АПРИЛските ни малчугани от празнични емоции са обладани

• 18 698
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте Hug
Честита първа годинка на Калина! Нека бъде здрава, игрива и да слушка мама, татко и батко Wink   bouquet
Кати, четит рожден ден! Много здраве, късмет и сбъднати мечти!   
bouquet
Майче, леко раждане, стискам палци и бързо възстановяване!
Ето малко снимки от нас, за да не ни забравите Blush http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/77/77
Илиткаааааааа, какеее, къде си?

# 256
  • Beyond the Frontiers
Чудни снимчици, Страчи.

Момичета, детската градина на Борис официално вече е такава и ни искат някаква здравна карта със списък на имунизации и т.н. В книжарницата ми показаха няколко подобни неща и в крайна сметка взех една с повечко страници, където се записва пълна информация, раждане, тегло, ...Правилната ли съм взела?
И още нещо задължителните ваксини за дифтет..след 2 години заплащат ли се или са по здравна каса.

# 257
Aya, стискам ти палци за едно много леко раждане и една сладка, малка и здрава принцеса на финала!
Ели, аз такава карта взех от ведомствена книжарница. Като кажеш за какво ти е те си знаят какво да дадат.
Опитите ми да сложа Дари на гърне напоследък удрят на камък. Обяснявам, подканвам, но не иска. Купих седалка за тоалетна, но и там и беше интересно няколко пъти. Иначе, напоследък като свърши работа в памперса ме уведомява постфактум, но дотам. В яслата ги слагат няколко пъти дневно, но ми казаха, че рядко върши работа в гърнето.
Иначе установих, че бибата тотално я е отказала, защото няколко пъти като видим дете с биберон ми казва, че то има биба, защото е бебе. Преди от време на време, казваше, че я иска, но сега явно е разбрала, че е за бебетата.
От известно време ми казва, че ме обича. Много е миличка. Гушка се и казва "О, мамо, обичам те".

# 258
Пепена, страхотно! мерси, смях се като луда. плеснах линка във фейсбук!

Страч, здрасти! отивам да гледам снимки. целувки на Мая

Аya, успех и леко раждане!

Целувки на всички от нас!!!

Довечера заминавам да гледам АС/ДС в Атина. Ще се изчанчим от път, но съм сигурна, че си струва!

# 259
Ламичке, налудувай се и вместо нас в Атина! Мои  близки приятели също заминават... и на нас ни се ходеше, ама моето момченце нали е сектантче (разбирай кърмаче), няма как...

Aya, леко раждане и бързо възстановяване! Нямам търпение да ни запознаеш с малкото душиче!

# 260
Знаех си, че пропускам нещо... Ива, честита бременност! Желая ти да е лека и изпълнена със спокойствие и щастие! Hug
Aya, градината е "Детство мое", за чието съществуване разбрах благодарение на нашето Слънце (  bouquet ). Нова е и засега децата са малко и обещаха да не приемат повече от 12! Мисля, че може да се каже, че е яслена група, защото всичките, които видях бяха приблизително на възрастта на Саши! Дано да се оправдае цената с качеството на грижите, които би трябвало да получат децата!
А на теб - леко и безпроблемно раждане и чакам с нетърпение да ни представиш най-свежото попълнение в близнашката ни група! Hug
Ламичке, куфей заради всички тук! Аз не съм фен на тази музика, но съм сигурна, че изживяването ще е страхотно! Снимките са много приятни, а Мия е супер мадамка!
Дени, сестрата ти е много красива, но защо ти си толкова сериозна на почти всички снимки? Или на тези от дискотеката нещата стоят по друг начин Wink

# 261
  • София
Чудни снимчици, Страчи.

Момичета, детската градина на Борис официално вече е такава и ни искат някаква здравна карта със списък на имунизации и т.н. В книжарницата ми показаха няколко подобни неща и в крайна сметка взех една с повечко страници, където се записва пълна информация, раждане, тегло, ...Правилната ли съм взела?
И още нещо задължителните ваксини за дифтет..след 2 години заплащат ли се или са по здравна каса.

И аз от ведомствена книжарница взех документите - казах "комплект за ялса" и те ми дадоха, занесох ги на личната, тя попълни нещо си и ги занесох в градината. Ели, честита официална ДГ  Grinning Колкото до ваксината, щом е задължителна, трябва да е по ЗК. Уф, аз пък не знаех, че има ваксина сега след 2 годинки. Лелеле, какво ще правим с тези ваксинации, вече не знам  ooooh!

# 262
Ауа, леко раждане и бързо възстановяване! Чакаме да ни запознаеш с бебка.

Пепена, искрено ме развесели! Определено ми трябва нещо весело за започване на работния ден.

Ламичке, весело изкарване и да се върнеш с много положителни впечатления!

Алекси, и аз се надявам скоро този период да отмине. Напоследък съм решила да се опитам да прекарваме известно време забавлявайки се само аз и Валко (ама да видим дали ще се получи) при теб явно има резултат, а пък и това време, прекарано с детето е незаменимо. Иначе често излизаме, но в повечето случаи тримата.

Страчи, Поли много хубави снимки - Мая и Дари са големи сладуранки!

И аз да си призная не знаех, че има ваксинации след две годиники newsm78 - моля кажете какви са и кога трябва да се сложат?

# 263
Нашето GP каза, че следващата ваксина е на 6 години  newsm78 ... Моля, кажете!

# 264
  • Beyond the Frontiers
До 24-ия месец  (не по-рано от една
година след III прием   подкожно, 0,5 мл    Първа реимунизация против
дифтерия, тетанус и коклюш    Ваксина ДифТетКок

При нас идва да я слагаме сега

# 265
Ели, да не би на Боби по-късно да са му сложили третата ДТК, щом сега се пада да му е първата реимунизация? На Александър четвъртата ДТК /първа реимунизация/ беше още през ноември и тогава и на нас ни казаха, че до 6 или 7 години /не помня точно/ няма повече задължителни имунизации!

# 266
  • Beyond the Frontiers
Ели, да не би на Боби по-късно да са му сложили третата ДТК, щом сега се пада да му е първата реимунизация? На Александър четвъртата ДТК /първа реимунизация/ беше още през ноември и тогава и на нас ни казаха, че до 6 или 7 години /не помня точно/ няма повече задължителни имунизации!
Ние сме назад с ваксините, защото нали все антибиотици пием и проблемите с бъбреците Sad И пентаксима 4-тия прием не съм му сложила още. Ама той няма две седмици подред да е бил абсолютно здрав.

# 267
Аааа, да, бе! Голяма съм Уфца! И ние поставихме Пентаксима още м. Ноември, а аз изобщо не загрях, че Ели говори точно за тази ваксина. Отдъхнах си, защото Боян прави огромни драми при всяко наближаване на входа на поликлиниката ни.

# 268
  • Чехия
Привет банда..

ЧРД на Калина, жива и здрава да ти е Стефче и весело и детство. Hug Hug Hug

Кати, ЧРД всичко най-най от нас.  bouquet

Айче, стискам ти палци.Леко и бързо раждане и много позитивни емоции след това. Heart Eyes

Мамчете мен ме пишете бегала от час..защото тука тия дни съм адски зле и едвам гледам  Sick ...
Прегръдки на всички.. Hug

# 269
  • Варна
Здравейте момичета,

Позагубих се малко покрай ангажиментите си покрай малкия "абитуриент", но вече всичко и ок. Днес им е тържеството с официалното връчване на свидетелствата.

Доста поводи съм пропуснала така като гледам.

Чистит рожден ден на малката Калина! Честит рожден ден на catty m! И честита малка Изабелка на Nijntje и кака Вики! На всичко много здраве, щастие и късмет!  Ако пропускам още някого, моля да ме извините.

Aya, стискаме палци всичко да мине леко и бързо и чакаме новини.

За срещата на 1 юни - не знам дали ще сме тук. Ако не заминем за Бк, ще звънна на Све да се донадим.

Забравих да кажа, че по вътрешна информация на 30 в късния след обяд може и да има вече списъци за яслите и градините, но не е съвсем сигурно. Може да остане и за 1.

Общи условия

Активация на акаунт