Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 859
  • 478
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Пина, Музичка, благодаря! Аз си мисля, че моето е паника, а не толкова сериозен проблем. 10 месеца съм си казвала, мога да ям само това и това, другото не е вкусно. Сега хапнах сладко и полудях. Само за това мисля. Вчера си направих един чист ПЗ ден, без добавките за трета и днес съм доста по-спокойна. Продължавам с трета, като днес пак ще ми е ПЗ, само че ще хапна агнешко. Второфазниците да не четат  Naughty

Относно плода - наистина трябваше да ям грейпфрут, Пина благодаря оше веднъж. После ще споделя как съм с него, макар че за днес имам ягоди.  Blush

Относно отделна тема за третофазниците - мисля, че и модераторите на форума не са съгласни, пък и наистина като че ли е излишно. ще си пишем на лични. Joy

Ниалка, Мис Тира - много сте хубави вече. Ниала, направо така си те представях - екзотична хубавица.   bouquet Волна пеперудка, чудни хубавици видях на снимките - булката, вуйната, братовчедките...Ама търпиш критика - на всякъде с цигарата... Шегичка, и аз пуша...

На всички именици - честито!   bouquet

# 361
Леле,отиваме на Гергьов ден във свекъра ......ще стискам носове и устенца Mr. GreenПриятен ден ! Hug

# 362
  • Бургас
Здравейте и от мен дами! Възхищавам се на усилията и волята ви. И аз да се записвам към вашите редици. Започвам Дюкан за втори път от 4.05. Резултатите са на лице. 1.500 кг. за два дена и 1 см от талията. Миналото лято бях на диетата 3 месеца и свалих 14 килограма. Но относно диетите съм малко непостоянна и затова я спрях. Естествено преди да я довърша  Embarassed Сега съм с тея 14 кила отгоре и започвам пак от нулата.
Честит имен ден на всички празнуващи, както и на моето момиченце Гери.  Hug
Този път ще устоя, поне се надявам  Thinking
Успех на всички и много минусчета.

# 363
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте и от мен!
Първо честит празник на всички именици и на тези, които си имат именици у дома! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!   bouquet
Аз днес ще удържа прасето, сигурна съм и как няма при положение че пак имам -1 кг.  Flutter
Вече започвам да съжалявам че не преминах на 5/5 по-рано, но нищо, всяко зло за добро!
Желая ви лек и празничен ден!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 364
Добро утро момичета и Боре! (Някой от софийската среща няма ли да издаде защо Туни така ни изостави?)

Честит празник на всички именяци, бивши и настоящи военни!
И на нашето хубаво стадо да ни е честит овчият празник
  Laughing  animal085

Ниалка, Мис Тайра - супер сте момичета!   bouquet

Май Сдени обърна внимание на поста на Адреналинката, искам да се присъединя към мнението й. Не мисля, че е удачно цял ден само някакви белтъци да се ядат, не това е режимът на Дюкан. Има си причини за задържането, което се появява рано или късно, няма смисъл да се тормози човек и да върви срещу тялото си.
Музичка,   202uu относно третата фаза! Ти пийна ли си капучино на някое кафенце или времето още не го е позволило? Радвам се, че имаш дорби резултати и в трета. Ще си ни за пример!  bouquet

Волна, супер са и булката и младоженеца, а ти изгледжаш страхотно, дори и ядосана  Wink  Grinning . И аз трябва да се готвя лятото за няколко сватби, едната е на брат ми. Голям кеф  Grinning .

Като почнах миналата година 3та първото нещо, което хапнах беше ябълка и направо не можах да повярвам, че след като я изядох все едно нищо не бях яла...Бях свикнала каквото и да сложа в устата си то да ме засити, а след ябълката - нищо, празен стомах...
Вчера май Петинка се оплакваше от кървящи венци, дано не бъркам. Аз преди няколко години имах проблеми с венците, кървяха дори като захапвах твърд плод(да се върнем на ябълките  Joy ), ползвах специални пасти и прочие. Проблемът ми се реши след като отидох на зъболекар и ми изчистиха зъбния камък...Та оказа се, че всичко било до него и не ми били слаби венците, както се убеждавах сама...Петинка, бих те посъветвала за този проблем да отидеш на зъболекар на първо време.
Филюдке, да се оправяш и да си почиваш! Дай му възможност на организма ти да се възстанови, недей да се претоварваш.  Hug

Много прегръдки и целувки на всички Дюканстващи!

# 365
Момичета-Благодаря ви за милите думи!Искаше ми се да ви изброя поименно,но все ще пропусна някого......
Честит Гергьовден на всички!

# 366
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро и от мееен!

Още си отспивам  Tired!

miss_tyra изглеждаш суперрррррр!  Hug

Волничка - страхотни снимки! Много си хубава!  Heart Eyes

Боби, Дорчее  Heart Eyes Hug  smile3534

Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да ви е живо и здраво името! Прекрасен празник!

Ето и най-първи и неофициални снимки от мен - http://tatitt78.multiply.com/photos/album/16/Our_Big_Day! От утре почвам да тормозя Халеевка  Mr. Green

Аз полека-лека се връщам в правата Дюканска вяра! На линийката съм си!  Mr. Green

# 367
 Е не можах да се стърпя.... smile3532 smile3532 smile3532

http://absurdi.com/openimage/1199956722_120.jpg.html

На именниците -ЧЕСТИТО.....

ТАТИТ....ЧЕСТИТО МИЛА... newsm51 smile3525 newsm51Страхотнта красавица си.Попътен вятър в брачния живот ти пожелавам и много дечица.

# 368
Татитчееее Hug Hug Hug Hug
Прекрасна булка!
И гледам,че си си сложила м-тата вече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Айде дано да се похвалиш по-скоро  Laughing  Hug Hug Hug Hug

# 369
ТАТИТЧЕ страхотна си!  КРАСОТА!!!
ОСТАНАХ БЕЗ ДУМИ ТАКА ЧЕ САМО Hug Hug Hug
 ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

# 370
Татит, невероятна си! Разкошна рокля, невероятна, красива жена - перфектната булка!!!  smile3525 Първата Дюканска булка, която вижам, дано не и последната!
Дълъг, съвместен живот ви пожелавам! Бъдете много щастливи!  Hug

Коте, една молба към теб , че в петък летим за шведско: Би ли ми пратила имената на кис. мляко и въобще режимните продукти, които ги има при вас, че приятелите при които отиваме са там от сравнително скоро и не ги знам колко са добре с езика. Благодаря ти!  Hug

# 371
  • Варна
Татитчеееееееееее, няма такава красавицааа! И сияеш - нека винаги си толкова щастлива и усмихната!  Heart Eyes

# 372
  • Варна
Татит4е, мили4ка, ПРЕКРАСНА СИ!!!!!!наи-хубавата ни дюканска булка!искрено съжалявам, 4е не те познавам ли4но!много,много сте хубави!!!!живи и здрави да сте!!!!

# 373
Нямаше да пиша повече днес, но как да отмина тия снимки, tatitt, много си красива! Бъди една много щастлива съпруга и майка!   bouquet

# 374
Татитче-Божествена си!Страхотна булка-браво! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт