Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 857
  • 478
  •   1
Отговори
# 375
здравейте и честит празник на всички Heart Eyes
регистрирана съм от доста време но все не се наканвам да пиша из форумите, но ей ма на днес се наканих Wink
от утре съм пак Дюканка и как ще издържам незнам нещо съм отвикнала  #Cussing out
миналата година свалих към 28 кила с Дюкан но не направих 3та фази и резултата е на лице 10 килца отгоре #Crazy
сега мисля пак да се помъча че лято идва а и ми тежат килцата
дано с помоща на вас не се изкушавам и да си сваля килцата пак  bouquet

# 376
Татит , честито и на двама Ви , пожелавам Ви много , много щастие и любов.Прекрасна булка си , запазете вечно споменът от сватбеният Ви ден и се обичайте .

# 377
  • Варна
Татит, много си красива, сияеш! Още веднъж - честито!!!!

# 378
здравейте и честит празник на всички Heart Eyes
регистрирана съм от доста време но все не се наканвам да пиша из форумите, но ей ма на днес се наканих Wink
от утре съм пак Дюканка и как ще издържам незнам нещо съм отвикнала  #Cussing out
миналата година свалих към 28 кила с Дюкан но не направих 3та фази и резултата е на лице 10 килца отгоре #Crazy
сега мисля пак да се помъча че лято идва а и ми тежат килцата
дано с помоща на вас не се изкушавам и да си сваля килцата пак  bouquet
Добре Дошла!  Hug Hug Hug Hug
Втория път килцата падат доста по-бавно да си подготвена....Но тук ще намериш подкрепата от която всеки се нуждае за да успее в начинанието!
Успех!  Hug Hug Hug Hug

# 379
Здравейтеее wavey Откога не съм виждала толкоз хора на балкона... къде се бяхте запиляли, бе... само Татиттчето има извинителна причина, другите всички бързо на отчет Naughty

Сега: честит празник на всички с името георги и всички армейци smile3525

Татиттче, здравей, прекрасна си... и колко щастлива Hug цял живот да не те напуска това щастие Heart Eyes

Мис Марпъл, Hug благодаря много, какъв хубав пост ... и колко добре си го обяснила. И аз съм се замисляла за кашкавалената извара защо е кашкавалена, но не съм се задълбочавала и досега я избягвах. Но един път опитах само от една кашкавалена обезмаслена и не намерих никаква разлика с другата. Та затова споделената информация ми беше много полезна. И също така съм съгласна с мнението ти за отделна тема.

Ниала,  Hugмного си хубава... и фона на снимките е много хубав smile3521

Да ви споделя за моята Трета. Напълно съм в границите на позволеното, само че аз ям кашкавал, защото изварата ми замества сиренето и не ми се е прияло изобщо. Плод ако имам вкъщи или ако излизам преди обяд, когато не съм на работа, ям, но най-много до 15:00 часа, ако стане по-късно го пропускам. Не ям всеки ден хляб, защото понякога забравям да си купя, не за друго... Не съм вярвала, но със сладкото нямам проблеми, ям по малко на Гала, но защото ми е позволено, а не защото съм примряла за сладко. Режимните сладки неща толкова ми харесват и напълно ми задоволяват глада за сладко. ОБАЧЕ на мен най-голямото изкушение са ми ядките... признавам си, понякога на Гала прекалявам с тях, вярно, че само на Гала, но наистина много трудно се удържам Embarassed Cry
Довечера съм на имен ден, аз агнешко не ям, по скоро ям, но зависи кой и как го е сготвил. Та затова едва ли ще ми е проблем довечера, или ще го опитам само, но по принцип агнешкото хич не ме блазни, ще го карам на салатки и веселба Whistling

Сега искам да пожелая хубав ден на всички, моят отдавна започна... Simple Smile
... и да ви прегърна, щото всички сте много готини и аз се радвам, че съм част от това Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ПП. Хм, аз докато си пусна поста, те половината слезли от балкона...

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 12:04 от lipstick

# 380
благодаря много   bouquet Hug

# 381
Гледам още нови попълнения, welcome
Aз отивам на Гергьовден с агнета и ярета на пещ, но съм предупредила за мен да има пиле, че и без това ще има доста нережимни неща  Blush Мислех да ида с малко закъснение и да пропусна въпросите защо да не ти сипвам от това и онова, но трябва да закарам някои гости, та... ще го броя гала-обяд с ограничение.
Татитче, невероятна красавица си  Hug Hug Hug
Волна и ти си супер вуйна  Hug
Михи, къде си???  Hug Hug Hug

# 382
Честит празник на всички именници! smile3525 newsm51.Да сте живи и здрави,все така карасиви и отслабващи!!!И много късмет!Хайде,че и аз си имам именничка и трябва спретна трапезата!Лек ден и умната без грешки!

# 383
Кали,благодаря,вдигна ми акциите с тази екзотичност! Hug

Мандаринката
Hug

Съгласна съм за третата,че грейпфрута е много подхдящ,аз също хапвам манго и папая,много добре ми действат.А за сладкото не съм забелязала да ми се изостря апетита,защото аз никога не съм го затъпявала...Сега като третофазничка,предпочитам да хапна шоколад,вместо разни мазни торти и сладкиши,и не съм имала проблем.

Татит,зашеметяваща булка си  Hug

Lipstick Heart Eyes

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 14:02 от Nyala

# 384
  • София
Честит Гергьовден на празнуващите! Да сте живи и здрави! Hug  bouquet
Татитче Hug видях снимките и не мога да не те поздравя! Прекрасна булка! Много щастие ви пожелавам! Hug  bouquet
На всички - хубав празник! Почивайте си! Hug

# 385
Tatit много си красива ! Бъдете  всеки ден така щастливи и да си имате скоро едно малко сладко бебче. newsm51
По нашата тема нямам кво да кажа ,само дето колкото повече ми се опъват килограмите -толкоз повече се замислям дали да не смъкна линията на 55 кг newsm78.Щот пусто му и на 60 кг и на 57 си изглеждам еднакво от кръста надолу ,пък има кво още да се жалае.Но от друга страна и аз като Ренка и Петинкамога да съм жив модел по анатомия в областа на ребрата .Незнам струва ли си да ставам скелет без цици ,заради 1 см по-малко бедро ?Сега някой ще каже ,че тези зони се оформят със спорт -да ама не при мен дори да правя само упражнения за дупИ и бедра -пак си е същото -изобщо не отслабвам ,може би само се по-малко се "треса".Както при диета така и при спорт неможеш да кажеш на тялото от къде да си вземе запас за горене .Трябва някакси ДНК -то да се излъже май-до такъв извод стигам .Ще мисля още по въпроса и ако ми хрумне нЕкоя умност ще я споделя .
ПП:Забравих да честитя празника на всички именници.Да сте живи и здрави и зло да ви забрави!

# 386
  • Sofia
Честит празник на всички и от мен! Наминавам да се запиша. Започнах да готвя агнешкито за останалита а за мен е рибка. Няма да прегреша решила съм. Днес ми е 5 ден и съм -3кг. От утре съм във втора фаза.
Татиче  много хубава булка си! Жела ти много щатие и късмет за напред!
Волна и вашата булка е страхотна! а и ти си супер.

# 387
Честит празник на всички прекрасни Дюкански овчици  bouquet
Честит празник на имениците и на служителите в армията и техните близки!
Не мога да пропусна такъв ден!
Боже колко много красота в мойта мила Родина!Толкова красиви хора не съм срещала никъде,а не е като да не съм обикаляла по широкия свят Joy
Татит страхотна красавица си smile3525.Изглеждаш невероятно и имаш страхотно излъчване!Перфектна булка  bouquetЖелая ти цялото щастие на света!
И другите снимкина момичетата, които видях са супер  bouquet.Волна вашата булка голяма красавица и тя,а вуйната какъв бюст,какво чудо Peace
Ей момичета моят ден сега започва и как ме заредихте с красота.. Hug
Иначе третата ми си върви чудничко и много ми харесва.
И да се похваля ще си идвам  grinning039.Билетите са купени.Щастлива съм newsm44

Поздрави и весел празник на всички!Честито на всички с поводи и без поводи Hug
Филюдка оздравявай и се грижи повече за себе си Heart Eyes
Бургаските красавици  love001

# 388
Такааааа...да се запиша и аз  Simple Smile  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!  Аз съм с 4-ма именици у дома! Всички папат агнешко със салати-аз "млатя" пилешко  Laughing  Ама странното е, че не се изкушавам  Thinking Ох, дано удържа фронта и по-нататък, щото съм си апетитна по принцип и сегашното ми състояние на намален апетит и безизкушение е странно за мен  Crazy Дано се справя! Искам да се чувствам красива и да ми е леко!!! Хубав ден на всички!  Hug

# 389
  • в сърцето на моето Слънце
Татит, жестока си! Струиваше си чакането на снимките!  Hug
Наистина сияеш и изглеждаш невероятно! Нямам думи просто! Бъди все така щастлива!  Heart Eyes
Удържате ли фронта, момичета и момчета!  Naughty Не се поддавайте на агнешките изкушения. Не е хубаво да си ядем събратята от стадото!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт