Нека вънка да вали, смелото ни Февpуарче от дъжда не се бои.

• 15 967
  • 304
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Момичета, нещо ме върти въртележката тези дни и нямам време и за четене даже!

Но обещах да ви пусна схемите за захранване на Гея, ето ги:

http://www.autumnsphere.com/Zahranvane.pdf

http://www.autumnsphere.com/zhranvane.doc

# 46
autumnsphere,Гея   Hug Hug Hug

# 47
  • Стара Загора
Запис и от мен  Hug
Карбо ,честит рожден ден,да си жива и здрава  bouquet
АЛбенка,съжалявам за свекърва ти  Confused

# 48
здравейте майчета,
тези дни мама  взе малката малко да си почина и имам време да ви видя, да прочета какво сте писали, че бая време не съм и писала. Покрай проблемите по време на бременноста и след то времето мина неусетно и ето на вече сме почти на 3 месеца.Малката  я вземам принас влеглото само докато е будна  Simple Smile, за нея незнам но така аз се чувствам мн.добре Heart Eyes
Carbo  nbirthday много положителни емоции и безкрайно щастие.
Албена13 съжалявам за свекито, бъдете до нея и я подкрепяйте, а ние от форума ще ти вдъхваме сили.
Фокси радвм се че свекърва ти е добре, надявам се втори такъв инцидент да няма.
Naiema, Kamelllia19 имате страхотни гоблени.
Чао за сега и цунки   love001

# 49
Забравих да пиша за съвместния сън-Дими от раждането си спи при нас, но не между двамата а от едната страна. Алекс също спеше при нас, но малко след 2 г. го преместихме в отделна стая, мн. лесно стана и сега дори не иска за малко да дойде при нас. На мен много ми харесва да спи бебето при мен!

# 50
yanast Моят син до сега не е спал при нас цяла нощ, нито веднъж даже.  Но сутрин рано го грабвам и го мушкам по между ни.  Обаче при нас иде зима и стана студено.  Сега за първи път тази вечер ще спи с нас в 1 стая, за да не се разхождам от стая в стая в студа а и да отопляваме само нашата спалня.   baby_neutral Много съм щастлива, че ще е до мен бебо.

# 51
naiema, страхотни са ти първите два гоблена, Браво !!!  smile3501
Каmelia19 и твоите са много хубави и толкова много  Shocked, кога имаш време да шиеш?

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 19:13 от 4erveno6iika

# 52
Наде, честит рожден ден  bouquet Да си обградена от много любов, щастие и радост Heart Eyes
Да ви почерпя за именния ден на моите Борисовци- таткото и малкия beer cheers Wine Glass cook и каквото друго се сетите и ви се хапва, за моя сметка е днес Wink

# 53
  • София
Carbo честит рожден ден.пожелавам ти здраве,щастие и много любов.
emym честито на двамата ти мъже и весело изкарване.
Фокси дано няма повече такив инциденти.Радвам се, че е добре свекърва ти.
Албена аз се чудех, че отдавна не си писал.Много съжалявам за жената.Обичайте я много и бъдете повече до нея, защото има нужда от това.
naiema,Каmelia19 страхотни са гоблените момичета.Кога ви остава време? :ooooh:naiema този който си го започнала да го довършиш.Страхотен е!
autumnsphere,Гея    Hug Hug

Ние и днес излизахме.Но задуха един много силен вятър и не се разхождахме много,но утре....
Направихме си и малко снимчици.Бях и на фризиране.Това си е направо отпускане.Не бях ходила от малко преди да родя.
Ето ни и нас:

# 54
момичета големи таланти сте smile3501наиема последния гоблен с феята или каквото  е там е РАЗКОШЕН,между другото съм го виждала  тук във форума на нечии аватар,ама незнам на кой newsm78Аз малко по късно ще ви пусна едни красоти които майка ми прави

# 55
Ларакрофт, страхотни сте, много сте сладки  Hug Аз не съм ходила на фризьор от преди да забременея  Embarassed Embarassed Embarassed но затова няма време, онзи ден таткото гледа Гоги, но аз предпочетох да отида на козметик  Peace
Карбо, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Да си жива и здрава и само радости да ти носят Белослава и тати  Peace
Албенка,  Hug
Миленка, Камелия, страшни сте, какви красоти сте направили  Shocked
Еми, честити ти именици! Нашият ден и той наближава, че троен празник ще имаме  Wink

Момичета, нормално ли е да ми дойде?
Преди 20 дни някъде ми беше прокапало, но сега е доста повичко. Дали има повод за притеснение  newsm78

# 56
geri_kkoleva Не се притеснявай.  На мен ми дойде за първи път на 1ви Април. 

# 57
това са и от първите а вече е усъвършенствала хобито си и са още по красиви но нямам на моя комп

# 58
Ммомичета-Камелия,Наема-много красиви неща правите.Сетих се за училище-аз завърших художествена паралелка и там тъкахме пана и гоблени./в Чипровци-може да сте чували за чипровските килими/Е,разбира се не мога да се меря с вас,тъках само в училището,а после не съм сядала.

Момичета вече доста съм притеснена,Ника пак не ака.Вече 2 седмици ака само с помоща на Дуфалак/както споменах термометъра не действа/.Вчера се изака и днес пак цял ден нищо...А преди 2 седмици си акаше редовно всеки ден по няколко пъти-никога не е имала празен незацапан памперс.Естествено педито не вдига..и само чакам да дойде сряда ,за да отидем да се консултираме.Не искам да продължавам да я стимулирам с лекарства,да не вземе да свикне да ака само така.Тя сякаш се напъва,но нищо не излиза... newsm78А сме само на кърма.
[/size][/size]

# 59
  • Пловдив
Здравейте момичета,
не съм писала доста време но ви чета редовно.
Ние сме добре. Свилко е вече около 6 кг. Всеки изминал ден си заприличва на човече с характер, но на вас точно няма нужда да ви обяснявам  Wink
Darima, не се тревожи за запека на твоето бебче. С голямата ми дъщеря имах подобен проблем. В момента в който почнах с пюретата и соковете всичко се нормализира. Свилен също ми се беше запекъл миналата седмица, не беше акал 3 дни и доста се измъчваше. Дадох му Дуфалак и от тогава не е имало проблем. Това е често срещан проблем при бебета на АМ и смесено хранене. За кърмените бебета съм чувала че е нормално и до 1 седмица да не акат, аз лично не бих направила този експеримент. Всички случаи като почне захранването всичко се оправя.
alximika , много красиво, но как е направено?
Момичета да ви питам има ли някой с моя проблем. Много ме болят последно време ставите - колената, тазобедрените стави. До сега го отдавах на промените в тялото покрай бременността, но твърде много се проточи. Най-вероятно се дължи на ЕГН-то и на +10 килограма които така и не мръднаха след като излязох от болницата, а сега като разнасям и бебето ...  Embarassed Безпокоя се защото майка ми е с тежко ставно заболяване и зная колко е неприятно.
Дано временцето се оправи и да можем пак да плъзнем по разходки.
Поздрави от нас    bouquet

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 21:12 от Linkata

Общи условия

Активация на акаунт