АПРИЛските ни малчугани от празнични емоции са обладани

• 18 709
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Иве, желая ти да е по-леко  Sick.....и трите ми бременности бяха така и нищо не помагаше....единствено газирана вода с лимон малко ме облекчаваше. Виж за йога не съм се сетила.  Thinking

Абе, мацки какво става с нашата Руми? Бебка хич не й се показва на светло  Joy

# 166
Сведим, честит рожден ден. Много здраве, семейно щастие и добър късмет в начинанията ти.
Иве, лека и безпроблемна бременност от мен.
На бременните коремчета, на които предстой най-щастливото събитие - успех желая и стискам палци всичко да мине по вода.

Аз броя дните до 21.06, че тогава заминаваме с малките бръмбари на море и само тази мисъл ме крепи.

# 167
Светле,честит рожден ден!Бъди здрава,обичана и все така лъчезарна и усмихната! newsm51
Днес съм много щастлива-моя приятелка роди близначета-момче и момиче.Децата са добре,над 2 кг. са -2,100 и 2,500. newsm44
Стискам палци за Руми,дано всичко е наред и скоро да ни се похвали с бебка! Praynig Hug

# 168
Здравейте и от нас.
Честит рожден ден на Све! Бъди жива и здрава.
Иве, честито! Лека и безпроблемна бременност!

За съжаление нашите планове за почивки и други подобни се промениха, тъй като се случиха събития които нямаше как да предвидим и всъщност сега не мога да планирам нищо. От началото на годината, много наопаки ми вървят нещата, дано поне да сме живи и здрави.
Иначе много ми се ходи на море, и то най-вече заради Дари.

# 169
  • Попово
ivalex , желая ти късмет, сили и здраво бебче на финала Hug

# 170
  • Beyond the Frontiers
Иве, лека бременост!

Поли, много са ти мрачни постовете напоследък. Недей така. Както казват хората: всяко зло за добро. Пък и наистина най-важно е малката да ти е здрава.

Борис отново беше на антибиотици, някакъв бронхит за 1 ден ми направи....Пак сме влезнали в една серия. Нито ваксинациите успяваме да му сложим, нито изследването на бъбреците да направим. Той на всеки две седмици е на антибиотици. Но съм решила генерално проблема. От началото на юни отива един месец на планина в Смолян с едната баба, а след това юли един месец на море в Бургас при другата баба. Дано да има ефект Praynig

Освен всичко останало и работата ми е до шия, май ще остана човекът фирма-офис ConfusedОще не знам дали е добре това. Поне няма да имам ядове с колежки.

Борис навлезна в ужасните 2 години и почнаха изпълненията. Като е научил от два дена тази дума "не искам" и това е отговор на всичко.  smile3511 Да не говорим, че е ужасна претенция. Сутрин по 1 час се обличаме: не този панталон, а ето този! не тази блуза! Тези обувки, не искам!  smile3515 Направо ме побърква. Ама, явно пораства човечето Rolling Eyes

И тъй като часът твърде ранен. По повод именния ми ден

Честито на адашката Ели и но всички с хубавото име Константин! Честито и на нашата рожденничка! Успех!
[/size]

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 09:12 от elku - elena

# 171
Честит рожден ден, Страчи!
Бъди все така обаятелна и жизнерадостна! Много здраве и уважение!

Честит имен ден, Ели! Честит празник и на всички останали именници!
Повече спокойствие и успехи!

# 172
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СТРАЧИ! Бъди все така усмихната и лъчезарна! Много здраве, късмет и само положителни емоции за напред!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГОЛЯМАТА НИ ЕЛИ И МАЛКАТА НИ ЕЛИ, КАКТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМЕННИЦИ ДНЕС! Носете хубавите си имена със здраве и нека ви носят много късмет и успехи!

И малка почерпка за майка ми Елена - да ми е жива и здрава.

# 173
  • Попово
Елку, Ели Къдравели и всички истанали под прикритие Елена и Константин носете със здраве името си и бъдете щастливи  Hug
Страчиатела  newsm59 и нека тази година е по- добра за теб  Praynig

# 174
Честит рожден ден на Страчи Желая ти спокойствие, здраве и любов!   

Честит имен ден на Елку и малката Ели
Да сте живи и здрави все с хубаво да ви споменават името Grinning

# 175
по ред на номерата:

Све, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Здраве, здраве и много щастие!  bouquet

Страчи, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много здраве, сбъднати мечти, и само хубави емоции!  bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  на Ели, и Ели-Къдравели! Само късмет да ви носи името и с добро да се споменава. Честит имен ден и на всички останали именници!

Ели, дано серията да е свършила, и Борис вече е само здрав!

Поли, стискам палци всичко да тръгне пак по вода, а наопаки може и да е на късмет   Hug

Пепа К, ами на Борис му гледаха очите с едно апаратче за деца, вътре имаше картинки (подобно на тези с диапозитивите) А после и докторът погледна с едно негово си, на ръка така да се каже, да види, дали ще има разлика. Не очакваше, че Борис ще се загледа по светлинките му. И като цяло той ги разглеждаше с голям интерес, фенерче, картинки.....и стана лесно. И тук избягват да ги преглеждат преди 2 г. и половина, но ние настояхме малко, защото около нова година започна много да криви очичките.ь

За Руми, предполагам всичко е наред, надявам се или да се гушкат с малката госпожица, или да скитат 2 в 1 и кака Вики по раходки и градинки. И в Холандия май, както и тук, не предизвикват раждане, ако е минал терминът, а чакат до 2 седмици само да тръгне бебето. Когато минат 14/15 дена, или има някакви други индикации, се води преносено.

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 11:13 от Алекси

# 176
Честит празник на днешните именници!
Честит рожден ден на Страчи!

# 177
Честит имен ден на голямата и малката Ели! Hug
Честит рожден ден, Страчи!   bouquet

Желая ви здраве, късмет и щастие!

# 178
pepa_k къде ще почивате?

Neci където и миналата година, че бяхме много доволни, на Хелена Сендс в Слънчев бряг, но тази година значително по-евтино, newsm44 че миналата година беше доста скъпичко и не се знаеше дали ще дадем толкова пари сега.

Све - ЧРД на патерици, чакаме с нетърпение да разкажеш за вчера.

Страчи - ЧРД, много нови и хубави неща ти пожелавам.

И честит имен ден на всички които празнуват днес

bouquet

# 179
  • Beyond the Frontiers
pepa_k къде ще почивате?

Neci където и миналата година, че бяхме много доволни, на Хелена Сендс в Слънчев бряг, но тази година значително по-евтино, newsm44 че миналата година беше доста скъпичко и не се знаеше дали ще дадем толкова пари сега.
  bouquet

Имах настанени приятели там преди две седмици и останаха много доволни и от обслужването и от хотела, а са големи претенции.

Общи условия

Активация на акаунт