хайд парк (осиновени)

• 67 905
  • 378
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Мило Бижу  Hug

# 301
# 302
 spoko
и от мен прегръдка

# 303
# 304
    Привет, как сте?

# 305
Я, Дива-не! Hug
Аз съм все тук и първа ще се разпиша. Grinning
Пуснала съм се по течението, защото иначе няма да ми стигнат силите. Трудна година е при мен... Confused Но вече съм относително спокойна. Имам някои ограничения, защото времето ми не е само мое в момента и ангажиментите ми връзват ръцете, но ще оцелея и този път! Първо изпратихме баща ми, после свекърва ми... а познайте кого гледам у дома като зеленчук, сменям памперси, храня, давам хапченца, къпя, завивам вечер... Не, нямам бебе. Майка ми.

А хубавото е, че имам двама левенти - абитуриенти Heart Eyes Heart Eyes и съм горда и щастлива с момчетата си!

# 306
Бижу, да са ти живи и здрави   bouquet Много да те радват !
Това е най-важното, другото е неизбежна част от живота, за съжаление...

# 307
  Лелееее,Бижу  Hug,влезнала си в серия...!!! Много трудно,много мъка....дано имаш сили и подкрепа да се справиш с всичко това !
  Баловете са особенна тръпка,дано ти донесат повече щастие!Честито ти абитуриенти!

И аз съм в труден момент,за съжаление рака ми се върна.Отново съм на терапии ,държа се,много хора ме обичат и нямам право да се предавам!
  Сега не ходя на работа ,появи ми се ужасно много време и ще ви навестявам редовно.

# 308
Диваненце, съжалявам да го прочета! Confused Hug Имаш цялата ми духовна подкрепа и положителна енергия, която ти пращам, с надеждата да ти помогне вкупом с обичта на близките ти!

Аз се справям, благодаря ви! Съпругът ми е до мен и ужасно много ми помага! Simple Smile Абитуриентите ме радват неимоверно, ще покажа снимки след събитието.
Надявам се да прочета за вас хубави неща, защото рядко пишем в темата и това ме кара да мисля, че живеете без проблеми и спокойно!

# 309
Бижу,честити абитуриенти.Имаш страхотни момчета.Това,че гледаш мама не се съмнявам.Просто винаги съм знаела,че ще стане така. Hug
Дива-не,имаш стиснати палци от мен.Ако е вярно че се прехвърля положителна енергия,аз ти давам цялата.

При мен няма нищо ново.След редица оплаквания и болежки от моя страна(след смъртта на майка ми)се юрнах да ходя на всякакви лекари.Къде по съвет на личната лекарка,къде на своя глава,но крайния резултат е че ми няма нищо,освен дето ми хлопа дъската.Явно всичко е било стрес,депресия и не знам какво още.След като се убедих,че нямам здравословни проблеми(освен наследствения алергичен ринит) изведнъж се почувствах добре.Сега ми е едно спокойно,чак не мога да повярвам.А може би е понеже приех истината такава каквато е и погледнах на нещата от един по различен ъгъл.След няколко дни Алекс завършва първата си година в училище.Е,предучилищна е,но нали е в училище си е емоция.Тази седмица е последната им учебна и на 28 май-открит урок и раздаване на дипломи.Сякаш вчера започна,а вече завършва.Другата новина е,че се подготвям да ставам кума на брат си.Май това беше по интересното от мен

Черноглав Врабчов кОмар,дай снимки на малката принцеса Praynig

# 310
Дива-не, прегръщам те  Hug С теб сме!   bouquet Бори се!

# 311
Диваненце любимо  Hug
Знам, че ще се справиш! Заради себе си и заради всички, които те обичат.
Изпращам ти светлите си мисли и много обич Hug Hug Hug!

Бижу, да са ти живи и здрави прекрасните момчета!
За другото- сила и търпение ти трябват. Желая ти ги от сърце  Hug

# 312
Как сте момичета?Отчетохме се набързо и пак няма никой тук.

# 313
Аз съм добре, наслаждавам се на хубаво островно време Simple Smile боря се с махмурлук от снощи, а изпих само чаша бяло вино.. Tired Малката спи. Имам работа, обаче ме мързи и ще я свърша довечера, когато сложа Пресияна да спи нощен сън.
Мислех да изяза до парка да понахраня малко патките, обаче и това ме мързи..Гоних две мухи с една кърпа. И се зарибявам да играя Сити Вил във фейсбук.
Щастлива съм  Heart Eyes

# 314
Честит празник!  bouquet

Аз утре имам един абитуриент и в неделя още един. Приготвихме се до шушка, сачо чакаме да отмине данданията. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт