Ние ядем и излизаме на следобедна разходка към къщи
Алхимиче,и на мен ми харесваш с роклята много

Камелия,и аз шиех гоблени,ама сега покрай Белослава време не ми остава!Страхотен спомен си си направила

страхотно, започнах да си мисля, че синът ми ще става гигант. 

за теб и цялото ви семейство.чакат ви трудни дни,за съжаление на този свят се идва трудно и с плач а май и така си отиваме.дядото на мойто мило почина от рак на белия дроб,нои не му казахме до последно какво му е лъжехме го че е с бронхитплевмония,когато трябваше вече да пие тежките обезболяващи господ се смили ио го прибра,така че и аз мисля като лисичката.но ако има и малко шанс за по дълъг живот вдъхвайте и кураж и в никъв случай не и показвайте колко ви е тежко

наистина това с новите дрехи за този преходен период май няма как да се размине, и аз мерих всички дрехи вкъщи да намеря такива които да ми стоят по-добре за сега, но избора ми се ограничава. Аз преди както носех предимно по-тесни блузки и панталони, а сега всичко това ми се опъва и ми е отесняло
добре че имам и някои по-свободни дрешки, та сега те да ми стават.... уж не ми личи особено на пръв поглед, но съм натрупала около талията, кръста и ханша
а и това бирено коремче .... започнах да си правя някои стягащи упражнения и гимнастика, по-скоро за стягане на тялото и мускулатурата, че след раждането, възстановяването и заседяването вкъщи покрай бебчо, доста съм отслабнала физически.
не се притеснявайте, всичко ще се оправи, щом вече е под лекарско наблюдение
много тежко и тъжно е това със свекърва ти, направо не ми се мисли.... звучи чак страшно.... но то си е страшно наистина и за съжаление понякога се случва.... Трябва да бъдете много силни за да вдъхвате и на жената спокойствие и вяра,колкото има възможност, но като усеща любовта и подкрепата на своите близки ще й бъде в някаква степен по-леко...
На мен ми е тежко за мъжът ми защото са много близки с нея. А тя е добър човек. Преди 3 години загубиха брата на моят мъж който беше убит за един телефон. Но както и да е. Това е живота и ще се преборим с обстоятелствата.
Честит Рожден Ден. Желая ти много здраве и щастие. Да си много обичана и желана и винаги засмяна. 

Това еи пордица от 5 гоблена на Климпт все с прегърнати мъж и жена,но за сега съм ушила само този