хайд парк (осиновени)

• 67 890
  • 378
  •   1
Отговори
# 105
калина Hugблагодаря!Винаги когато си мисля че съм сглобила парченцата,все се намира нещо и всички мисли и съмнения започват отначало.Вчера си говорех по тел с optimistt.Запознахме се с нея тук.Исках да и честитя единият от двата рожденни дни( истинският) искаше ми се да я успокоя по някакъв начин.По време на разговора си говорихме как незнае кои са биото,кога точно е рожденния ден и единственото сигурно нещо е детенцето и.Защо тези който са ни оставили си мислят че така са ни направили добро.Отнели са ни всичко.С помоща на държавата са ни отнели и самоличността.Защо е било нужно да ни заличават дори рожденните дни?За себе си взех решение в деня който ми е писан за рожден ще водя детенцето си и негови приятелчета на клубче.Нека на тях да им е забавно и от цялата тази помия да излезе нещо  хубаво.Майка ми казала на сина ми дали знае че мама има рожден ден скоро,а той и отговорил че това значи да му купя подарък LaughingРешила съм наистина да го направя

# 106
За Кристи и Оптимист Hug и чудесен рожден ден да имате тази година, а той наближава Hug
Когато разбра, дъщеря ми попита (почти веднага)  дали на този ден (нейния рожден ден) се е родила наистина, отговорих й - да, дано това е било някакво успокоение за нея Praynig

# 107
      Не ми е ясно какво става с моето влизане във форума  Sick

Разглеждах снимки и аз , макар и късно  Crazy

# 108
Грешка при входа. Моля, проверете настройките си на cookies         

Това ми пише, като се опитам да влезна?!

# 109
Контролен панел - опции за интернет - едно часовниче със зелена стрелка и до него надпис "изтриййте временните файлове и бисквитките" - избираш изтрий
Надявам се да съм помогнала

# 110
         kalina@  Hug, помогна ми явно!!!Благодаря !

# 111
# 112
калина Hugблагодаря!Винаги когато си мисля че съм сглобила парченцата,все се намира нещо и всички мисли и съмнения започват отначало.Вчера си говорех по тел с optimistt.Запознахме се с нея тук.Исках да и честитя единият от двата рожденни дни( истинският) искаше ми се да я успокоя по някакъв начин.По време на разговора си говорихме как незнае кои са биото,кога точно е рожденния ден и единственото сигурно нещо е детенцето и.Защо тези който са ни оставили си мислят че така са ни направили добро.Отнели са ни всичко.С помоща на държавата са ни отнели и самоличността.Защо е било нужно да ни заличават дори рожденните дни?...

Мила Кристи,
Мила Рожденничка,

Малко със закъснение искам да поздравя това момиче и аз.
Е не мога да лъжа и да казвам колко се радвам, че и ден нямам, в който да имам празник и да знам, че близките ми нямат по-особени мисли за него.

Прочетох поста ти рано, но не можах да отговоря на момента и целия ден все за това си мислех.
Като на умрелите през войните без гроб, ние сме без ден, без име, без идентичност - ами както има места за поклонение на неизвестни войници - паметник на неизвестния воин, да има и за нас един ден. Ще е измислен, то е ясно, Hug ама нашите и сега са измислени.
И аз имам съмнения - преди за дни, а сега май и за месец-два, но вече се примирих, че следва да приема, че не мога да знам това. Може да било урок за мен, знам ли. Все се моля друго добро да не загубя, а с това се примирявам.

Не ми излиза от ума и онова, което май Диването или Дуденцето каза за нейна приятелка, която щяла да пътува и искала по-рано да и даде подаръка за РД.
 Диване Hug, Дуденце Hug, за момент се усъмних коя от вас беше и не искам да напиша нещо погрешно.

За незапознатите - ние сме родени отдавна, без ЕГН тогава и датите като правило са ни сменени.

Само  Cry Embarassed Cry да не ми влезе Венециас да ме залива с помията си = да чете над най-искрените споделяния през сълзи от страна на възрастни деца посредствените си нравоучения, направо казано, да издевателствува над нас за да приглуши болките си, че  няма да се въздържа... .
Изказвала съм се неласкаво и за Кльомба и за Дарена, но и двете за мен sа на ниво и никога не са падали под него, помии не са лели, за което много ги ценя и уважавам.
Моля модераторите да имат предвид, че им поднасям извиненията си, но съзнавам какво казвам.
Уважаеми модератори, някои неща, които не ви звучат като нещо скандално, са си насилие и издевателство над споделящи хора, но вие не ги виждате така и това е нормално, защото имате друго свтоусещане поради различния опит.
Нищо лично към Венециас, предполагам има своя път и емоции и аз не мога да я зарадвам с нищо,  но вече не приемам да издевателстват над мен.

За Рожденничката -
Все пак сме оцелели, поне телата, което не е никак малко, дълбоко съм благодарна  за това.
За оцеляването и с най-добри пожелания за теб лично, независимо че нямаш ясен рожден ден:
http://www.vbox7.com/play:29a934d5

Преди зазоряване мракът е най-непроницаем.
Само добри неща желая на всички !

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 22:31 от Miraetta

# 113
  • София
Честит празник на рожденничките и от мен!  bouquet
Да сте живи, здрави и много обичани!
Това е важното, не разминаването с ден-два, което е гадно, вярно е, но пък не е фатално и болка за умиране.
 Hug Hug Hug

# 114
Честит празник на рожденничките и от мен!  bouquet
Да сте живи, здрави и много обичани!
Това е важното, не разминаването с ден-два, което е гадно, вярно е, но пък не е фатално и болка за умиране.
 Hug Hug Hug

HugМила Мери,
Нещата са доста по-единни и свързани и  природата е единна и хармонична. Това, което пожелваш, е директно свързано с това, което оценяваш като маловажно.
Ама ние пак до кривата круша стигаме - да отричаме основополагащи неща само защото ние ги нямаме.
Има значение къде е била луната, когато си се раждал.
Има и не по-малко значение кога и къде и с какви чувства си заченат.
Всичко е от значение.
Как да поемеш обич, как да приемеш да си обичан като не се приемаш ти самият и не се усещаш като единен?
"Не е болка за умиране" - Болка е и част от теб умира с това. Но това са уроци. Може би имам какво да уча.
Аз се чувствам по-здрава не като отричам, че има липси, а като ги приема, не искам да хабя сили да им се противопоставям. За градене ми трябват.
По всички критерии съм не успяла, а направо преуспяла, но не съм успяла да посрещна себе си, да съм на мястото си като човек и майка, нещо, което са успели много хора, които не минават за социално успели. Казвам го за да не мисли някой, че разсъждавам само защото съм пропаднала и така искам да си извинявам неуспехите или да ги прикривам.
Затова малко ми нагарча това успокоение, твоето за рожденничката, моля да ме  извиниш.
 Praynig Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

За неразбралите - това не е хленчене, черногледство или извиненеие за провали.

# 115
  • София
Мира,
не искам да умаловажавам фактите, просто имам предвид, че при положение че не е във възможностите ни да поправиме нещата, по-добре е да опитаме да не страдаме прекалено от това, да го надживеем и продължим напред. В противен случай при някой, който е по-лесно раним, това терзание може да доведе до много сериозен срив, та дори и до по-лоши последици.
Това беше мисълта ми, не съм искала да кажа, че това са глупости или нещо подобно.Поради което моля за извинение тези, които не са ме разбрали или смятат че разсъжденията ми не са правилни.  bouquet
Имай предвид, че аз също не зная и никога няма да узная какъв асцедент съм и др. подробности, свързани с час на раждане и т.н.  newsm78Приех го и продължих напред, тъй като каквото и да направя не мога да променя този факт, тъй че реших че е по-добре да не ми влияе на душевното равновесие.И без това проблеми колкото щещ, поне още един да не си създавам.

# 116
да ви почерпя за рождения ден
http://www.youtube.com/watch?v=Ssv6ALiFwuw&feature=PlayList& … =0&playnext=1
Исках да ви сложа някоя красива торта,но незнам как Embarassed
Иначе и аз и optimistt по ЕГН сме записани че сме родени точно днес,предишният път и честитих истинският рожден ден,понеже тя си знае кога е родена наистина.
Браво Мираета каза го перфектно това за паметника на незнайния войн Hug  bouquetВинаги съм мислила нещо подобно,но колкото и да искам нямаше да мога да го кажа така добре и така точно.За моят ден днес организирах парти в едно детско клубче и поканих приятели с децата си,а вчера ходихме с малкия да си избере сам подарък.

# 117
Честит рожден ден!
Кристи Hug, Оптимист Hug
Бъдете здрави! Желая ви всичко онова, от което душите ви ще станат по-усмихнати и спокойни!

# 118
Мира  Hug, заговорим ли за рождените дни и все онази случка ми изскача от дълбокото.
Кое по-напред да затискам?
Хем се уча и мъча да не го правя, хем знам, че така си давам поне малко покой.
Само дето бягството не е спасение.

Hug

# 119
дуденце,благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт