АПРИЛските ни малчугани от празнични емоции са обладани

• 18 706
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Честити ни именнички Ели и Ели! Елена е едно от най- красивите български имена, със здраве да си го ползвате!

Честит рожден ден, Страчи! Желая ти само красиви неща и никакви неволи да не те сполетяват.

а Константин имаме ли , бе хора?! Thinking

# 181
честит празник на всички празнуващи Hug
Аз колко рядко пиша,май ме забравихте Wink,чета хубави новини-Иве лека бременност Hug
При нас нищо-ново,освен че Ачо е станал голям бърборко,на един нов неразбираем език newsm78,впрочем само аз си го разбирам,а и ние сме вече в ужасните 2г Confused-вече имаме претенции за дрехи за ядене,най-обичам думичката никам Mr. Green
и малко снимки да се сетите кои сме Wink

# 182
  • БГ
здравейте, отдавна не съм писала, ние сме ок, Елина е вече голяма ,много бърбори,като изяжда някои букви.
може да сте го обсъждали,но от много работа не съм ви чела,сега ще наваксвам!
имам 1 въпрос-изправиха ли ви се крачетата на госпожиците ?ние бяхме на ортопед в Пловдив,  крачетата ни са  още в Х-образна форма, трябвало д а купувам обувки със твърд форт и да махна кракомобилчето.То не че Елина го е карала много но все пак ooooh!,оказа се че  обувките всички са ни меки.Споделете вашия опит,мерси! Hug
отивам да ви чета назад!
честито на всички празнуващи днес от нас!   bouquet  bouquet  bouquetи честит рожден ден на Страчи!  Бъди много щастлива и весело изкарване! newsm59
ivalex честито и лека бременност Peace
приятен ден на всички мами и порастнали дечица,прегръдки от нас! Hug

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 14:22 от tevolere

# 183
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Здравейте априлски мацки и априлски дечица!
Страчунке да си ми жива, здрава и все такава "подскоклива" и безпричинно усмихната мацка , както досега!!!  bouquet
Елку , честит ти празник!
Све на патерици Честити празници!
Мерси за пожеланията към моята "красива Елена".  Къдравели си е вкъщи , че от 5 дена е отново с афти в устата , които почти изчезнаха вече , ама до понеделник няма да е на градина.  Аз ходих 1 седмица на работа  и втората вече болнични заради Ели , но си останах само 3 дена , а другите два - бабите , че иначе става малко неудобно. Embarassed
Иначе Ели не е  в тежък период , даже напротив много ми е добричка- истинско удоволствие ми доставя общуването с нея! Не говори много-много , но достатъчно , че да я разбирам какво иска. Брат и на тази възраст знаеше около 10-ина песни/ и ги пееше по време на разходки в парка/ , знаеше всички марки автомобили /или поне най-често срещаните 15-ина вида/ и постоянно  следеше каква кола минава покрай нас, като някакъв коментатор беше. За сметка на това беше толкова непослушен и щур , нещо като Мони на Неци , че ме побъркваше. Ели е пълна противоположност - кротка , добра и разбрана. Само гледа да е накипрена с рокля и обувки иска и вкъщи да ходи така, все иска да и слагам шнолки по косата , гривнички на ръцете , разнася се с чантички, абе въобще момиченце.

Иве, много се зарадвах за теб! Хора , като теб трябва да имат поне по три дечица!  В моите представи ти си една великолепна майка , от която всички трябва да се учим! Дано всичко да ти мине гладко до самият край!

# 184
Честит рожден ден, Страчи!Само хубави неща да ти се случват и от здраве да не се оттървеш!
Честито и на всички именици!Здраве,късмет и радост в изобилие!

# 185
Све, честит рожден ден на патеричка! Бъди все така чаровна и мила, нека не се отървеш от здраве и късмет!   bouquet
Честит имен ден на всички именници!
Аз отивам да празнувам
Wink
Благодаря ви момичета за милите пожелания -      bouquet  Hug

# 186
  • Чехия
Старчка ЧРД, жива и здрава бъди, успешна и щастлива ти желая.

Честито на имениците...живо и здраво да е името ви..
На малката Еличка много гушки и бързо да се оправя.

# 187
Идвам да начеститя поводите  Mr. Green

Све, честит рожден ден на патерици. Пожелавам ти да си все така свежа и да се радваш на още повече внимание и любов от обичните ти хора  Hug
И аз чакам 'Сървайвър' историята с интерес  Blush

Страчка, честит ти рожден ден и на теб. Бъди все така смела, усмихната и позитивна.   bouquet

Честит имен ден и на всичките ни именници  Hug

Марта, каква магия си направила за кротка щерка - искам и аз  Grinning

На мен за 2 часа преди малко ми се смъкна корема  Crazy. Той и без друго си беше увиснал - сега съвсем ще ме жалят по улиците разни баби  Laughing. Много ми се иска мацката да си тръгне сама - то пак ще е секцио, но поне да не я вадим насила  Rolling Eyes

Моите юнаци вече месец са на ясла без прекъсване  Whistling. Е, последните дни са ми с хрема, обаче не е онова нещо като преди и си ходят. Свикват все повече и се връщат много щастливи - имат си и приятелки вече  Laughing. Кико (Тути, както сам се кръсти) се е сприятелил с някаква 'Мони', а Бобо с 'Тони'  Wink. Най-смешното е, че те си ги разказват тия неща (като ги питаш, разбира се)  Joy

# 188
Добър ве4ер, дами,4естит имен ден на вси4ки...4естит рожден ден Стра4и (при мен все о6те има6 празник) да си ми жива и здрава пожелавам ти Май4ето да те радва и слу6ка, много професионални успехи и нека силата бъде с теб Hug
Иве, поздравления и за теб...новината е страхотна, надявам се да има6 безпроблемна и лека бременност   bouquet

Съжалявам, 4е 4ак сега се вклю4вам, но на нас ни е малко лудница нали утре ни е последен ден тук и имам доста не6та за подготвяне. Отделно съм се побъркала и аз с това кандидатстване по яслите и тръпна в о4акване какви 6те са резултатите.

Незнам, мили мои, утре дали 6те намеря време за форума...ако не живот и здраве в събота 6те пи6а от родна земя  Grinning

Лека ве4ер   Peace

# 189
  • София
Све, ЧРД на патерица!!!
Стра4ко, и на теб ЧРД!!!
Да сте винаги щастливи, обичани и усмихнати, мили мами!!!

Да са ни живи и здрави и именяците!

Еми, лек път

Успех на всички очакващи място за ясла... Praynig

# 190
Marini, Честит рожден ден!
Най - искрени пожелания за любов, уважение и семейно разбирателство!
Радвай се на най - чаровното момченце на света и по - малко ядове и притеснения!
Дано да си прочетеш днес пожеланията...май нямаш нет в София...

Изненадата от бати Васко беше перфектно организирана игра на открито в стил "Бягство към победата", но той си я беше кръстил "Сървайвър". Накрая толкова бяхме уморени с таткото, че не можехме да говорим. Васко беше разпечатал от интернет карти на Екопарка, скрил във всички възможни посоки и кътчета различни храни, опаковани в индивидуални опаковки (да не ги хапнат мравките) и наша задача беше да намерим колкото се може повече храни за по - кратко време. На картите бяха отбелязани с хиксчета, ама така ги беше скрил, че на някои храни доста се затруднихме. Освен това Екопарка заема доста голяма площ с много поляни, езерца и кътчета с цветя, че се оказа истинско предизвикателство. Аз спечелих по количество, а мъжът ми беше по - бърз и затова Васко реши да сме наравно. Голямата награда беше сметаново руло. Страхотно! След това имахме организирани щафетни игри, ама бяхме така грогясали, че се поизложихме. Беше невероятно изживяване! Пожелавам на всички така всеотдайни и грижовни деца!

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 09:12 от Sve_dim

# 191
Честит Рожден Ден, Марини! Бъди много здрава и щастлива  Hug

Све, много креативен вашия батко - браво на него  Peace. Браво и на вас, че си отглеждате успешно толкова надарено и обичливо дете   bouquet

# 192
Честит рожден ден,Марини!
Много прегръдки от нас с пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

# 193
Имам честа да съобщя за раждането на Isabella! Това е втората прекрасна дъщеричка на Руми и Йерун!

Да е жива и здрава и да изживее един прекрасен живот с нейните чудесни родители и още по-чудесна кака Вики!

Целувки!!!

Марини, твоя рожден ден е също важна новина......да си жива и здрава , и запази твоя позитивизъм и твоите чудесни качества! Целувки и за теб!

Ох, тук в рамките на няколко минути ми се изсипа цяла кофа от емоции....че чак се разтреперих....

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 13:38 от smooth

# 194
честито бебче на руми,и щастливите татко и кака,да расте живо и здраво дете
чЕСТИТ рОЖДЕН ДЕН И НА мАрИНИ-мНОГО ЩАСТИЕ И лЮбОВ

Общи условия

Активация на акаунт