хайд парк (осиновени)

• 67 870
  • 378
  •   1
Отговори
# 75
Кристи, прекрасен е малкия ти мъж. Ако и големия ти е наполовина толкова чаровен, вече искрено ти завидях Hug. Между другото и моята племенница е родена на същата дата Peace

# 76
големият ми се струва най-чаровен от големите мъже LaughingНего го харесах от пръв поглед.Има го и него в албумчето.Всички мислят че малкият е одрал кожата на големият.Само аз не забелязвам това Laughing

# 77
Miraetta,
ако не се е подвела и е проявила разум, пак нямаш гаранция че е щяла да те кръсти с името, което и е на сърце, ще обясня защо така смятам:
не само в твоя случай, важи за всички, които раждат с твърдото убеждение че ще оставят детето за осиновяване.Имат любимо женско например име, но точно защото им е любимо, решават да не го дадат на детето, което ще изоставят, а да го запазят за детето, което ще родят и отгледат след време,за да могат да го ползват.Иначе ако дадат любимото име на изоставеното дете, то каква файда, че е любимо, като няма да го ползват, няма да има кого да наричат с него.
Може логиката ми да е ужасяващо тъпа, но това не я прави абсурдна.....................все си мисля че има резон, особено за жена, способна да изостави рожбата си, защо да няма подобни отвратителни разсъждения.................
Та извратената ми вече мисъл беше, че дори да не е повярвала на посредничката, пак нямаш гаранция, че би ти дала името, което обича и да имаш "свое" име, както казваш.
[/size]

Хич не ти е извратена мисълта. Напълно е логична. Извратено е постъпила дамата. Ама дано това да е донесло на някого добри неща.
А аз може да съм имала уроци да уча.

Мерпопинс,
Може и така да се каже по повод зимнината Wink.

Калина,
Минавала ми и тази мисъл, ама нищо не постигам с това. Примирих се.
За кръвното пий течности, много вода. Абе пиенето на достатъчното за денонощието количество вода не било хич лесно, колкото и елементарно да ни изглежда.  На практика пием много малко течности. Кафето не се брои. Самото то има диуретично действие.

Кристи,
Домочадието ти е много симпатично, удоволствие е да ви види човек.

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 16:24 от Miraetta

# 78
Калина,за кръвното понеже и моето е доста ниско ми казаха да пия газирани неща.При мен те за нула време ми вдигат кръвното.

# 79

Кристи,
Домочадието ти е много симпатично, удоволствие е да ви види човек.
благодаря GrinningПреди не исках да пускам снимки обаче всички тук ви харесвам много и исках да ви се представя.Не ми пука кой друг ще ги гледа освен вас.Видях че и мамите си пускат снимки.
Я да попитам нещо всички видяхте малкият или големият мъж.Мен никой ли не видя? JoyЩе започна да ревнувам hahaha

# 80
Ей, ама и ти, Кристи. Мъжете гледах с предимство. Особено беззъбия мъж. Големи са сладури. И наистина много си приличат. И теб те видяяяях.
За имената си спомня, че съм чела нещо. Мисля, че съчетанието от букви носи определена енергия и предначертава по-скоро сила на духа. Имам много смътни спомени. Беше четене по диагоналната система. Сещам се за едно старо българско поверие, че ако в семейството умре първото дете, второто се кръщава с грозно име, за да не го "хареса" смъртта. Имаше и такава народна песен, някога сме я учили в училище - "Грозданка, за да е грозно името".

Мираета, Аз си мисля за теб, че си доста силен човек. Не зная защо думите ти и постовете ти излъчват сила и властност, и респект. като че ли присъствието ти изисква уважение.  Та затова 'примирила съм се" никак не се "връзва" с моята виртуална представа за теб.   bouquet

# 81
Мираета, Аз си мисля за теб, че си доста силен човек. Не зная защо думите ти и постовете ти излъчват сила и властност, и респект. като че ли присъствието ти изисква уважение.  Та затова 'примирила съм се" никак не се "връзва" с моята виртуална представа за теб.   bouquet
и аз мисля така и винаги търся мнението ти из форума  bouquet

# 82
Ей, ама и ти, Кристи. Мъжете гледах с предимство. Особено беззъбия мъж. Големи са сладури. И наистина много си приличат. И теб те видяяяях.
Беззъбия е вече голям с цели 20 зъба и е на вълна"ЗАЩО"Сложих малко по пресни снимки,че така ви подвеждам със старите Simple Smile

# 83
  • София
kalina@,
ти с близнаци ли си? Извини ме за любопитството, но не знаех че си с двама калпазанина.Да са ти живи и здрави.
Аз съм с ниско кръвно и винаги, когато го смъкна до притъмняване и невъзможност да ходя, пия нещо газирано или дори вода на екс и се оправям за нула време.
kristti ,
да ти е живо и здраво сладкото момче!

# 84
Maripopins, двама, разбира се. Че аз майка за едно дете ли съм?  Laughing Наслагала съм ги в обувките си. Отсега потривам доволно ръце - две снахи ще ме гледат. Заръчала съм си ги и тях близначки. Беше случайност. Но най-хубавата случайност. Вълшебство е. Така и не успях да се науча да не вярвам в чудеса, но излиза, че нямам причина и основание за това.

# 85
Отсега потривам доволно ръце - две снахи ще ме гледат. Заръчала съм си ги и тях близначки.
Аз все се моля да не изтрещя когато стана свекърва.Решила съм да напиша послание на бъдещата снаха още от сега (понеже все още имам разум)че ако заприличам и една стотна от това което е мойта свеки да ме хвърлят от 13 етаж с чиста съвест(ако все още живея там)

# 86
Ааа ха хааа  Joy Още като видяхме Нико най-за първи път в дома, аз го гушнах и чух глух глас зад себе си "тате татеееее,  ще видиш, че няма да има достойна жена за тебе "... Мъжът ми още от тогава жали бъдещата ни снаха  Twisted Evil

А, и онзи ден, гледаме новини и К си мърмори под носа "Мммм ами те добре, че отмениха казармата с добро, че иначе не мога да ги мисля министерство на отбраната " Joy

абе май съм му взела страха на мъжо  Whistling

# 87
Кристи, как ти мина през ум, че ще ти се размине изтрещяването. Първия цикъл ли те пропусна, първото влюбване ли? Ми тя критическата с всичките й екстри върви май в комплект с изтрещяването. Това с писмото до бъдещата снаха много ми допада. Ще взема да драсна и аз някой ред, че започвам да получавам телеграми newsm78.
Ще пусна за малко една-две стари снимки, че да ни видите красотите.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=403395&pid=13734613

# 88
 offtopic
Калина, стахотни са. Пу-пу, да не им е уроки, ама са невероятни сладури и двамата. Не знам ка ще ги делиш със снахите:)

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 22:54 от Т а н я

# 89
Тези двамата са големи сладури.Като ги гледах първо ми се искаше да ги намачкам,а после да си имам едни такива в къщи.Аз по принцип си имам слабост към момченца.На мен ми е трудно да си представя една снаха,а твойте две... Rolling EyesДа вземем да си направим клуб на свекървата Grinning
Имах една искрица надежда че ще ми се размине изтрещяването понеже като се запознах с мойта свеки тя си беше изтрещяла и мислех че е такава по рождение.Това беше преди... newsm78 18 год

Общи условия

Активация на акаунт