Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 829
  • 478
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета, моля споделете, какви кантари ползвате?
Много ми се иска да се сдобия утре с кантар, тегаво ми е без  Confused

# 151
Аз ползвам електронен кантар.Купих си го от Практикер и много съм доволна!Нямам никакви проблеми.На обикновенния неможеш да виждаш грамовете.Това е от мене. Rolling Eyes Stop

# 152
Много благодаря на всички за поздравите  Hug Hug Hug Много ме трогнахте!

Марипоса, аз имам електронен кантар на Тефал, струваше миналата годината 80 лева, но няма никакви екстри, освен памет за последните мерения. Удобно е, защото отчита грамове. Има и по-умни, които показват дали си свалил или качил килограми от предното мерене, на мен лично най-ми допадна идеята на Лилов за кантар, който мери и процента мазнини, мускулна маса и вода.
Ето един скъп вариант http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=27626
Има и евтини - 35 лева, на Елит. Не знам обаче колко точно мерят. Чух, че и в магазините на ТСМ също има такива. Общо взето цените на електронните кантари варират от 25 до 100 лева.

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 23:52 от Jenusha

# 153
  • София
Jenusha , благодаря за отговора.
Мога да дам до 100 лв за кантар,
днес в техномаркет имаше сравнително голям избор.
Това което ме спря е че много коментари четох из нета , че не мерят точно,
дават много дефекти и т.н.
А такъв който мери мазнини, вода и т.н категорично не искам...

i xondri , твоят каква марка е?

# 154
  • Там някъде нейде !!!
Моят кантар е механичен и съм си доволна от него. Даже е втора употреба внесен от Гръцко, но аз съм си доволна. Кво ме интересува кво ми показва кантара, по ми е интересно пред огледалото.

# 155
Е, вие пък почти не сте писали днес  Rolling Eyes
Та да ви разкажа: срещнахме се с Мирка75 и Светлат (съпрузи, деца и още няколко семейства) на Дряновския манастир. Седнахме за по кафе, а намятахме едни омлети   eat  Мирка е силно режимна, направила си е безброй Дюкански сладки и кексчета,но  Светлето носеше една кесийка с лакомства в лъскави опаковки........... обаче били за децата  hahaha
Малко говорихме за режима, но попитаха за Михи69 и дали има минусчета, дали Борис е почерпил за имен ден, дали Кали08 се е установила в трета, дали Туни се е мяркал, за Тони-бг питаха, а също и за Lucie и Филюдка и продължиха с разходка в околностите.
Много съм щастлива от срещата и си чакам минуса утре  Crazy Ето да ни видите какви сме усмихнати.
Филюдка, ако не ти се отваря тук, ето същите снимки, в друг албум , специално за теб!
 Hug Hug Hug ви всички и си лягам усмихната  Laughing

# 156
  • Там някъде нейде !!!
lusita, sinq laguna, maia_a (+ 1 Скрит/и) и 6 Гости преглежда(т) тази тема + Gardenia лека и отслабваща нощ момичета. Много  Hug от мен.  Tired

# 157
          ДОКАТО СЕ НАМОТАМ И ДЕНЯТ МИНА, така че сега намерих време да седна и да Ви прочета. Тайничко се надявах да видя младата булка на снимки - уви, затова пък ГАРДЕНИЙКА  ме зарадва страхотно с тази чудесна снимка. МИРКА, СВЕТЛИ, ГАРДЕНИЙКА - големи сте сладурани, а децата направо чудесни - да са ви живи и здрави. Радвам се че сте прекарали толкова хубаво, БЛАГОДАРЯ ТИ ЧЕ СЕ ПОГРИЖИ лично за мен, за да мога да Ви видя. Hug Hug Hug
          ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛАМАРИНКА - ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ!
          ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на синът на Jenusha -  да ти е жив и здрав и да те радва!
           МИХИ кафето ти беше страхотно красиво  Hug
           УМБРА - честита ти трета месечинка
           ГАРДЕНИЯ забравих да кажа за моята любимка, че тя щом проходи (в проходилката) ще почне да прескача по гаджета, да я пазиш, че квато е хубавелка  Joy Hug

Аз съм с гнойна ангина и на антибиотици, пах се олях, да оздравея, че да продължавам по режима, писна ми с тия болести!

Обичам ви и ви гушкам силно много, много.     

ФИЛЮДКА

# 158
Добро утро момичета и момчета Simple Smile Днес съм станала май най-рано,позволете аз да сервирам кафенцето. Заповядайте Simple Smile и още за всякакъм вкус: Ох дано се получи.  Laughing Да ви е сладко.
На ламаринка пожелавам хубава предстояща година и много успехи  newsm51
Гардения, Мирка, Светлат, много сте сладки особено с мъничетата  Hug
Хубав и спокоен ден на всички.  Heart Eyes

# 159
Гардения, Светлат, Мирка75 + мъж, + деца - много сте симпатични, едно ведро настроение лъха от снимките ви  Simple Smile
И аз чаках за булка, ама няма....
Аз също вчера, покрай отчетите за трета и т н. пропуснах да съобщя, че направих 6 месеца с Дюкан. Е, не е нещо съществено, какво значение има колко месеца, седмици или дни са били, важен е рзултата  Wink
Вчера ми беше първата гала, тази сутрин съм 500гр нагоре. Това е добре, още повече, че усещам задържана вода и не зная дали има общо с галата или съвпадна просто. До 2 дни се надявам да изчезне.
Хубави почивни дни, съфорумки!  Grinning

# 160
Добро утро и от мен,
честито на всички с поводи   Hug  Hug   Hug
добре дошли на новите   bouquet   bouquet   bouquet с режимност ще успеете  Peace
За последните три дена съм смъкнала още едно кило  newsm68 .Не мога да повярвам че само след два кг ще съм осемдесет и.....Това ми се виждаше толкова непосилна задача...а то можело бе...даже се замислям вече дали да не сменя линийката с нова цел под 70кг  newsm78
лек и отслабващ ден на всички ... Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 161
Добро утро! Тази сутрин много малко ранобудници! За всички -  Hug
Гардения - чудесни сте, много се радвам на хубави млади хора с хубави малки деца -да сте живи и здрави. Всички изглеждате много слаби обаче Wink
Филюдка, благодаря, мила, за поздравите. Чета те с удоволствие, от постовете ти блика такава страхотна доброжелателност, че чак е заразно  Hug
Мимиии, браво!
Музичка, благодаря за кафенцето. Много страхотни ги сервирате сутрин. Някой знае ли как се правят всъщност такива красоти?
Пина, честити 6 месеца. Успех нататък!
 livlieta, Trudi, nas, ЛУСИЯHug Hug
nikolincheto, lilov11, Volna peperudka, специално за вас - прекрасен ден и newsm51
Хубав, слънчев пролетен ден на всички,  които не са влезли още!

# 162
ФИЛЮДКА , да оздравяваш бързо!!! Комбинацията гнойна ангина и хубаво, топло време е доста напред в класацията по гадост. Искрено ти съчувствам. Стискам палци!

# 163
Добро утроооо  Hug
Гардения, мерси за хубавите снимки, които си показала  Hug. Мирка, Светлатче, Гардения, много добре изглеждате, красавици такива  Flutter Hug. А дечицата ви са бонбонченца  Heart Eyes
Филюдка, да се оправиш бързичко мила  Hug. Ти тъкмо влезе в час и то сега гледай какво стана  Confused
Пина, честита ти месечинка  Hug
Музичка, много си ранобудна днес  Flutter
Мимиииии, честито ти минусче  Hug

# 164
Аз също вчера, покрай отчетите за трета и т н. пропуснах да съобщя, че направих 6 месеца с Дюкан.

pina, поздравления!   bouquet Hug

Привет, момичета! Влязох да ви почета, затъжила съм се  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт