АПРИЛските ни малчугани от празнични емоции са обладани

• 18 700
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • Beyond the Frontiers

mama_na_kiki , и ние през изминалата седмица се борихме с вирус плюс кашлица от секрети. Бяхме на контролен преглед в Транспортна болница, УНГ клиниката, с много хубави впечатления останах от лекарката там. Та с нея коментирахме третата сливица и според нея е рано да я махаме, тъй като все пак можело да се повлияе от лечение. Ние вече втори месец пием един сироп ЕРИУС, който повлиявал и третата сливица. Ще го пием още един месец. Моя колежка пък се мъчи с хомеопатия да повлияе на третата сливица на сина си (на 7 г.) и сякаш имало ефект, но е минало още много малко време.  Мен лично ужасно ме е страх от такава операция, още повече,ч е си спомням как ми махаха моята, била съм на 3-4 г.

Хм, на мен ми дадоха някакъв спрей за носа, хомеопатичен за да третира третат сливица на Борис.

# 226
Ако е същия медикамент, Aerius, то той е противоалергичен. В момента пия по едно хапче дневно, иначе не спирам да кихам. Има го и като сироп.

# 227
Момичета, май месец трябва да се подават декларациите за детските, при родените през април.
Някой запознат ли е за кои точно месеци ни трябва бебежки за доходите?
Еееееей , Ламски, изглежда много приятно и спокойно ви е  било. Мия е страхотна с този бански и става все по-красива дама Wink Мия спеше ли на обяд на плажа или се прибирахте да спи в хотела?
И още нещо , ако има сред вас някой , който иска да откаже цигарите да ми пише е-майл адреса си и ще му пратя една книга , която ми помогна категорично!

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 15:04 от neci

# 228
neci, аз подадох документите през м. май. Можеш да подадеш и през юни, но ще изгубиш детски за 1 месец, ако не се лъжа. Ако подадеш сега, докато не е минал м. май, ще ти трябва бележка за доходите от април 2009 до май 2008 г. включително. Ако ги подадеш по-нататък, в бележката ще ти влиза дохода от предходния месец и връщаш 12 месеца назад.

# 229
Neci, Амалия заспиваше директно на столчето за хранене, преспиваше около 30 мин, докато ние се наядем и после я качвах в стаята, защото ставаше много топло. Тя е с ужасно бяла кожа и внимавах да не се излага продължително време на слънце. Ние не обичаме слънчевите бани - лъчите стават все по-вредни с всяка следваща година.

# 230
Като стана дума за слънчеви бани, препоръчайте нещо за мазане СЛЕД слънце. Да не е силно като Дефламол-а, по-скоро да е за охлаждане.
Вчера направихме един голям офроуд преход с колелата по билото на Балкана, последван от дълго и хубаво спускане до цивилизацията, но докато бяхме горе, здраво се опържих и определено си усещам кожата как пари. Rolling Eyes

# 231
И ГОЛЯМА ЧЕСТИТКА ЗА ПЪРВАТА ГОДИНА НА КАЛИНА.
да си жива и здрава, умна и чаровна и много усмихната.

Честит празник на милата и , обичлива мама!

# 232
Честит 1-ви Рожден Ден на Калина! Да расте здрава и с късмет за радост на мама, тате и батко! Алекси,   bouquet Hug

# 233
Е, страхотно ме посрещате, ей...
Руми, сигурна съм, че Изабела ще е най-усмихнатото и щастливо дете /особено като е родена на моята дата Wink/ ! Да е здрава и спокойна, а на теб - бързо възстановяване!

Алекси, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на милата Калина! Да е безкрайно безгрижна и да пълни сърцата ви с гордост и щастие!
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВИТЕ за отминалия ми празник! По-късничко ще понапиша повече, но сега не се удържах да не поздравя щастливите майки!

# 234
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА    bouquet

Ето ви нови снимки от нас -- http://dezygg.multiply.com/photos/album/62/62

# 235
Честит рожден ден на малката Калина!    bouquet
Да расте усмихната и лъчезарна Hug

# 236
Здравейте и от нас, не сме се вясвали скоро, но вчера беше бала на любимата ми и единствена малка сестричка и бяхме ангаже  Embarassed. Снощи пък до 4,30 ч. бяхме на дискотека с абитуриентите и днес от 8 ч. сутринта сме на крак с Ани, тъй че сме малко в реанимация в момента  hahaha На мъжа ми милия така му хареса, че не мога да го прибера, след сума ти водки тъкмо му харесала музиката на човека, пък аз да го карам да си ходим  Joy. Ама като знам, че трябва да си гледаме малкият звяр на другия ден реших, че си е време след 4 ч.  да се прибираме  #Crazy Ето малко снимки, ако на някой му е любопитно да види девойките, то естествено нашето гардже си беше най-хубавото  Crazy, караха ме и мен да се нареждам при тях, ужким никой нямало да ме различи, ама айде сега, всяка жаба да си знае гьола - http://denisimo.multiply.com/photos/album/22/Ball_Simona

Честит рожден ден на Калина, много здраве и да носи само радост на мама, тати и бати, със сигурност днес е бил много щастлив ден за вас!

Много здраве, късмет и щастие и на малката Изабела и семейството и!

Честит рожден ден на Марини, бъди все така обаятелна и мила!

Ако пропускам нечий празник моля да ни извините  Embarassed

Ние също сме в "ужасните" 2 години, изпадаме си периодично и ежедневно в изблици на "няма, не, не това"и т.н. Аз се опитвам доколкото мога да я игнорирам и по възможност по-малко да и вървя по гайдата, ама то не се трае. Лошото е, че иска все всичко с мама да го прави, не иска да я оставяме на баба и, не дава баба и да я съблича преди баня, да я приспива, ако ние ще излизаме и т.н. Лигави се нарочно, реве, тръшка се, само и само да е на нейната. То пък ни се посъбраха излизания тия дни, баба и горката все го отнася, вика и - "не баба, не, не обича баба, отивай си бабо и т.н." Като мине  малко време се забаламосва и и минава, ама преди никога не е правила така  Twisted Evil
И огромен проблем имаме с приспиването, при нас никога не е било лесно, ама това да се приспиваме по час и половина и слетобяд и вечер не е било. Направо кошмар-по 3 часа на ден приспивам, вече останах без нерви, то са песни, приказки, кандърми, натискане, накрая пляскане чак, абе ужас. Ако някой може нещо да ни посъветва, нека помогне.

Ей прекалих, ама така е, който се включва рядко, ще гледам тия дни да наваксам, лека нощ и целувки!

# 237
Пожеланията ви за РД на Калина са прекрасни! Благодаря ви! Hug Heart Eyes

Линофрина - кисело мляко, след намазването ще трябва да се измиете, но действа. Изпробвано е. всъщтност май друго не ми е помагало така за успокояване на кожата ( а аз 2 години подред правех алергия към слънцето - пазих се на сянка, и пак по краката се бях изринала, като изгоряло, но на пъпчици. добре, че имаше т.нар. йогурт в хладилника, та спах що годе нормално.

Мама на Кики,
мойте и двамата имаха така гурелчета (преди около 3 месеца, горе долу) бяха се разсополивили, не можели да си изкашлят секретите, и те слизат по гърлото, и през очичките (като филм за извънземни прозвуча). Не бяха възпалени очите, а се събуждха  с гурелчета около седмица, и постепенно намаляха и изчезнаха. Дано ви се размине операцията.

Ели, КАти и на вас пожелавам същото Hug

Денисимо, прекалявай по-честичко де  Wink

Ламичке, Амалия е много чаровно дете! КАто разглеждах снимките как оплезих отпускарски език, като жадно куче. Много хубаво е било мястото.

Дейзи, Габи на танци ли ходи, или? Много е сладка с този екип Simple Smile А на Теди очичките, като че ли все по-големи и красиви стават! Пу пу, прекрасни деца!

# 238
  • гр.Варна
Честит рожден ден,catty_m!
Много щастие и положителни емоции да ти носят твоите две момчета:) Hug Heart Eyes

Алекси,дано и при нас да е така!Днес на другото оче е бяха слепнали мигличките!Аз му слагам едно антибиотично кремче за очичките и в интерес на истината,дясното е чувствително по-добре.Иначе док каза,че не е нещо вирусно и да го псукам на ясла,но знам ли... newsm78
Дени,систъра ти е била много елегантна абитуриентка Heart Eyes
Варненки,искате ли да се организираме и да се видим с децата за 1юни?

# 239
Привет мамчета и малки априлчета!

ЧЕСТИТА ВТОРА РОЖБА НА МАМА РУМИ И ТАТИ ЙЕРУН! Много прекрасни мигове с малката Изабела и бързо възстановяване на мама Руми!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛАТА КАЛИНА (с малко закъснение)! Нека расте здрава, усмихната и безгрижна и всеки ден да радва мама и тати!

Чести рожден ден на Catty_m! Само положителни емоции и много щастие!   bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на всички имали поводи за празнуване през изминалите дни!   bouquet
Най-сърдечни пожелания за здраве и сбъдване на всички мечти специално по случай рожденния ден на Марини!
    bouquet  bouquet  bouquet

Ламичке, радвам се, че сте си изкарали добре! Явно и Амалия ще обича да пътешества като мама и тати! И каква красавица е станалааааа!

Хриси, дано бързо се оправят оченцата на Кико!
Аз съм ЗА среща на дечицата за 1 Юни!

Дени, припомнили сте си хубивати абитуриентски мигове! Човек има нужда от време на време да се повесели! (отивам да гледам снимки)

Откакто започнах работа нашият Валентин сякаш се промени. Не че е бил най-послушното дете, винаги сме си били палавички. Обаче сега все си намира да се разсърди за нещо, все нещо иска и като не му се даде се започва един рев, едно тропане с крака, едно тръшкане и никакви преговори не помагат.Стигам до извода, че ми се сърди затова, че ме няма (обаче това щеше рано или късно да се случи Cry) или сме влезли и ние в бебешкия пубертет или и двете заедно   Mr. Green#Crazy.
И ние, откакто махнахме бибата в началото на месеца, имаме голям проблем със заспиването. А преди даже беше започнал да си заспива сам. Сега изобщо не иска даже да легне, все си намира нещо да се разсейва, нещо да иска, не помагат нито приказки, нито филмчета, нито "лошите" кученца (това беше лека форма на сплашване, която явно вече не действо). Голям зор виждаме! Не знам докато го приспивам кой заспива първи - аз или Вальо. Надявам се, че скоро и този труден период ще премине Simple Smile.

Лек и спокоен ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт