mama_na_kiki , и ние през изминалата седмица се борихме с вирус плюс кашлица от секрети. Бяхме на контролен преглед в Транспортна болница, УНГ клиниката, с много хубави впечатления останах от лекарката там. Та с нея коментирахме третата сливица и според нея е рано да я махаме, тъй като все пак можело да се повлияе от лечение. Ние вече втори месец пием един сироп ЕРИУС, който повлиявал и третата сливица. Ще го пием още един месец. Моя колежка пък се мъчи с хомеопатия да повлияе на третата сливица на сина си (на 7 г.) и сякаш имало ефект, но е минало още много малко време. Мен лично ужасно ме е страх от такава операция, още повече,ч е си спомням как ми махаха моята, била съм на 3-4 г.
Хм, на мен ми дадоха някакъв спрей за носа, хомеопатичен за да третира третат сливица на Борис.
Мия спеше ли на обяд на плажа или се прибирахте да спи в хотела?
На мъжа ми милия така му хареса, че не мога да го прибера, след сума ти водки тъкмо му харесала музиката на човека, пък аз да го карам да си ходим
. Ама като знам, че трябва да си гледаме малкият звяр на другия ден реших, че си е време след 4 ч. да се прибираме
Ето малко снимки, ако на някой му е любопитно да види девойките, то естествено нашето гардже си беше най-хубавото
, караха ме и мен да се нареждам при тях, ужким никой нямало да ме различи, ама айде сега, всяка жаба да си знае гьола
А на Теди очичките, като че ли все по-големи и красиви стават! Пу пу, прекрасни деца!

)