Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 837
  • 478
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
ДЮКАНСКО КАФЕПИЕНЕ - ПЛОВДИВ - 4 МАЙ - ПОНЕДЕЛНИК - 15 ЧАСА - ДОМА НА МЛАДОЖЕНЦИТЕ

Вещи, а нещо за 5.05. може ли да се направи  newsm78

П.П. Честито на рождениците и на младоженката

# 136
  • Пловдив
ДЮКАНСКО КАФЕПИЕНЕ - ПЛОВДИВ - 4 МАЙ - ПОНЕДЕЛНИК - 15 ЧАСА - ДОМА НА МЛАДОЖЕНЦИТЕ

Вещи, а нещо за 5.05. може ли да се направи  newsm78

П.П. Честито на рождениците и на младоженката

Креми, Зорита е в Пловдив и тя помоли кафето да е тогава. Ако някой има връзка с нея да се разбере няма проблеми.

# 137
Ей, момичета! Един въпрос ме връхлетя докато си хрупах порцията плодове-сушени сливи. В книгата не се споменат грамажа на плода за деня, но имам спомен, че Филюдка беше писала нещо за 250гр. (да не би във френските сайтове да е уточнено това количество, както е с количеството прясно мляко???  newsm78)  newsm78 Мен ли ме лъже паметта? Защото в моята шепа се събират само няколко сливи- да кажем половината пакет, а иначе целият е 200гр. и толкова ги обичам, та се чудех да се огранича ли в шепата си или да си хапна спокойно.

# 138
  • Пловдив
Сушени сливи?????  newsm78

# 139
Здравейте ,момичета!
Да ви докладвам още -200гр днес newsm44 newsm68 и то благодарение на вашите съвети да си увелича количеството храна,страхотни сте!!
Чувствам се много добре,малко много ми идва енергията/от къде дойде newsm78/,мъчи ме безсъние и това си е
Ама не е като преди да ти се спи и да не можеш,ами просто не съм уморена и не ми се спи Mr. Green

Да се оплача,имам огромни сенки под очите от 2 дни,какво може да е newsm78
Режимна съм,пия мноого вода-4-5л на ден,не се наливам,просто ми се пие
Мислите ли че е много?Или да сменям нещо в храненето smile3547 smile3547
Съвети приемам всякакви,омръзна ми да ме питат в офиса да не съм болна..

Пина-мерси за споделеното ,страхотна воля си показала, при такова задържане сериозно да не се отказваш newsm10 newsm10

# 140
  • София
Момичета помагайте ,
в избора на кантар,моля  Rolling Eyes
Имах стар механичен и днес го изпуснах докато чистех и няма стрелка вече...
Много се чудя за електронен, ходих в техномаркет да гледам.
Ама пак без кантар се върнах.
Да се изръсвам ли с около 100 лв за електронен или да си взема механичен...
Вие какви ползвате?Марки, цени?
Доволни ли сте?

# 141
Здравейте сладури и сладурки  Flutter Връщам се от среща с Mirka75  и  Svetlat. Големи са сладурани и са много усмихнати, съответно и аз съм в еуфория.
Подробности и снимки ще има по късни доби, когато приспя бебка и успея да ви изчета.
 Hug Hug Hug за всички.

# 142
  • София :(
      Вещи, аз съм, аз съм, тя и zorita ще дойде, току-що се чухме, но аз исках да е утре, че на 5-ти пътуваме обратно и ще трябва да е на тагъдък работата  Hug

# 143
    Хоппп , здравейте !
 Честити месечинки на липстикче   Hug Heart Eyes  bouquet
  Честит рожден ден на Ламаринка , да си жива и здрава и много усмихната и обичана  Hug Heart Eyes
  Jenusha и на теб да ти е жив и здрав рожденника и да те дарява само с усмивки   bouquet Heart Eyes

Лека вечер на всички ГУШШШ   Hug Hug Hug

ПИХТЕ ЛИ ВОДАААА ?

# 144
  • Пловдив
      Вещи, аз съм, аз съм, тя и zorita ще дойде, току-що се чухме, но аз исках да е утре, че на 5-ти пътуваме обратно и ще трябва да е на тагъдък работата  Hug
Peace  Hug

# 145
Вещи, не са ли режимни?  newsm78 С костилки сушени, без консерванти и такива глупости, натурални.

редакция: 3-та фаза съм.

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 22:52 от chernokoska

# 146
Здравейте ,от утре смятам да започвам серьозно с диетата.До сега все отлагах и искам да попитам вие триците вместо закуска ли ги ползвате?
Едвам успявам да ви изчитам!Много сте бързи!

# 147
Боооооожееееее! Разпознахс е на първите снимки и в тази и в предишната тема Sad Помощ! Започвам и аз!
Много съм слушала за тази диета, а и много приятелки отслабнаха... а аз все нещо се мотам. Но идва време за плаж и ще стане страшно.
Мисля, че схванах идеята на диетата. Имам само един въпрос - спортувате ли и ако да какво. Как се чувствате, измаряте ли се по-бързо или се свиква? Аз имам степер в къщи и мисля да продължа да го използвам, а и трябва да започна да плувам, защото много ме боли гърба от работата пред компа ...
Успех на всички, впреки че май няма много новобранци. Дано не ви досадя, но обещавам, че няма да задавам много и глупави въпроси. Simple Smile

# 148
  • Пловдив
Страница 107 от книгата:

Всички плодове са ви разрешени с изключение на банана, гроздето, черешите и супите плодове (орехи, лешници, фъстъци, бадеми, шам-фъстък, кашу).
Колкото до понятието "порция", това е единица за плод с големината на една ябълка, една круша, един портокал, един грейпфрут, една праскова, една нектарина. За по-малките или по-големите плодове - една купичка ягоди или малини, един резен пъпеш или диня, две кивита или две кайсии, едно неголямо манго или половин голямо манго.

Човекът банан и грозде забранява, ти говориш за сушени плодове  Shocked

# 149
  • Там някъде нейде !!!
Момичета днес си закупих книгата с рецептите на Дюкан. В МЦ съм и се получи продължително задържане, но знам че като ми свърши, ще започна пак да свалям.

Общи условия

Активация на акаунт