АПРИЛските ни малчугани от празнични емоции са обладани

• 18 705
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • Beyond the Frontiers

Марини

# 196
  • Попово
 Марини newsm59
Честито малко бебче Изабела, много да радва мама, тати и кака Вики  Hug

# 197
Марини, честит рожден ден !  Hug Много здраве, любов и късмет!

Честита дъщеричка Изабела на Руми и Йерун   bouquet    bouquet     bouquet
Да расте нежна, красива и щастлива, за радост на всички около нея!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 198
  • София
Марини, честит рожден ден ! Много здраве, щастие, любов и късмет! Бъде все така положителна и лъчезарна личност!

Страчи, честит рожден ден и на теб на патерица. Абсолютно същите пожелание и за теб - много здраве, щастие, любов и късмет! Бъде все така положителна и лъчезарна личност!

Честит имен ден на патерица, Елку. Hug  bouquet

Честито бебче Изабела на Руми. Да е здрава, послушна и да радва много мама, тати и кака Вики!

Така, ние сме болни от миналата събота. Тази седмица го гледам аз, имах и нужда от почивка от работата, но да ви кажа Борис ми разказа играта - кошмарната втора годинка при нас е в пълна сила, "не искам" и "не" са двете най-любими думи. Истеричните тръшканици са пълни. Днес ходихме на преглед в Транспортна болница (УНГ клиниката), от там с автобуса (голям кеф му е да се вози на автобус и трамвай) до началото на Ломско шосе и от тма пеша с цел да му купя обувки-сандали. Първо,не иска да ходи, а да го носа, после не иска да премери обувките, после да сем се возели на трамвай. мале, докато се приберем и бях гроги. Важното е,ч е е по-добре, надявма се другата седмица да е на ясла. Но пак отложихме ваксината (вече 9 месеца не можем да сложим четвъртия Пентаксим) и май ще я отложим чак за юли-август. Искрено се надявам да успеем да отидем на море през юли, въпреки че опитите ми да отслабна се сгромолясват и не мога да влезна във форма, но заради него искам най-много. После на село за месец отив, а за есента съм замислила за 3-4 дена на Хисар да отидем. Пък дано да закрепим малко имунитета.

Елку, дано успеете и вие да закрепите адаша  Praynig Hug

Ох, много дълъг пост стана, но се отчетох, че напоследък хич не ми се пишеше, само ви следях основно.

Хубав уикенд, момичета  Hug

# 199
# 200
Брей, че хубавоооооооо!
Руми, честита ви бебка, много е красива да ви е жива и здрава, умна и чаровна Heart Eyes

очакваме скоро фотосесия на малката Изабела.

МариниЧРД, да си жива и здрава, много обичана , все така остроумна и позитивна с прекрасно чуство за хумур и невероятна мама.

# 201
  • Beyond the Frontiers
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Кати, и аз не съм му сложила 4-тия пентаксим, че и следващата ваксина Embarassed

# 202
  • БГ
Марини, честит рожден ден !   newsm59
Честита дъщеричка Изабела на Руми  newsm30
и ние изоставаме с ваксините доста ooooh!

# 203
Еее, най-накрая дългоочакваната новина  Simple Smile
Честита Изабела на мама Руми. Да е много здрава и добричка  Hug

Момичета, току що разбрах, че планираната дата на нашата мацка е същата като рожденната дата на моята шефка, CEO-то ни. Сега не знам да се радвам ли, в ужас ли да изпадам като знам какво чудо може да е Crazy Жената хич не е лоша - напротив, ама си има и нейните особености  Whistling

# 204
Благодаря на всички за хубавите пожелания  Hug

Тъкмо исках да се похваля, но гледам, че smooth ме е изпреварила  Heart Eyes

Честито на Марини, Све-дим и Страчи! Да сте живи и здрави, все така лъчезарни и с много късмет!   bouquet
Ели и малкото Ели-къдравели да си носят имената със здраве и да са много щастливи!

Ая, не се тормози за датата, вашата принцеса ще си има своята съдба и няма да прихване нищо от особеностите на шефката ти! Стискам ти палци!!!  Heart Eyes
Хубава вечер  Hug

# 205
Руми,честита рожба!Много е сладка малката бузанка и много хубаво име носи!Да ви е жива и здрава и да расте умна,весела и лъчезарна като кака Вики!Целувки от нас!

# 206
Охоо, ама тя новата мама си е даже у дома вече - добре си си дошла  Hug. Сега е време и да смениш лентичката от подписа си - малката принцеска е много сладка   bouquet

Не се терзая за датата, по-скоро на майтап го споделих - наясно съм колко много фактори влияят за оформянето на чвека  Simple Smile

# 207
Руми, честито Ви още едно съкровище! Много е сладка! Целувки и на кака Вики!

# 208
Руми, честита дъщеричка да ви е жива и здрава! Страхотна е! Като ти остане повече време напиши повече подробности около раждането.
Марини, честит рожден ден! Бъди жива и здрава!
Кати, Дари отдавна е влязла в "ужасните"две, но напоследък е нещо страшно. Миналата седмица като и купувахме сандали, ме направи на маймуна в магазина. Хвърляше обувките, неискаше да пробва, катереше се по каквото намери, извади обувките от поне 10 кутии. Беше неконтролируема. Така ме беше изнервила, че сега съм решила само без нея да пазарувам. После ако трябва ще ходя да сменям ако е голямо или малко. Чудя се дали аз не пропускам нещо във възпитанието и, но като чета и при другите е сходно положението.
Ние днес бяхме на абитурентски бал на братовчедка ми, беше много забавно. Почувствах се направо млада, в сравнение с някой от девойките които видях. Имаше разбираше и хубави момичета, но повечето се бяха състарили с поне 20 години.

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 22:29 от P0LLY

# 209
Марини, Честит Рожден Ден! Щастлива, обичана от двамата мъже и много много здрава да бъдеш!

Руми,  Честита ви рожба Изабела! Прекрасна е! Жива и здрава да ви е, и  да сте много щастливи! А на теб бързо възстановяване! Дано раждането е минало спокойно и бързо! Ако днес се е родила и сте си вече в къщи, значи е било така  Hug Вики колко захласнато и очаровано гледа сестричката си!

Кати, бързо оздравяване на Борис!

Све, батко Васко е много изобретателен, ама и вие поизпотил  Party

Малко спам  Поли, и на мен ми направи същото впечатление, но  миналата година, покрай бала на сестра ми. Да се чуди човек от какъв зор се състаряват , а много от тях и загрозяват

Общи условия

Активация на акаунт