и дупето си стоя дебеличка..

# 192
Петинка, честита ти месечинка , постигнала си много до сега ! И напълно те разбирам че не искаш отново да станеш 80 ! Според мен можеш да си вземеш една паста за зъбки и кървящи венци , моя мъж ползва в момента Парадонтакс и е доволен за сега ! Другото е задължително да направиш курс с витамини , примерно Алфабетик , аз ги пих преди бременността и бях доволна ! Ако смяташ че можеш да се удържиш и да спазваш твърдо може да си прибаваш 1 плод , но незнам как ще се отрази на свалянето ти ! И последния вариант да влезнеш постепенно в трета като всяка седмица вкарваш определен продукт , първо плод после , сирене и т.н. ! Ти ще направиш своя избор , все пак здравето е на първо място! И все пак за свое спокойствие е добре да си пуснеш едни изследвания кръв и урина ! Дано съм ти помогнала  Hug  bouquet Heart Eyes

# 193
Кървенето на венците често е признак за липсата на вит. С. Според мен трябва да започнеш да пиеш мултивитамини. диетата по принцип е бедна на храни съдържащи витамини.
това за шоколадите беше шега естествено Simple Smile
а колкото до дупето и бедрата - можеш да ги оформиш единствено чрез спорт - степер или аеробика най-добре

# 194
Добре, днес ще изляза да си купя витамини. Що се отнася до пастата за зъби- аз постоянно се мия с Лакалут. Това, което ме обърква и ме кара да искам да вляза в трета фаза, е и фактът че последния месец свалям единствено е ПЗ дни..
Много ви благодаря за вниманието Шуши и Борис   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт