Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 860
  • 478
  •   1
Отговори
# 390
Честит Ви празник Момичета и Момчета.
Нали е празник обляках си по-убавите дрехи(що ме праят по-слаба)Отидох по градо и кой как ме виде: онеме.Хора толкова мили думи и комплименти не бях получавала от абитуриенския си бал(16г).На милото му казаха да не ме пуска сама никъде.Обаче аз съм здраво стъпила на земята и си следвам целта и знам че ще успея.
Татит красива си Hug Hug Hug
Кали грейпфурт само когато си яла нещо иначе рискуваш да получиш ужасни киселини. Hug
Стели браво Hug
Комета,Комета имам приятел работи в месарница,обеща момчето да ме оформи като спра режима  JoyАко искаш ще питам и за теб Joy

# 391
Татитчее   newsm51 ПРЕЛЕСТНА СИ. Simple Smile Толкова женствена,толкова красива.Ще бъде един от най-прекрасните ти спомени в живота. Simple Smile
chuqra ей сега подпалих метлата  Rage За какво нередовно хранене ми говориш ти?!?! 3 пъти на ден и отгоре нередовно ли наричаш?!?! Пак трябва да се обяснявам  ooooh! Става въпрос за постепенно намаление обема на храните а това го постигай както си искаш !-  ако щеш яж 8 пъти ако искаш и 3 пъти като мен- за мен това е супер удачен вариант нормален.Да оставим настрана че  когато се хранех по 5 пъти на ден мислех като прасе само за храна-НЕМИСЛИМО! Храната трябва да остане на заден план в съзнанието ми. Всеки който иска може да хапва и по 10 пъти но тогава ще е по залък! Аз съм избрала да е 3 пъти и то напълно засищащо и като по часовник разпределено във времето .Отделно плода ми е 4-ти прием. Много мразя някой чел недочел и изказал се. Хапвам си всичко но не редовно и който си мисли че непременно трябва да го яде същото като във втора фаза-свикнали на огромните количества и същевременно да добави хляб,сирене, нишестени,плод- жестоко се лъже. Всяка фаза е ПОДГОТВИТЕЛНА  за следващата! Още от сега мисля за онова време когато няма да съм вечно в 3-та, макар и да знам че и четвърта точно няма да е. Подготвям съзнанието си да се ограничавам в количествата храна.Само това е есенцията на всичко и вие прекрасно го знаете. И аз се хранех нередовно но на 1 ядене си го наваксвах като прасе и за 3-те-това бе причината и за визията ми от"преди" ! Е....- сега ям като по часовник и засищащо 3 пъти на ден и яденето не ми е мания и мисъл постоянна в главата! Който както иска така да си го трактува. В главата ми са думите на ривелка, санни3 и много много други третофазнички споделили тук, за което ги гушкам и страшно им благодаря  Hug

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 14:54 от музичка

# 392
  • Sofia

Удържате ли фронта, момичета и момчета!  Naughty Не се поддавайте на агнешките изкушения. Не е хубаво да си ядем събратята от стадото!  Joy

hahaha hahaha hahaha събратята у нас довечера ще се мятат по масата. Трябва да удържа, аз ще си хапвам рибка ... дори и салатка не ми се полага Sad

# 393
  • София по рождение
аз вече усрах пейзажа  #2gunfire

# 394
Освен тоалетна хартия да ти предложа...  hahaha hahaha hahaha
 bash smile3537 smile3537

# 395
  • София по рождение
 Embarassed ще се пръсна от яд, и тоалетната хартия няма да помогне, вече омазването е пълно, извинете ме за нецензурното изказване  smile3511 smile3550 Дано вие да сте удържали фронта  goodandevil

# 396
Ама ти кога започна,че не съм чела назад,и кога успя да оа....ш пейзажа Mr. GreenТатитчеее,браво момиче,като ти погледнах линийката #Crazy,извършила си геройство HugМузичка,спокойно мила  bouquet,всеки има право на мнение,ти си познаваш най-добре организма,щом се чувстваш добре и кг. вървят надолу продължавай си така.Всичко е строго индивидуално,нека няма дразги,мир любов и весел празник на всички желая newsm51Аз устоях на агнешкото Mr. Green

# 397
chuqra ей сега подпалих метлата  Rage За какво нередовно хранене ми говориш ти?!?! 3 пъти на ден и отгоре нередовно ли наричаш?!?! Пак трябва да се обяснявам  ooooh! Става въпрос за постепенно намаление обема на храните а това го постигай както си искаш !-  ако щеш яж 8 пъти ако искаш и 3 пъти като мен- за мен това е супер удачен вариант нормален.Да оставим настрана че  когато се хранех по 5 пъти на ден мислех като прасе само за храна-НЕМИСЛИМО! Храната трябва да остане на заден план в съзнанието ми. Всеки който иска може да хапва и по 10 пъти но тогава ще е по залък! Аз съм избрала да е 3 пъти и то напълно засищащо и като по часовник разпределено във времето .Отделно плода ми е 4-ти прием. Много мразя някой чел недочел и изказал се. Хапвам си всичко но не редовно и който си мисли че непременно трябва да го яде същото като във втора фаза-свикнали на огромните количества и същевременно да добави хляб,сирене, нишестени,плод- жестоко се лъже. Всяка фаза е ПОДГОТВИТЕЛНА  за следващата! Още от сега мисля за онова време когато няма да съм вечно в 3-та, макар и да знам че и четвърта точно няма да е. Подготвям съзнанието си да се ограничавам в количествата храна.Само това е есенцията на всичко и вие прекрасно го знаете. И аз се хранех нередовно но на 1 ядене си го наваксвах като прасе и за 3-те-това бе причината и за визията ми от"преди" ! Е....- сега ям като по часовник и засищащо 3 пъти на ден и яденето не ми е мания и мисъл постоянна в главата! Който както иска така да си го трактува. В главата ми са думите на

музичка, очаквах реакция Simple Smile 3 пъти на ден е недостатъчно пъти хранене. това означава, че от обяд (да речем 12-13ч) до вечеря (примерно 19-20ч) минават 6-8 часа, което е страшно много време! трябва да се яде на 3-4 часа, за да имаш нормален метаболизъм. количествата са друг въпрос и както казах преди, иска се воля да разпределиш количеството храна за деня на 4-5-6 хранения. плода, който споменаваш, за мен също е брой хранене, но това не го каза предния път като писа - общо това са 4 хранения, нормално. 3 хранения са, ако между 12 и 20 не ядеш нищо.

по-здрави  Peace

# 398
Ееее,айде сега да кажете как ям аз.Правилно или неправилно  newsm78 newsm78 newsm78
Изпаднах в чуденка зарад вас!  Thinking  Whistling Whistling Whistling Whistling

Закусвам си триците в около 07:00....После отивам на работа....Към 10-11ч. хапвам плод....В 14:00 обядвам  и вечерта като се прибера хапвам нещо леко,защото е късно(21-22ч)....

Няма как да коригирам часовете по-добре....Това са ми възможностите....

# 399
Ееее,айде сега да кажете как ям аз.Правилно или неправилно  newsm78 newsm78 newsm78
Изпаднах в чуденка зарад вас!  Thinking  Whistling Whistling Whistling Whistling

Закусвам си триците в около 07:00....После отивам на работа....Към 10-11ч. хапвам плод....В 14:00 обядвам  и вечерта като се прибера хапвам нещо леко,защото е късно(21-22ч)....

Няма как да коригирам часовете по-добре....Това са ми възможностите....

аз бих добавила само още 1 зеленчук към 18ч, примерно целина на пръчици, че лесно се пренася, или нещо, което ти обичаш.. иначе си екстра  Peace

TheNMaster  Hug

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 15:43 от chugra

# 400
Добре,олекна ми  Laughing

Благодаря  Hug  bouquet

# 401
как да не се включа!

Татит, ПРЕКРАСНА СИ!

Честит празник на всички!

фронта го удържам без проблеми, хич не обичам агнешко  Sick. а и съм от щастливите хора, които днес бачкат  newsm44. не се стряскайте, май още не съм се смахнала, но това ми е най-ужасния празник за цялата година. като ме погне родата защо не искаш агнешко, ами онова оризеното с вътрешностти, а тва, а онова...а аз само от миризмата търча през 2мин в WC  Sick.  Тази година се отървах, ура!

# 402
  • София
Татит - прелестна си, всичко в теб е невероятно Laughing  bouquet  bouquet  bouquet
Желая ти много семейно щастие и сбъднати мечти, особено за ммм -тата Wink  bouquet

# 403
Минавам само да се оплача, защото не мога да седя дълго на стола пред компютъра. На инжекции съм с възпален лумбален нерв. Confused Мнооого боли!

Затова пък имам няколко минуса от една седмица насам, но поради стеклите се обстоятелства, нямаше кога да ви се похваля. Цели 3 килограма! До тук са кръгло 10, от 30 март насам! Мисля че последният бум на липсващи килограми, го дължа основно на рибата.
Стиснете и по един палец да се възстановя по-бързо, защото всяко движение е истинско мъчение. Hug

Честито на именниците и всички празнуващи по някакъв повод, или без повод!  bouquet

# 404
Татит

ЧЕСТИТО, ЗАПАЗИ ТОВА СИЯНИЕ В ОЧИТЕ СИ ЗАВИНАГИ   love001

Вуйната Волна пеперуда също е много хубава  newsm10

и miss_tyra - прекрасна си   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт