АПРИЛските ни малчугани от празнични емоции са обладани

• 18 698
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден, Кати!
Само положителни емоции в живота да изпитваш! Много здраве и любов!

Честита първа годинка на сладка Калина!

Първоюнска среща: Да! Ние с Боян и Васко всяка вечер сме в Морската градина (без изключения). Който има слизане натам и преди първи юни, да звънка един телефон (около 17.30-18.00 часа вече сме там): 0884/360037.

Денисимо все се оплаква от Анито, а има толкова добро дете! Хич не й се връзвайте на приказките! Wink

# 241
  • София
Благодаря за пожеланията, момичета!
Почерпката от мен  Mr. Green

Ако е същия медикамент, Aerius, то той е противоалергичен. В момента пия по едно хапче дневно, иначе не спирам да кихам. Има го и като сироп.

Точно същия е сиропа! Елку, какъв е този спрей, моля те сподели,ч е да питам следващия път за него.

# 242
Честит рожден ден, Кати!
Честита годинка на Калина!
Ламята, сега смогнах и аз да разгледам снимките, много е сладка Амалия! И много е пораснала.

# 243
  • Beyond the Frontiers
Кати м
Весело посрещане на празника! Лек и усмихнат ден!

# 244
Честит рожден ден,Кати!Радвай се на отлично здраве,верни приятели и обичта на твоите двама мъже!

# 245
# 246
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 247
  • Beyond the Frontiers
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

Добра идея. Софианки, какво ще кажете. Хайде да се организираме.

# 248
Catty_M, пожелавам ти прекрасни слънчеви дни, пълни с щастие и без тревоги!
А това е за Страчката и Све, чиито рождени дни пропуснах, както и за имения ден на Ели! Момичета, желая ви най-хубавите моменти в живота ви тепърва да предстоят!
 Нашето пребиваване в столицата беше много раздвижено и пълно с гостувания и най-различни празнични събития! Емоциите бяха само положителни и сега съм заредена за предстоящото ни отпътуване за мамалигария след 10 дена! И аз бях баладжийка, но само до софрата! Диското го оставихме за младите! Mr. Green
Избрах на Сашето ЧДГ и се надявам на есен с песен да потегли натам! За 20-те мин. прекарани там, успя да им покаже почти всичките си телешки черти на характера, така че се надявам да са подготвени! С гърлото нямаше проблеми след онази нощ, та не знам какво да си мисля, че е било, но важното е, че мина!
А, за "ужасните 2" , аз си мисля, че Сашето отдавна е там! Вече почти с нищо лошо не успява да ме изненада, но пък способностите му на попивателна нарастват и ме радват всеки ден! И приспиването и храненето, и беснеенето...всичко си е, както преди!
Надявам се да се разминат операциите на сливиците на Кики и Боби! Аз също помня моята, но бях доста по-голяма!  Praynig
Сега ще поразгледам снимки... Sunglasses

# 249
Честит първи рожден ден на малката Калина!

Кати, честит рожден ден и на теб. Пожелавам ти да не се занимаваш с повече болести и адаша много да те радва  Hug

Марини, коя е тази градина? От яслена група ли ще тръгва?

И аз си запзвам правото да гледам снимки по-късно  Peace

Моите младежи си ходят на ясла и много си се кефят вече. Днес за пръв път останаха и да спят там, защото детегледачката ни е болна. Бавничко са заспали, особено Бобо - без биба  Crazy. Утре пак тази схема схте пробваме и да видим. Днешния резултат не беше много приятен, защото бяха спали Бобо 20мин, Тути (Кико така си се кръсти  Mr. Green) 40мин и бяха ако киселяци цяла вечер. Възмездието дойде като ги сложихме час по-рано да си легнат  Grinning.

Аз имам последни два дни като двойна майка и после, живот и здраве, ще съм вече тройна  ooooh!. утре ми е последен ден в къщи и четвъртък влизам в болница. Добрата новина за мен е, че мога от тел си да браузя, така че се надявам да ви информирам лично, макар и на кирилица за благата вест  Whistling.

Кака ни Илитка започна работа и съвсем ни отсвири  Thinking

Надявам се да се разминат операциите на дечицата  Praynig

Хубава вечер и от мен   bouquet

Ааа, за този пуберитет да питам по-иформираните мами - има ли шанс да отмине скоро и колко скоро е това?  Crazy

# 250
  • Попово
 Grinning с риск да ме обявите за куку ще ви предложа една песничка :
http://vbox7.com/play:f8d03f79Описание
орк.Бриз - Ко е туй нещо
Леле, мале, ко е туй нещо, дето мяза на онуй нещо?
Дупки прави, багер не е,
вълна има, овца не е,
семе хвърля, сеяч не е,
с едно око, кьорав не е,
гем си има, конче не е.
Леле, мале, кой туй нещо?

Леле, мале, ко е туй нещо, дето мяза на онуй нещо?
Кабарясва, мая не е,
право седи, чирак не е,
радват му се, бебе не е,
целуват го, мома не е,
корен пори, хируг не е,
шкембе стържи, касап не е.

Корен има, дърво не е,
цеф си има, пушка не е,
вода пуска, чешма не е,
в дупка влиза, гущер не е,
от дупка излиза, змия не е,
здраво търка, пила не е,
сирене прай, мандра не е.
Леле, мале, ко е туй нещо?

В слива седи, костилка не е,
запретва се, ръкав не е,
надува се, гайда не е,
кокал няма, охлюв не,
лава хвърля, вулкан не е,
тъмно дири, къртник не е,
бели прави, дете не е.

Слабичко е, шекер не е,
глава има, човек не е,
багаж мъкни, хамал не е,
в тъмно вижда, котка не е,
басма цепи, и нож не е,
брада носи, то поп не е,
голо ходи, теляк не е.

Яйца мъти, клочка не е,
втвърдява се, кипрпич не е,
от сън буди, петел не е,
хайвер хвърля, риба не е.

Леле, мале, какво е туй,
кой го познай, халал да муй!

# 251
Хахаха, Пепена, култово е  newsm20. Отивам да разпостранявам  Joy

Мислех си, че съм единствената ококорена по това все още нощно (за моя предишен живот  Mr. Green) време  Crazy. Тая нощ бих всякакви рекорди - легнах в два без нещо и от 5:15 съм будна Shocked. Е, след истеричен рев на Бобо, ама друг път съм заспивала  Tired.
Май сега разбирам "кой туй нещо"... гнезденето  tooth

# 252
Хей, привет!
Позагубих се от хоризонта, но откакто се е стоплило навън въобще не се свъртаме у дома. В работата имам нет, но почти не ми остава време за писане. Поизчезнах и толкова вълнуващи събития съм изтървала.
ОГРОМНО ЧЕСТИТО НА ИВАЛЕКС И РУМИ И НА НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА!

Aya - Пожелавам ти леко раждане, прекрасен розов финал  4470и бързо възстановяване.
Днес е балът на племенниците ми и съм много развълнувана.

# 253
КАти, Честит РОжден Ден! От здраве и щастие да не се отървеш! И обичта на двамата ти мъже да ти дава сили за всичко!

Ауа - леко да мине, много здрава и прекрасна принцеса да те поздрави. И бързо възстановяване, да си на крак и без болки още на следващия ден!

Таня, дано по-бързо от мине това при Валентин. Може, найстина, да се сърди, че вече не си по цял ден с него. Съдя по Борис, като започна да се осъзнава, че КАлина му е конкуренция във вниманието му към него, стана много мрънкав, за всичко. Имаше и период в който не искаше да се гушне в мен. Но тогава времето беше много дъждовно и не ставаше за занимания само с него навън. А в къщи като се занимавахме двамата и Калина долазваше. От както не е толкова мооокро, след като го взема от яслата оставаме по половин час, само аз и той, в някоя от градинките, това си е нашето време. Освен многото гушкане и обяснения, които му даваме с баща му. И полека лека стана по-спокоен. Дума не може да стане да пропусна тези 30 минути голямо удоволствие и за мен. Пак си е същото овне, инати се, иска неговото да става, опъва ми нервите, поправка - опъват ми нервите. Но не е безумно тръшкане.

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 10:26 от Алекси

# 254
  • София
Aya , леко раждане, ще чакаме новини  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт