Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 868
  • 478
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте всички, които имате опит с диетата на Дюкан. Нямам много за споделяне защото съм още в началото на режима. Много мои приятелки смъкнаха килограми за период 2-3 месеца. Аз нямам много за сваляне, някъде около 5 до 6 кг. Започнах миналата седмица с ударната фаза 5-5. Не ми беше много трудно да спазвам всички препоръки.
Но вчера, малкият дявол се промъкна - имах среща с приятелки, които живеят в чужбина и излезнахме на заведение.
Изпих около 100 гр. сухо вино, ядох салата (без мазнина), но пък завърших със сладкиш. Ами, признавам си, че не устоях на искушението…по принцип имам силна воля, но явно ми подействаха емоциите..

кажете ми, тези които имате повече опит, да се връщам ли днес на ударната фаза? Как да поправя вчерашната грешка? Чакам с нетърпение.

Приятен ден!

# 166
livlieta, не се връща отначало, продължавай си напред, но друг път не прегрешавай, защото вместо за един, два  месеца да ги свалиш, ще ги сваляш по-дълго време  Peace
Бейби дол, къде се губиш  Hug Отбивай се по-честичко  Wink

# 167
livlieta , продължавай си 5/5 и не се изкушавай повече.
Обаче, според мен, добре си помисли дали да си тормозиш организма за 5 килограма. Има и други начини за сваляне на толкова малко кила - да ограничиш мазнините, бързите въглехидрати и бялото брашно, да не ядеш чипсове, да спортуваш.... Защото все пак това е режим за дълго време, да не кажа - за цял живот и според мен изисква огромна мотивация и воля. Успех!

# 168
        Здравейте , сладурки !

Много хубави дечица и мами видях , Гардения , Мирка , Светлат много сте хубави  Hug  bouquet

Пина , честита месечинка на патеричка !

livlieta, здравей и добре дошла при нас ! Направила си грешка , която тук не толерираме ..... не се връщай в удърна фаза , а си продължавай напред по схемата коята си избрала ! Последствията от това ГГЗ ще е  задържане и по-бавно сваляне ! Желая ти успех и никакви прегрешения  готова ли си  ...  fight ,  да си знаеш за другия път  Mr. Green
     Мимииии , браво много добре се справяш   bouquet Hug Heart Eyes
 И аз днес имам месечинка 8 месеца с Вас ! Щастлива съм от резултата си и от сбъдването на мечтата ми ! Обичам ваааа , стадоооооооо  newsm51  love001    newsm03

БЪРЗО ПИЙТЕ ЕДНА ВОДА

# 169
  • GYM
Здравейте, мацки. Минавам набързо да отчета резултати Simple Smile -700г за тази седмица. Не мога да скрия, че съм страшно доволна. Heart EyesГушки на всички, сега отивам да ви дочета Hug

# 170
Здравейтееее  Hug
музичка, благодаря за хубавото кафе!
pina, честита месечинка!
Gardenia, я какви сте хубавици всичките, много сте чаровни  Hug Hug
Раздавам честитки за минуси, тигани, кой каквото му трябва!
Аз съм си режимна, килцето вчера го отчетох, а днес мерих и обиколки и отново съм приятно изненадана.
Да се похваля, мойта дружка, която ми пристигна на гости снощи, ми е донесла таман три незалепващи тавички с различни размери, страшно им се зарадвах, а тази сутрин изпробвах едната, стана чудесно солено кексче с пилешко филе и извара - за два дни. Обзаведох се най-сетне! Само формички за мъфини дето нямам още, но не е болка за умирачка.
Сега ще ви нагушкам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug всички подред и специално pink85 и ще ходя да измислям манджи.

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 09:18 от miss Marple

# 171
Здравейте и от мен

Искам първо да кажа че Гардения, Мирка и Светлат са много готини, а пък за дечковците нямам думи - сладурчета.  Hug
На Филютка стискам палци да се оправиш по-бързо  Hug

А сега днес правя 4 месеца с вас и с Дюкан. Та равносметката е следната:

1 месец - 9кг.
2 месец - 2,5кг. (най-демотивиращия месец за мен до сега, ама стисках зъби и знаех че ще се раздвижат нещата)
3 месец - 4,5кг.
4 месец - 5кг.

А мерки
гръдна: -11см
талия: -16см
ханш: -16см
бедро: -10см

# 172
Добро утро!!! В началото на новата седмица се чувствам супер бодра и заредена с енергия! Нека всички се чувстваме така през цялата седмица.

А сега едно кафенце и от мен:

Вещи, това с плодовете май наистина си е грешка, но предимно исках да използвам разхлабващия ефект   Embarassed
От днес на ябълки/ягоди.

Аз свърших с кафенцето и започвам сутрешната си тренировка!
 Hug Hug Hug за всичкии Simple Smile

# 173
  • в сърцето на моето Слънце
Добър ден и от мен!
Еха, колко месечинки имаме днес!
Шуши, Miles, честити ви месечинки!
И моята месечинка е днес! 4 месеца с Дюкан! Свалила съм 21,5 кг. (имам минус 500 гр днес). Което в сантиметри е:
Бюст: -10 см
Талия: -18 см.
Ханш: -16 см.
Бедро: - 10 см.
Коляно: -9 см.
Прасец: - 6 см.

Гардения, Светлат, Мирка75, наистина невероятно изглеждате. И сте свежи и усмихнати... да ви завиди човек (благородно де).  Hug
Това е за сега, по-късно може и някоя снимчица да покажа.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 10:25 от mmmStelxen_m

# 174
привет и от мен. имам въпрос - в тукашната извара пише, че има сметана, която предполагам е обезмаслена, щото изварата е с 1% мазнини общо. та, може ли да се яде? засега я гледам само отдалече  Mr. Green

едит: виждам татянка на балкона - ти кварг кесела на арла ли си купуваш?

# 175
  • GYM
ДЮКАНСКО КАФЕПИЕНЕ - ПЛОВДИВ - 4 МАЙ - ПОНЕДЕЛНИК - 15 ЧАСА - ДОМА НА МЛАДОЖЕНЦИТЕ
ако мога и аз ще се присъединя Hug

# 176
  • Варна
Добро утро, муцунки!  Hug
музичка сервирала кафето - много благодаря!  Heart Eyes
Честити месечинки на Шуши, Стел, Miles, Пина!   bouquet
Страхотни снимки видях на Гардения, Светлито и Мирка! А дечицата ви са прекрасни!  Heart Eyes 
Флучия, харесва ми новия ти аватар!  Heart Eyes
Филюдка, бързо оздравяване, мила!  Hug
Весииии, вече много липсваш!  Heart Eyes 
АйнурчеHeart Eyes
Аз имам 0,500кг. минус! Ура!  Party Отдавна не ми се беше случвало. Днес се радвах като малко дете като слязох от кантара!  Embarassed  Сега вече слагам една линийка!  Hug 
Весело изкарване на срещата в Пловдив и чакаме снимки!  Hug

# 177
  • Пловдив
ДЮКАНСКО КАФЕПИЕНЕ - ПЛОВДИВ - 4 МАЙ - ПОНЕДЕЛНИК - 15 ЧАСА - ДОМА НА МЛАДОЖЕНЦИТЕ
ако мога и аз ще се присъединя Hug
Много ще се радвам да се запознаем  Hug

# 178
Честити месечинки на Шуши, Стел, Miles  Hug
Марчелка, много се радвам за минусчето Hug, браво  Wink

# 179
Да ви поздравя за всички минусчета, страхотни сте! Hug Марчелка а така се радвам на твоето,много,много,ето тръгват нещата след режимност  Hug  Hug
Аз да споделя за тавичките с покритие.Ползвам ги много интензивно ,но малко или много заради печенето се повреди леко покритието им.От известно време слагам хартия за печене за трицкината питка и дори го ползвам по няколко пъти защото нищо му няма и така и тавичката е чиста и не се мие и чисто и удобно.  Heart Eyes
Честито на всички месечинки  Simple Smile   bouquet аз скоро ще направя 9 месеца  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт