хайд парк (осиновени)

• 67 894
  • 378
  •   1
Отговори
# 120

kristti мила,

http://www.vbox7.com/play:2246dc7d

Знам, че е кофти поздравът, прости ми, но винаги ме е вълнувала песента.
Малко през сълзи ти я пращам.
Много съм общителна, умирам си да танцувам на партита, сватби и пр.. Надали някой, който реално ме познава, би свързал мъка с мен, но....
Песента си е добра и ти пожелавам здраве, време, сили и всичко, което ти сама би си пожелала !!!
Изпий една чаша вино и от мен
 Hug Hug Hug  bouquet

# 121
Мира,благодаря ти и на теб Hug
Поздрава никак не е кофти,проблема си е в мен Cry
Точно тази песен ми е в колекцията от любими.

# 122
  • София
kristti, optimistt

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
 Hug
Желая ви много здраве, щастие и късмет.Бъдете обичани и обичайте!  bouquet

# 123
Мери благодаря Hug

# 124
и понеже Мираета ме разчувства с поздрава вчера искам да ви поздравя с мои две любими песни
http://www.vbox7.com/play:f3c200c9
http://www.vbox7.com/play:2e5ba038

# 125
 Честити рождени дни на ввсички празнували скоро и здравейте, на 31 юли и аз имах рожден ден но не за това пиша в темата. Днес за първи път влизам в този подфорум и едва сега научавам че ни се сменят и рожденните дати. Значи аз вече вече 32 години си празнувам не когато трябва и си мисля че поне на този ден може би БМ се сеща за мен. Мислех си че поне ЕГН ми е истинско, но и то се оказа фалшиво, дори и през ум не ми е минавало

# 126
eli_su,добре дошла HugИ аз в началото на годината влязох тук за пръв път и то случайно,но ми стана толкова хубаво че понякога ме хваща срам че съм обсебила форума. Laughing
Преди и аз си мислех че някой се сеща за мен на рожденният ми ден.но вече не храня такива надежди.

# 127
за optimistt Hug Hug Hug
Много се радвам че влизаш тук по често.

# 128
Честити рождени дни на ввсички празнували скоро и здравейте, на 31 юли и аз имах рожден ден но не за това пиша в темата. Днес за първи път влизам в този подфорум и едва сега научавам че ни се сменят и рожденните дати. Значи аз вече вече 32 години си празнувам не когато трябва и си мисля че поне на този ден може би БМ се сеща за мен. Мислех си че поне ЕГН ми е истинско, но и то се оказа фалшиво, дори и през ум не ми е минавало

Неееее.
Ти си доста по- малка от нас  и вероятността, да си с измислена дата, според мен е малка.

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 22:02 от Miraetta

# 129

Преди и аз си мислех че някой се сеща за мен на рожденният ми ден.но вече не храня такива надежди.
ще ви разкажа нещо. Моята майка (която ме е отгледала и ми е дарила цялата си обич) има 5 братя и сестри. Незнам но това гавра на съдбата ли е но двете й сестри на мама имат по едно изоставено момченце. Миналата седмица по-голямата ми леля откри своя син и се видяха за първи път след 20 години, а в понеделник той й гостува и все още е в тях. Точно след тази случка реших да вляза в този подфорум. Иначе и двете ми лели са ми споделяли че на рожденните им дни винаги се сещат за децата.
Друг път ще пиша повечко, че обядът ми го е сервирал моя. Дори и той още не знае за мен. Все нензнам как да почна да му разказвам

# 130
Нали е като тетрадка по всичкология тука? Мираета, гледах те на клипа още вчера, ама ми беше зациклила музата. Страхотна песен! Ако знаеш с какъв срам се разпознах в половината реплики...
В 21 век няма как да са подменили датата на моите. Къде може да се внесе предложение да се записва кой кога е роден? Аз с моя пустия дерт кой е роден първи... Доверявам се на техните спомени кой как е излизал от коремчето и кой е бил първи според тях.

# 131
Нали е като тетрадка по всичкология тука? Мираета, гледах те на клипа още вчера, ама ми беше зациклила музата. Страхотна песен! Ако знаеш с какъв срам се разпознах в половината реплики...
В 21 век няма как да са подменили датата на моите. Къде може да се внесе предложение да се записва кой кога е роден? Аз с моя пустия дерт кой е роден първи... Доверявам се на техните спомени кой как е излизал от коремчето и кой е бил първи според тях.

Сватя, Hug
Ми аз се майтапех, не съм аз певицата, копирах го от една друга мама от нейния подпис  (Шани мерси).
Аз отслабнах и се вталих, нИдЬей така, стресира ме Grinning, да не би да си е помислил наистина някой, че съм певицата.
Много добре си пее жената. Аз как викам и фуча на моите, ама добре, Grinning че никой не се е сетил да ме запише.

Няма какво да ни е срам - такъв е животът. Нали ние организираме целия живот на семействата си -  кой кога къде ходи, напасваме времето, задачите и пр., да се изразя по-нежно -  хармонизираме бита Wink  на домашните животни.
Един вид диригенти се явяваме. А после лоши сме били, че ръкомахаме, ами к"во да праи диригента ..., да дирижира.
За ражданията на товите лично ще ти кажа какво мисля, че да не пиша тук.
Видя ли сега к'во стана - ти заглади косъм и стана сочно парче, а аз намалих освинването.  Hug ХармонизирАхме се.

# 132
........... Къде може да се внесе предложение да се записва кой кога е роден? Аз с моя пустия дерт кой е роден първи... Доверявам се на техните спомени кой как е излизал от коремчето и кой е бил първи според тях.

Аз пък се вълнувах от часа на раждане, ама няма май вече .....не Laughing

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 08:18 от аистенок

# 133
Аз пък се вълнувах от часа на раждане, ама няма май вече начин да се разбере, всичко е архивирано....Успокоение ми е донякъде вчерашния сън,в който запомних в колко часа я родих Laughing, остава и наистина да е той!
веднага след като се роди сина ми погледнах часовника,който беше срещу мен.Часът беше 17.10.После започнаха да ми задават стандартните въпроси за името на детето и т.н и когато завършиха обявиха час на раждане 17.15.Тези 5 мин не са кой знае какво,но за мен си е неточност.Исках да кажа че пак може да има разминаване

# 134
 Hug във вчерашния сън и аз оставих толеранс 5 минути, като си обещах , че трябва да видя как са го  записали.

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 08:19 от аистенок

Общи условия

Активация на акаунт