Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 839
  • 478
  •   1
Отговори
# 120
  • в страната на абсурдите
благодаря ви за отговорите!

# 121
  • в сърцето на моето Слънце
lamarinka, честит рожден ден!  Hug   ura
Татиче, чакаме снимки с нетърпение, но ти сигурно още спинкаш. Аз спах цял ден след нашата сватба!  Hug

# 122
Вижте на какво попаднах Wink
Първа заповед
"Аз съм Дюкан, твоят Диетолог, който те изведе от Света на наднорменото тегло. Да нямаш други диетолози освен Мене."
Втора заповед
"Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на сантиметъра горе, или което е в кантара долу, или което е в дупките на колана; да не им се кланяш нито да им служиш, защото Аз Дюкан, твоят Диетолог, съм Диетолог ревнив, Който въздавам беззаконието на отслабващите върху нережимните, които Ме мразят, а показвам милости към протеинохранещите се на ония, които Ме обичат и пазят Моите заповеди."
Tрета заповед
"Не изговаряй напразно Името на Дюкан твоя Диетолог; защото Дюкан няма да счита безгрешен онзи, който изговаря напразно Името Му."
Четвърта заповед
"Помни протеиновия Четвъртък, за да го освещаваш.
Шест дни да похапваш и да вършиш всичките си дела; а на седмия ден, който е Четвъртък на Дюкан твоя Диетолог, да не ядеш никаква нережимна храна, ни ти, ни съфорумците ти; защото в шест дни Дюкан разреши макароните и ориза, зеленчуците и всичко що има в тях, а на седмия ден си опече пилешка пържола; затова Дюкан благослови Четвъртъчния ден и го освети."
Пета заповед "Почитай съфорумниците си и стафа си, за да се продължават дните ти във форума, който ти дава Дюкан твоя Диетолог."
Шеста заповед
"Не пържи."
Седма заповед
"Не пий /алкохол/."
Oсма заповед
"Не се подслаждай."
Девета заповед
"Не споделяй резултати лъжливо във форума си."
Десета заповед
"Не пожелавай менюто на ближния си, не пожелавай закуската на ближния си, нито бирата му, нито картофките му, нито мезето му, нито десерта му, нито какво да е нещо, което е на ближния ти."

# 123
  • Испания
 rotfImbo Много хубаво! Къде го откри?

Айнурче, добре върви, благодаря. Щом ще пътуваш, защо не си направиш нещо с трици, за да си носиш готови закуски? Аз си взимам или тостери /завити поотделно във фолио/ или си правя торта от моркови /дозата е за 3 дни/, или двойна доза тутманик /за 4 дни/. Между другото, така си правя и вкъщи само 2 пъти седмично закуска /торта и тутманик/ и имам за цяла седмица. Весело изкарване, където отиваш!

Честит Рожден Ден на рождениците днес!   bouquet

Татитче, чакаме всички с трепет появяването ти.

Боре, успешно готвене! Забравих да ти напиша и най-важната подправка, която слагам на всяко ястие: мааааааааалко душичка.   smile3521

# 124
Момичета имам една чуденка newsm78
Сега размразявам цял див заек.Единствената рецепта ,което ми се видя подходяща за диво е тази http://dukanskirecepti.wordpress.com/?s=%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%BA - "заек задушен в гювеч",но нямам гювеч.С какво да го заместя.С йена глас дали ще стане?

# 125
lamarinka, честит рожден ден.Пожелавам ти сбъдване на всичките ти мечти.
Кас ще стане  Peace

# 126
Ронито ,благодаря  bouquet!
Ламаринка,честит рожден ден и от мен мила  bouquetМного здраве и щастие!

# 127
  • София :(
  ЧРД на lamarinka и на синчето на Jenusha   bouquet
 Касnewsm10, а зайо би трябвало да стане в йена с капак, та даже и добре запечатан с фолио в тавичка. Е, няма да е като в гювеч, ама...
  Какво станва с кафепиенето, че аз тръгвам след час, а там ще ми е трудно да се вредя до компютър от малката хала.
  Много  Hug Hug Hug на всички и едно кафенце, я кое време е

# 128
  • Пловдив
ДЮКАНСКО КАФЕПИЕНЕ - ПЛОВДИВ - 4 МАЙ - ПОНЕДЕЛНИК - 15 ЧАСА - ДОМА НА МЛАДОЖЕНЦИТЕ

# 129
  • Пловдив
Благодаря ви, милички   Hug   bouquet
Jenusha, Miss marple, Борис, Aynur, lipstick, Chernokoska, Мимиии, ВИКИТО, mmmStexen m, Smileys, ronito, Kac, mimensita   Hug   Hug Hug
Jenusha, да ти е много здраво и щастливо момчето  Simple Smile
Боре, много си прав за движението - спорт му е майката не само на отслабването, а и на доброто здраве и самочувствие  smile3521
Smileys, може ли рецептата за тази торта от моркови  Praynig

# 130
lamarinka  newsm59Нека щастието,здравето и любовта не напускат твоя дом. Hug
Кас Joy
Jenusha честит Ви рожденник весело и безгрижно детство.
От днес съм само на "течна" храна.Ако може пак да ме сритате Embarassed

# 131
  • Bulgaria
Привет на дружинката само да се запиша че вече 9 страници има изписани ( много пишите бе не успявам да ви прочета)

# 132
  • Испания
Разбира се, Ламаринка!

Ето тук е оригиналната рецепта: http://dukanskirecepti.wordpress.com/?s=%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82 … D0%BE%D0%B2%D0%B8

Аз обаче съм я "помързеливила". Смилам морковите в блендера. Слагам 4-5-6 в зависимост от големината и колко имам в момента. Не ги варя предварително. Вместо сода - 1 пакетче бакпулвер. Разбърквам всички продукти в една купа. Всъщност ето как я правя аз:

ТОРТА С МОРКОВИ /закуска за 3 дни/

4 яйца
250 г кисело мляко с 1 бакпулвер
250 г извара
1 ч. л. канела
подсладител
9 с. л. трици /6 овесени + 3 пшенични/
настъргани моркови

Всичко това се разбърква. Изсипва се в тавичка, застлана с хартия за печене. Пече се 30-40 минути на 180-200 градуса /зависи от фурната/.

Да ти е сладко!

# 133
Смайлисче, благодарско за безценния съвет  Hug, наистина не се бях сетила и така да направя. Аз триците по принцип си ги ям всяка сутрин за закуска, накиснати от вечерта в кисело мляко, та затова не се сетих  Laughing. Че и мъжо го научих заедно с мен да яде трици  Mr. Green, ще правя двойни дози  Crazy

Липстикче, честита ти месечинка  Hug Heart Eyes

Татитче, дано сватбата ти е била наааааааай-хубавата  Heart Eyes. Чакаме снимки от една хубава булка  Hug

# 134
Здравейте  bouquetпрочетох малко но достатъчно за да видя че сваляте доста килца
аз съм на 23 години, забременях и качих 25 кг, родих, и мина вече 1год и 4 мес а съм свалила само 10 кг.
Преди бях 45 кг а сега съм 60 исками се поне 50 да стана Embarassed
Незнам каква диета да подхвана, ако някой може да ми помогне  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт