ИЗРАЕЛ35

• 29 812
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
И аз мисля ,че си права  Wink

Но е страхотно , многооо ми харесва .   Laughing

# 196
  • Някъде там...
Много е готин сайта,срещу определена сума даже можеш да си купиш готова картина за стената на къщата Simple SmileАз бих си купила  Grinning Много се забавлявах с творенията му-идейни са  Peace А кой поддържа тези творби-все пак имат нужда от ежегодно освежаване  newsm78

# 197
# 198
# 199
דבש, הכל דבש ..... а?   Grinning

כל יום אני משקרת אותי מחדש

ושונא מחדש

Заминаваме у свеки за  вечерята ...бая време не сме  ходили ...Вече не сме толкова редовни всеки петък и им липсва това на хората ...Всеки поел пътя си и така  Simple Smile ...

# 200
  • На дивана, под юргана
Мед? Всичко е в мед ли?  newsm78

# 201
  • Някъде там...
Ставайте поспаланки и поспаланковци   Grinning

# 202
  • T"A
Мед? Всичко е в мед ли?  newsm78

Тигър,
"мед, всичко е мед" е жаргонен израз - да кажеш, че положението ти е повече от добре, "сладко като мед". Припевът е с този израз, много хубава песен - за ежедневните излюзии... Peace

А кой поддържа тези творби-все пак имат нужда от ежегодно освежаване  newsm78

Мисля, че той си ги поддържа. Той по принцип ги рисува без да получава пари за това (с малки изключения), но за разликата от графитито, което се прави обикновено без позволение, той има позволението да рисува  Peace

Анди, имаина е обяснила за ефекта с бягащите деца, използван е допълнителен материал, но по принцип в Интернет пише, че има специална техника на рисуване, с която постига тези резултати (да изглеждат нарисуваните  почти като истински хора). Още прочетох, че и в други страни е рисувал (напр. в Германия), но единодушното мнение е, че това неговото си израелско изскуство и за това най-вече тук работи Peace

Хубава събота на всичкиnewsm49 аз съм на рожден ден на 3 год. братчедка на Ментов в някаква градинка в Тел Авив  Grinning

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 08:18 от Mentha

# 203
Добр'ютру,лейдита и Жентълмени!

Гледах и аз рисунките по  къщите и се чудя newsm78 как да дойде човека и нашата да изрисува - хехе,каква атракция ще бъдем!

Пете,нищо не разбрах от първата част на поста ти , ама като не ми е дадено да знам иврит ....

# 204
  • София
Добр'ютру,лейдита и Жентълмени!
...
Пете,нищо не разбрах от първата част на поста ти , ама като не ми е дадено да знам иврит ...

То това беше някакъв таен код за Тигъра. Ще чакаме развоя на събитията и ще разберем.  Laughing

# 205
  • София-България, Израел - където си поискам
Добро утро момичета и момчета  bouquet
Дядо Хаджия,  според мен Петето просто е намекнала да посещаваме и другата тема за иврита Laughing
иначе песента много ми хареса, Бубе тенкс  bouquet
Мента, напълни ми сърцето и душата с тези снимки Hug
Лек ден и от мен  bouquet

# 206
Добро утро

Мента , дано щракнеш някоя снимка на РД  на малката ! Да е жива и здрава !

Татянка , Мента  е казала за меда . Това е песента на Боряна . Не  е  код  за Тигриса   Joy ... А думите са нещо като  -

Мед , всичко е мед (сладко като мед ) акОль дваш
Всеки ден се залъгвам (лъжа) наново
И все различно / се различава ... наново  
Не се получи много поетично хаха

Нещо такова - това е  духът на песента ...  Whistling ....Ирония някаква , илюзиите в живота ...да. Има и такъв израз като те попитат как си , казваш - акол дваш   Wink !

Лека събота!

# 207
  • На дивана, под юргана
Аз си помислих, че всичко сте оклепали с мед вкъщи...  Grinning  Joy

# 208
  • София
Аз си помислих, че всичко сте оклепали с мед вкъщи...  Grinning  Joy
Еееее ... язък. Аз пък си мислех, че правите някаква конспирация и тамън се натъкмих да чета ... то пък какво било.

Впрочем връщам се, защото тук пише, че сефарадските ултраортодоксални равини настояват всички ергени над 20 години да бъдат прогонени от Йерусалим. Тези нали равини смятат, че най-удачната възраст да се ожени един мъж е не по-късно от 19 години, освен ако младежа не е студент-ешив и не изучава Тората.

Та всъщност тия равини имат ли някакво влияние в обществения живот в Израел ?

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 10:56 от дядо хаджия

# 209
  • Някъде там...
Танче няма нужда да го викаш в Бг художника Simple Smile малко по нагоре съм писала ,че по интернет можеш да си поръчаш да ти ги изработи върху някаква материя и да ти ги прати вкъщи  Grinning

Много ми харесва гласът на жената в тази песен...невероятен е  Simple Smile

Мента, да е живо и здраво момиченцето   bouquet
Не беше ли вчера концерта на Депеш Мод или нещо съм недоразбрала пак  newsm78

Момичета, как защитавате къщите си от комари ?Разбрах за ролки,кърпи...а самите къщи как ги пазите?Днес се събудих в много красив външен вид  Tired Имам нахапано даже по лицето  Tired Тук имаме някакъв спешъл модел ситен,не издава звук и минава през мрежата на прозореца  Tired Та утре ще ходя да си купувам ролка а до супер фарма има и хоум център та да купя и за цялата къща защита  Peace

(Момчета вас не ви питам не защото ви пренебрегвам а защото тук всичко е с други имена та дори и да ми препоръчате нещо надали ще го намеря със същото име тук  Heart Eyes )

Общи условия

Активация на акаунт