хайд парк (осиновени)

• 67 900
  • 378
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИЧКА БИБИ  Hug

Бъди здрава, обичана, щастлива!
Целувам те Hug!

# 136
http://www.vbox7.com/play:1a8fe8d3

Поздрав и от мен !

Обречени сме на успех, та затова лека и оптимистична музичка пускам с девойчета разни Simple Smile.

Да си жива, здрава, ведра, бодра и много целувки от прашна София и мен !

И едни палачинки и питка ти пращам поради некадърност да кача цяла картинка Simple SmileSimple SmileSimple Smile.

cook cook

До другия РД ще са ме научили и ще се отчета подобаващо.

# 137
       Биби , ЧРД , желая ти най-вече здраве, всичко друго се постига!!!!!  bouquet

# 138
честит рожден ден и от мен  bouquet

# 139
  • София
Честит рожден ден и от мен.  bouquet
Много щастие, късмет и сбъднати мечти.

# 140
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, MARYPOPINS Hug

Здраве, обич, слънчеви усмивки и безброй красиви мигове!

# 141
Честит рожден ден!Ако има нещо по-ценно от здравето,по хубаво от щастието и по-сладко от любовта,нека то да бъде твое  bouquet

# 142
И от мен честито на празнувалите и празнуващите   bouquet

# 143
Честито на празнувалите!
Мерипопинс, за теб и твоите момичета  Hug  Hug  Hug !

# 144
  • София
Момичета,
благодаря ви за прекрасните пожелания! Hug Да ви се връща

# 145
Здравейте! Точно в "хайд парк" влизам за пръв път и честно да ви кажа се засрамих Embarassed Стана ми криво,незвам...толкова поздрави съм получила от вас,а аз даже не съм ги прочела.Благодаря от сърце на всичи Hug На всички празнуващи желая само усмивки и много щастливи мигове newsm51

# 146
Здравейте! Точно в "хайд парк" влизам за пръв път и честно да ви кажа се засрамих Embarassed Стана ми криво,незвам...толкова поздрави съм получила от вас,а аз даже не съм ги прочела.Благодаря от сърце на всичи Hug На всички празнуващи желая само усмивки и много щастливи мигове newsm51
Hug

# 147
момичета, помогнете й, вие май ще сте по-полезни на детето ... много мъчно ми стана, а нямам думи и съвет, с които да съм практически полезна Sad

Здравейте. Дойде момента и аз да пиша в тази тема...

# 148
имам един въпрос:Някой вижда ли се с биологичните си братя и сестри?
Имаше един период в който аз не исках да се виждам с тях.Хората около мен винаги са ми казвали че те не са виновни в нищо.От известно време се виждам със сестра си(понеже тя живее по близо до София)и забелязвам че ми липсва когато не се чуем ден-два.На няколко пъти нарочно не и звъня един ден и на другия тя вече ме търси.Децата ни също се търсят.Това според вас има ли нещо общо с "кръвта вода не става"или се опитваме да си наваксаме миналото?

# 149
  • София
kristti ,
според мен е някакъв подсъзнателен тласък да наваксате пропуснатите години и да се опознаете
Много, много не вярвам в това за кръвта и водата,защото родни братя и сестри си махат главите с брадви за имот, както и напълно лишени от био връзка се обичат до гроб
Всичко е до хората и до химията помежду им

Общи условия

Активация на акаунт