АПРИЛските ни малчугани от празнични емоции са обладани

• 18 711
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте.

Иве честито, много лека и безпроблемна бременност и много здраво и послушно бебче на финала  Hug

Алекси - дано Борис бързо свикне с очилата. Аз се опитвам да накарам Йоана със слънчеви да ходи, но успех почти никакъв, само първите няколко минути. Интересно ми е как протече прегледа и как му определиха диоптъра. Спомням си че за сина ми имах някакви притеснения като беше малък и ми казаха, че най - подходящото време за преглед е на 3 години, но това беше отдавна. Ако има възможност бих завела Йоана да я прегледат, че едната баба все вика че й кривяли оченцата, въпреки че аз си мисля, че не е така. 

И ние си резервирахме почивката за лятото и съм и аз много щастлива, почвам да броя дните, въпреки че ще ходим чак края на Юли.

bouquet

# 151
Здравейте!
Аз пиша изключително рядко, защото все нямам време, но понякога надниквам за да видя какво правят децата на възрастта на моето, според техните майки. Днес, говорейки с една позната и описвайки и непекъснатото инатене на дъщеря ми, тя ми каза: "Задай в интернет "деца индиго", и веднага ще ти стане ясно, че проблема не е само твой". В интернет обаче, установих, че детето ми не е индиго, а кристал, както и останалите, родени след 2000 година. Интересува ме знаете ли нещо по темата и къде може да се прочете повече по нея?

# 152
Све, желая ти здраве и много щастие да има в семейството ти!Честит рожден ден!!!

# 153
  • Варна
Све, Честит рожден ден! Много здраве, щастие и да си все така обичана от твоите мъже!

# 154
Све, честито и от нас! smile3525

# 155
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СВЕТЛЕ! Бъди все така усмихната и лъчезарна, много щастлива и обичана!

# 156
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СКЪПА СВЕТЛЕ! Най-сърдечно ти пожелаваме много здраве, безкрайно семейно щастие, късмет и професионални успехи! Бъди все така усмихната и положително настроена към света и хората около теб!

# 157
  • Beyond the Frontiers

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 06:51 от elku - elena

# 158
  • гр.Варна
Честит Рожден ден,Све!
Най-сърдечни пожелания и от нашето семейство!
Желая ти да осъществиш несбъднатите си мечти,макар ,че с това прекрасно семейство,което имаш си осъществила най-голямата си такава:)
Hug Heart Eyes

# 159
  • Попово
Све, бъди здрава и обичана  Hug  newsm59

# 160
Све, честит рожден ден! Бъди щастлива и обичана Hug
Честита годишнина с малко закъснение, желая ви още много години любов и семейно щастие.

Ивка, наслаждавай се на една прекрасна и лека бременност! Много се радвам за теб Heart Eyes

Алекси, дано Борко бързо свикне с очилата и да не му се налага да ги носи дълго. Но пък му отиват, пу пу Simple Smile Аз се опитвам да науча Рая да носи слънчеви очила, но тя не иска да стои с тях повече от 2 секунди. Предпочита да ги държи в ръце и упорито се опитва да ги счупи. Confused

neci, моето диване вместо "Не може" казва "Ни мойййй", винаги с много сърдит тон и люто изражение. hahaha

gabin, надявам се тази тема да даде отговор на въпросите ти за кристалните и индигови деца.

# 161
Благодаря Ви безкрайно много за пожеланията!
Smooth, благодаря, че се сети първа за мен   bouquet!

Имам много работа и после ще Ви пиша за Сървайвър-а, в който ни вкара бати Васко на годишнината.

Иве, прекрасна новина! Много съм щастлива за Вас!

# 162
ЧРД СВЕ, желая ти много любов, здраве и винаги да си така позитивна и прекрасна жена

И аз се замислям за слънчеви очила за Монко, но истинските са доста скъпи, пък дали ще ги носи...
pepa_k къде ще почивате?

# 163
  • Чехия
Све ЧРД , бъди жива и здрава, лъчезарна и пълна с енергия..успех във всяко начинание ти желая от все сърце.
Весел празник.

Мамчета благодаря за милите пожелания..  bouquet Верето днеска не спа и сега е кисела на лимон ..няма оправия с нея, един ден спи после три не.. Crazy и вечер е 18ч, ляга та до сутринта.
По цял ден висим в пясъка на вънка..полива ми цветята и си мокри обувките, търчи с комшийските деца по ливадите.
Мислехме да летим за Бг август..но остава за догодина.
Аз вече почнах да  Sick  Mr. Green помага ми доста йогата..бебчето официално ще го видим на Уз на 12 седмица.
И така бягам да разказвам приказка за лека нощ.Прегръдки.

# 164
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Све честит рожден ден   bouquet
Иве честито  Hug

Общи условия

Активация на акаунт