АПРИЛските ни малчугани от празнични емоции са обладани

• 18 704
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Ееех ,че хубава новина-честито на Руми! Много да ви радва малката принцеска,да е здрава и игрива!
Аз все още съм в очакване на събитието,което като термин е на 18.06 и се надявам да е по-близо до датата Praynig.

Честито и на всички рожденички и именнички,които съм пропуснала.
Просто все имам нещо за вършене вкъщи,а и като съм с баткото(когато не е на ясла),все сме навън по градинките.Много е палав,само тича,катери се по оградите...И нас ни тресе възрастта на инатенето и тръшкането,дано да е само период.

Честито и на Ивалекс-много се зарадвах на благата вест-живот и здраве малкото бебче ще бъде едно от най-щастливите с такава любяща и търпелива майка  bouquet

# 211
Ара, Емили, добре се завърнали на родна земя! Ако ви остане време, разкажете как изкарахте. Предполагам мъничетата са попивали всичко и са насъбрали много впечатления.

mariah то на теб не ти е останало много време с коремче. Стискам палци всичко да мине нормално, леко и едно здраво и прекрасно бебче след около 3 седмици.

Аз все забрваям, но благодаря ви много за подкрепата и хубавите думи  Hug покрай емоциите ми с батко-очилатко. Носи си ги с удовоствие и кривенето намалява, вече и почти не го забелязваме. Като махне очилата си е като преди, ако гледа нещо на една ръка разстояние.

# 212
  • Чехия
Честито Руми, жива и здрава да ти е прекрасната дъщеричка. Радвам се, че вече сте у дома.

Добре дошла мъничка Изабела, бъди умничка и весела, и Бог да те благослови.

Гушки на Кака Вики, нека много слушка и помага на мама.

Марини, ЧРД бъди жива и здрава много щастлива, и много обичана.

mariah, гушки по коремчето, ти беше в надежда нали, къде ще е събитието то там няма наблизо родилно.

Алекси, радвам се че пишеш добри новини за баткото ... Hug

Емили, аз си мислех , че няма да се връщате..  Embarassed и ще сте си все с тати...просто бях решила че сте емигрирали.

P0LLY при нас в магазините е почти едно към едно, сваля дрехи от закачалките даже веднъж строши една диадема..вече бяхме решили да си я купим счупена, ама продавача вика..,,Стига бре хора то и моите така все нещо чупят из магазините,,
Пусто любопитство, ама иначе от к'во ще побелеем..  Simple Smile

# 213
Честит празник! На всички ученици много успехи! На учителите сред нас    bouquet

# 214
Привет!

Загубих се, бьх в Силистра при майка си, по много задачи, първата да подам документи за тази програма " Подкрепа на майчинството ", за която няма пари все още !
Много ми беше хубаво тази седмица, защото ходиме с моята приятелка /съдружничка / да видим как вървят нещата в нашият офис там, след няколко дни харесаха нов офис , чудесен, на хубаво място и страхотно направен, срещахме със стари приятели, който не ни оставяха на мира, по обяди и вечери и кафета, усетих че имам още истински приятели и след време, което ме радва адски много ! Сега ми е тъжно, защото оставихме Даная , но започвам работа от утре, за начало ще помагам в офиса ни в Н.Пазар, тоест ще работя с ммъжа си , да видим тази работа  Laughing .

Така ми липсвахте , дано имам повече свобно време тези дни за вас !

Честито Руми , страхотно детенце !

Чудесна новина Иве, пожелавам ти здрава и хубаво бебе !

Честито и на всички , които са имали чудесни празници ! Живи и здрави !

# 215
Да ви е вкусно, и събуждащо Simple Smile,  за здравето на Калина.

# 216
Честито,Руми!Пожелаваме ви много да ви е жива и здрава малката принцеса!
Марини,Ч.Р.Д. на патерици!Бъди много обичана!
 kler,и аз работя при мъжа си и още не мога да свикна  EmbarassedВсъщност влязо в ритъм,но само с него ми е странно.Преди да изляза в майчинство той не беше още повишен и сега го преоткривам и като шеф  Wink
От вторник си бях в къщи,че Ванката се разболя.Сега е по-добре,но и днес свеки ще го гледа.Тъкмо свикна в яслата,дано това прекъсване не му повлияе лошо,че без това адаптацията му отне месеци  SadОтивам да чета назад,че имам доста да наваксвам.Лек и успешен ден на всички   bouquet

# 217
  • Попово
Честити рожден ден, малка Калина  Hug Heart Eyes
здраве и сили на мама Алекси   bouquet

# 218
Заварвате ме само с прекрасни новини! Дано да е все така!

Честито на Руми! Малката красавица да расте с късмет и да бъде щастлива!!!

Ива, честито и на теб! Желая ти лека и безпроблемна бременност

Честит рожден ден и на Калина!

Честито на всички именици и рожденици, които съм пропуснала. Връщам се да чета назад.

Ние прекарахме чудесно, магарето Амалия дивя, квича, не искаше изобщо да излиза от басеина, изкара цялото време само на домати и изглежда доста доволна. минахме без никакви инциденти, само няколко ухапвания от комар.

Ще кача снимки по-късно.

# 219
Честита първа годинка,Калина!Целуваме те и ти желаем здраве,весели игри и много усмивки!Да си винаги гордостта на мама,тати и бати!

Добре завърнали се,Ламски!Чакаме фотоматериала! Hug
Клер,успешна и ползотворна работа! Hug

# 220
  • гр.Варна
Добро утро!
Честит Рожден ден на порасналата КикиSimple SmileЩастливо детство й желаем Hug Heart Eyes
Руми,Честита рожба!Да е жива,здрава и усмихната като кака Вики,малката  Изабела:)
Честито на всички с отминали поводи Heart Eyes Hug
Све,бате Васко Ви е вкарал в голям филм:)Забавно е било.Трябваше да го документирате;)и да гледаме снимки Wink
Криси ходи на ясла,а аз на работа!Нямам много време да влизам и пиша....Тук от няколко дни като се събуди има горилчета на дясното оче,а днес направо му се бяха слепнали мигличките.Водих го на док,но няма нищо обезпокояващо.За жалост още кашляме и педка каза,че това най-вероятно е от третата сливица.Задържаме секрети.Ще трябва да я махаме и ние,евентуално на есен Rolling Eyes
Спорна седмица  bouquet

# 221
Ето и обещаните снимки: http://inamarkova.multiply.com/photos/album/32

Хриси, дано третата сливица да е причината. Кога планирате да оперират Кико?

# 222
  • Beyond the Frontiers
Много неприятно, Хриси. Те и на Борис искат да му правим операция, но мисля да се пробвам да се боря първо с море и планина, чист въздух, повечко разходки и най-важното твърдо за два месеца ще успея да го спра от яслата Grinning

Ламичке, добре ни дошла. Разказвай, разказвай, как беше. Как пътувахте? Как се справиха нашите хора?

# 223
Ели, пътуването беше отлично, петимата бяхме единствените българи в Киликия палас. Беше претъпкано с руснаци, но ми направи впечатление, че не бяха богати, даже не бяха и средна ръка.

Хотелът беше 5 звезди, но според мен реално беше 3 звезди, особено като го сравнявам с Алания и Рива Спа.
Стаята беше огромна, но беше на последния етаж и умряхме от жега. Климатикът нищо не помагаше, защото беше централно програмиран.

Хигиената беше доста посредствена - примерно през деня детските столчета бяха целите в храна от предишните яденета. Стаята се "чистеше", но една насилствено загинала нощна пеперуда така си стоя на земята - 3-4 дни.

Като цяло обаче сме доволни, най-вече заради Маймуналия

# 224
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, КАЛИНА! Расти здрава и щастлива!

mama_na_kiki , и ние през изминалата седмица се борихме с вирус плюс кашлица от секрети. Бяхме на контролен преглед в Транспортна болница, УНГ клиниката, с много хубави впечатления останах от лекарката там. Та с нея коментирахме третата сливица и според нея е рано да я махаме, тъй като все пак можело да се повлияе от лечение. Ние вече втори месец пием един сироп ЕРИУС, който повлиявал и третата сливица. Ще го пием още един месец. Моя колежка пък се мъчи с хомеопатия да повлияе на третата сливица на сина си (на 7 г.) и сякаш имало ефект, но е минало още много малко време.  Мен лично ужасно ме е страх от такава операция, още повече,ч е си спомням как ми махаха моята, била съм на 3-4 г.

Общи условия

Активация на акаунт