хайд парк (осиновени)

• 67 876
  • 378
  •   1
Отговори
# 90
Леле-е-е, колко са порастнали Crazy
Калина@, страхотни чаровни сладури са. Колко женски сърца ще разбият ако знаеш  Laughing
Зареждай пушката отсега, че като ги знам днешните моми какви са напористи Joy
Да са ти живи и здрави Hug Hug

# 91
  • София
kalina@,
късно влизам, махнала си снимките и не можах да видя момчетата, но да са ти живи и здравиЗначи има чудеса и теб те е споходило най-страхотното  Hug

Fussii ,
меко казано си му взела страха
нищо чудно тайно, тайно да те е кръстил "фюрера" Joy

не така момичета, вие като сте мъжки мами не се настройвайте тъй отрицателно към момите
Аз като женска мама съм толерантна и не точа зъби да нахапя момчетата ви...........аааааааааааа, повече позитивизъм, и ние възпитаваме момичетата си и искаме най-доброто за тях, че то и от момчетата е пълно с мамини дечица, дето да не са ми у дома

# 92
за тайно незнам как ми вика Wink
явно ме нарича - областния управител  Mr. Green

ама аз сега мноооооого съм се кротнала  Whistling
освен това бъдещата ми снаха трябва да ми пише от сега една червена точка, защото знаш какви тренировки са у нас на тема "Как да се отнасям са дами" и "Защо е важно сам да си пера чорапите"  Joy

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 20:04 от Fussii

# 93
Тъщата, тъщата.... Пея си сватииии! У нас има какичка на гости всяка вечер. Дружката за игра криво-ляво си поделяме, ама как се перчат... - направо не е истина. Да му се не види и тестостерона! Раждат се с него. Ама и девойката каква е кипра - разби им сърцата.
Фуси, това с чорапите ми е болна тема. Ние сме на вълна "как да научим чорапите да стигат до коша за пране сами".

Пускам малко снимки. Любимата ми е разрушената къща. Ех, спомени... Като чергари бяхме с двете бебета. Мале какъв кошмар беше. Бях забравила.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=404917&pid=13824706

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 23:44 от kalina@

# 94
  • София
Fussii браво на тебе, така трябва да се възпитава бъдещият мъж.Дай малко акъл как да науча на същото моите кипри, дето уж са моми и трябва да са прибрани и къщовници, но само трябва, реалността е друга, мама вика , повтаря и подесетва за всяко нещо, та накрая да я чуе някоя от двете и да си занесе чорапите до коша с мръсни дрехи.Защо са такива мързелани не доумявам.Явно съм виновна, че все аз гледам да свърша с домакинството, уж по-бързо и по-добре го правя, но накрая резултата ето го-за всичко е с разправии.Няма да се сетят сами никога, дори змии и гущери да завъдят, ако аз не ги накарам няма да проявят инициатива, да се подразнят от разхвърляното.Дори ме подиграват, че съм била луда на тема парцалите и само съм търкала и свещи подреждала.Единствено когато "любимият" на Ина ще идва да спи у дома, тогава едно подреждане се започва....................., крака и ръце ще счупи.......................за да заблуди момчето, че е подредена и чистофайна  ooooh!
Ще ти ги пратя малко мамините мързелани да ги туриш у ред Joy

kalina@ сега пък не ще да зареди снимката, нещо сайта се е бъгнал.Дано утре се пооправи та най-после да видя двете съкровища

# 95
Ааааа чакай, чакай! Аз казах, че само опитвам... резултати за сега няма. Баща му вече 10 година го убеждавам, че пералнята не се пуска сама, а дрежите не оживяват в 12 полунощ, та сами да се прибират и изпират, но явно още не ми вярва.
Мери аз бях същата докато живеех при мама. Сега ме е срам  като си спомня, че ако не ми кажеше изрично, не се сещах да й помогна Embarassed, ама сега само надувам бузи

# 96
ако ще пращяме някой при Калина да се научи на ред трябва да подредим кандидатите по възраст.За сега с предимство е моят..ъъъ мъж.Навремето казвах че искам в една къща мъжа да  си е мъж,а жената жена.Не искам мъжа да готви и жената да сменя лампи.Свекърва ми ми го посочи и каза че е точно такъв.А сега след 18 год с него вече издивявам.Навсякъде ходя след него и малкия да им събирам дрехи или играчки.Единственото което има желание да помага е да сготви нещо и то веднъж-два пъти в годината.Резултата е че след него аз трябва да чистя три дни.Има манджа дори по тавана CrazyКак го прави незнам.Вчера беше взел да пържи картофи във фритюрника беше изцапал три чинии още докато ги белеше ooooh!

# 97
  • София
kristti,
е тука вината е изцяло твоя.Аз също се омъжих за научен мъж, който преди да се разведем не пипваше дори нещо елементарно.Тогава свекърва ми се обърна и ми каза, че ми го е дала научен, но такъв лентяй аз съм го направила и в себе си да търся вината, да не се оплаквам.Е, права излезе,защото като и го върнах, взе отново да е къщовник и да прибира след себе си, та и да чисти дори.
Така че опичай си акъла докато е време и промени тактиката, недей все първа да тичаш всичко да правиш, че уж по-бързо и по-добре го правиш и не го жали много, намирай му домашни задължения.

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 03:38 от marypopins

# 98
  • София
kalina@
най-накрая видях двете ти съкровища.
Да са ти живи и здрави, наистина си щастлива майка, това е огромно богатство. Hug Hug Hug

# 99
Изтривам вече.

# 100
имам един въпрос.Може вече да се е писало по темата,аз потърсих информация тук,но нищо не намерих,та да попитам пак.Питам тези който знаят, Мираета най-вече теб(понеже много ценя това което си ми казала до сега)как разбрахте че са сменили рожденната ви дата и как да разбера коя е истинската.Майка ми не мога да питам,а дори и да питам няма да ми каже,биото също.Тя е споменала на сестра ми че съм родена някъде през пролетта.Това "някъде" и като имам в предвид и другите и оставени деца си мисля че едва ли знае точно кога съм родена.Според ЕГН съм на 03.08.Сега след няколко дни трябва да имам рожден ден,а може да се окаже че той вече е минал.Знам че около осиновяването ми всичко е една голяма лъжа и все си мисля да не ровя,ама това че незнам дори кога съм родена ме побърква

# 101
забравих да кажа и тук Петенце добре дошла и честит рожден ден Heart Eyes

# 102
Кристи Hug, ще ти кажа моите съмнения на какво се основават. Преди около2-3 години, ровейки се из разни документи, попаднах на имунизационния си паспорт. И в него в графата "имунизация при раждане (БЦЖ)" е вписана дата, която е различна от тази в удостоверението ми за раждане. Според удост. съм ноември, а според им.п.- септември. Дори да приема, че изписването на месеците е объркано IX- XI, то датата със сигурност няма как да се обърка.
За мен това беше поредния шок. На моменти имах чувството, че не знам дали изобщо съм родена.
Говорих с майка ми за това, но тя, разбира се, отрича да знае подобно нещо.

# 103
дуденце,благодаря ти за отговора.Вече и аз като теб и детското филмче на мечо пух започвам да се съмнявам дали изобщо съм родена TiredПреди време рових навсякъде при майка ми и няма никакви документи за мен освен акта ми за раждане.Нямам имунизационен паспорт,нямам детски картон,няма дело за осиновяване изобщо пълна тайна.Тук в клуба се запознах с Петя(нейния рожден ден честитих днес)и тя ми каза че според удостоверението за раждане е родена когато и аз на 03.08,а според родителите и днес.Понеже и Мираета спомена нещо за промяна в датите на раждане та взех да се замислям.Това сигурно е поредният шок който ме очаква.

# 104
Момичета, аз за друго влязох, но първо при вас се натресох. Имам гениално прозрение /не зная кое е горчива усмивка/. Не осиновяването е проблем, а човешката простотия. Огромната всепоглъщатата простотия. 
Абе, случка имах. Поредната. Трябваше ли да свикна newsm78
И като прочетох на Кристи поста...
Кристи, родена си, миличка. Родена си, както са родени и моите рожби. Родена си за щастие. Родена си, за да се чувстваш обичана. Родена си, за да обичаш. И аз за това съм родена. И всички затова се раждаме. Само дето понякога нещо се чупи. Когато се откърти парченце от сърцето - боли. Когато парчетата са повечко - боли повече. Когато от душата се отчупват късчета отново боли. И се учим - стъпка по стъпка да се събираме. Учим се да лепим, да закърпваме, да се сглобяваме.
Аз ти давам парченце обич, за да го използваш когато слепваш твоите късчета цялост.  Hug
Не си сама Hug

Общи условия

Активация на акаунт