ИЗРАЕЛ35

• 30 079
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • София
...
(Момчета вас не ви питам не защото ви пренебрегвам а защото тук всичко е с други имена та дори и да ми препоръчате нещо надали ще го намеря със същото име тук  Heart Eyes )

Ма то и да ни питаш ние не сме много наясно с тия работи. Шото както е известно хапели само женските комари, а ние мъжките сме по-кротки.  newsm47

Иначе на село дядо ми винаги си слагаше до леглото нещо силно миризливо. Като се почне от купа с оцет та се стигне до китка с лавандула. Миризмата била отблъсквала комарите.

# 211
  • София

Хайде похапнете си със здраве, че аз отивам да местя мебели. Подробностите за това какво е това чудо са дадени тук.

# 212
  • Някъде там...
Е дядо Хаджи,бива ли такива картинки да постваш?Аз тука цял ден рупам краставици и моркови,че съм на диета...взеха да ме хващат нервите и си викам поне в темичката да видя какво става да се успокоя.Отварям темата и праааааааас едни рокчета ме зашлевиха  Crazy А как обичам хлябни изделия....най-вкусни са  Mr. Green Ама как си описал рецептата-браво-голям си сладкодумник  Hug

# 213
  • София
Е дядо Хаджи,бива ли такива картинки да постваш?Аз тука цял ден рупам краставици и моркови,че съм на диета...взеха да ме хващат нервите и си викам поне в темичката да видя какво става да се успокоя.Отварям темата и праааааааас едни рокчета ме зашлевиха  Crazy А как обичам хлябни изделия....най-вкусни са  Mr. Green Ама как си описал рецептата-браво-голям си сладкодумник  Hug

Виж ся Бубе, ти за пред ората там и свекървата нали си рупай морковите и краставиците, па кога си тука при назе си похапвай ние няма да те издадем.

# 214
А ние днес като сме се разчистили - познате как ?С Миши и Ани...Мади и тя все за нещо се вре....накрая изпратихме Миши при баба й ,Мади на двора ,а Ани спи ....ех,време само за кекс,ама чистене ни чака,че после е мача....Левски-ЦСКА....

# 215
  • T"A
Бубе, аз ти бях препоръчала едни апаратчета като цветя, изглеждат така:

Казва се "Саномат", изобщо питай за "макширим негед йетушим" във фармите, сега има с промоция (преди няколко дни имаше поне).  Peace

Друго, което върши работа, но за мухите - за градината ви отвън:
снимала съм от нашата градинка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242014&pid=12151582
(прати Еял да купи, аз не знам как му казват - съдържа нещо сладко и мухите влизат вътре и не могат да излязат)

Бяхме в градините Шарона в Тел Авив, където има къщи на темплерите, сега реставрират къщите и възобновяват района, станало е много красиво  Peace То е историческо място, заслужава си да се види (докато ние празнувахме на малката, покрай нас минаваха организирани групи с екскурзовод  Peace) - от Азриели се спускате по Каплан, пада се вляво  Grinning
 Arrow http://f.nau.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/96/67/26/266796/posts/11194163.JPG - съчетание на старо и ново + зеленина  Grinning
Чудно е за пикник и има достатъчно място малки деца да потичат боси по тревата  Hug

И още нещо исках да споделя - Ментов нали прави тениски и бодита за всяко бебе, което се ражда в компанията му - последно е направил нещо много сладко  Heart Eyes
(с кликване се увеличава снимката)
На братчето пише - "Роди ми се сладка сестричка и сега съм големият брат", а на бебка - "Аз съм малката сестра и вече сме голямо семейство)  Grinning

Дядо Хаджия, прочетох и разказчето в кулинарния, и отварях линковете - и по тях към нашата темичка се завърнах  Mr. Green
Пропуснала съм разговора за двата рождени дни, които имат евреите  Whistling Светските празнуват грегорианската дата, религиозните евреи - само еврейската. Аз съм еврейка само по бащина линия, но еврейската рождена дата ми е вписана в личната карта. Тези, които познавам - всички си знаят еврейския рожден ден, мисля, е не го честват заради това, че не живеят по този календар просто  Peace
П.П. Рогчетата изглеждат No 1 Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 18:00 от Mentha

# 216
  • Някъде там...
Такааа докато гледах снимката от тампиерската къща разбрах,че на 10-тина километра от мое село има останки от тамплиерско село  Embarassed Другия шабат имам мисия там  Mr. Green
Много е готина и фанелката и бодито  Heart Eyes Мерси за препоръката,утре ще огледам в супер фарма какво имат,че сега добре сложих блуза с дълъг ръкав,дълъг панталон ама като се стопли не мога да стоя така опакована а и лицето ми е открито все пак...

Танче,какъв кекс бе пиле  newsm78 вие сте изпълнили петилетката вече  Mr. Green сега може само да правите целувки и туйто  Mr. Green

Моята Кукула е болничка  Sad утре сме на лекар  Sad досега я храних с лъжичка  Cry Сега се е скрила под одеалото-студено и е явно е настинала нещо  Cry

# 217
Мента,тениските с надписи са ми слабост.Поздравления за Ментов!Много хубаво го е измислил.

Ааа,Бубе
,недей така.  Ще видиш ти ,като ти се родят близнаците .... и дано котана се оправи и не ходите на лекар  Praynig

# 218
  • Някъде там...
Танче за котана приемам пожеланията а кълненето за близнаци не  Mr. Green Аз съм си намислила-ще си имам някой ден една девойка,русичка като тати,къдрева като тати  Grinning и име съм измислила даже  Blush

Ментичка,гледам кутията на Саномат дето си я постнала и аз нали се мъча да чета всичко та се зачудих защо няма вав за О  newsm78 По този начин както е изписано на мен ми изглежда като санмат  Embarassed Може и в учебната да ми отговориш-както ти е удобно  Hug

П.П. Видях го вав-а Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 22:26 от Boryana

# 219
  • София
Моля висшия форумен съвет да отчете, че детската стая я приключихме и преминаваме нататък в ремонта. Живот и здраве до абитуриентската се надявам да сме приключили ремонта.  Laughing Па ако не сме ще ограничаваме достъпа на гостите до определени части на апартамента.

Апропо Борянче пипни нослето на котето и ако е мокро значи не е настинало. И виж има ли някъде около вас тревичка където да си пасе хайванчето. Че те котките имат нужда от време на време от влакнести храни за да се прочистват.

# 220
  • Някъде там...
Сухо и е нослето а трева ще купя утре незнам ще засадя райграс в саксийка или един чичко Тревичко,че ние не я пускаме навън...Ние имаме една машинка със звук която уж трябва да гони комарите та се притесних дали да не е от нея да я дразни звука и за това да е такава омърлушена.Сега я изключих и ще страдам тихо...
Кога е абитуриенската?(ама сложна дума чак в речник я търсих как се пише  Embarassed )

# 221
  • София
Сухо и е нослето а трева ще купя утре незнам ще засадя райграс в саксийка или един чичко Тревичко,че ние не я пускаме навън...Ние имаме една машинка със звук която уж трябва да гони комарите та се притесних дали да не е от нея да я дразни звука и за това да е такава омърлушена.Сега я изключих и ще страдам тихо...
Кога е абитуриенската?(ама сложна дума чак в речник я търсих как се пише  Embarassed )

Тия машинки май дето са със ултразвук наистина влияят понякога на животните, ама имам смътен спомен, че май само на гризачите, обаче пък може и да се лъжа де.

Събитието е на 25. Май. Ама тука в моето семейство ялови сватби не правим. Мисля, че споделих, че ще идват само бабите да му се порадват нали и това е.

# 222
  • На дивана, под юргана

Тия машинки май дето са със ултразвук наистина влияят понякога на животните, ама имам смътен спомен, че май само на гризачите, обаче пък може и да се лъжа де.

Да бе! Преди години правихме една реклама за някакъв такъв "мишкогон", дето чрез ултразвук трябваше да гони гризачите. Културна работа - само им бучи в главите и те понеже не могат да го понасят бягат някъде другаде... например при съседите.  Wink
Та за рекламата трябваше да използваме някакъв гризач. Какъв, какъв... ами хамстер донесе продуцента. Първоначално го снимахме в един стъклен аквариум как си гризе спокойно някакви зеленчуци. Идеята беше после като се включи "мишкогон-а" горкото животинче да избяга в срещуположния ъгъл. Да, ама не! Нямаше никакъв резултат... Пробвахме втори, трети - все тая... И сега какво? Продуцентът мисли, мисли... и накрая реши задачата - взе един морков, показа му го на хамстера (извън кадър) откъм срещуположната страна и хамстерът се запъти тържествено натам, "подгонен" от ултразвуковите вълни на страшния "мишкогон".

# 223
  • София
.... и хамстерът се запъти тържествено натам, "подгонен" от ултразвуковите вълни на страшния "мишкогон".

smile3532 smile3532 smile3532

Еми така бягат съвременните гризачи - тържествено и с достойнство, не като едновремешните мишки.

# 224
Как сте момичета и младежи  Simple Smile

Обещаното си е обещано, приятно гледане!

http://www.hand.snimka.bg/album.php?album_id=366481

Общи условия

Активация на акаунт