"В Разград слънцето силно напече, никой не остана вкъщи вече!"

• 21 400
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Не така де!Така не се прави.Не сздавате никаква причтна атмосфера,с която да превличете компания.Сега ще ви покажа:
Заповядайте!Почерпете се!
Ама някой да пусне музика!

# 211
  • ....от ляво до десния завой...
Моите двамата сладури също са при доктор Маринова. Grinning
Много съм доволна - много е мила, внимателна и изписва омразните ми антибиотици само в краен случай! Peace
Относно сестрата - някой беше писал "царя дава, пъдаря не дава", ами тя затова е сложена на регистратурата, за да разгонва нахалитети като нас Wink, които не се съобразяват много-много с правилата, които кабинета се мъчи да наложи! Лично аз вече спрях да се ядосвам и по-скоро отминавам забележките и с подсмихване през рамо! Laughing
Как сте иначе, хора?
Мен нещо ме гони нощно безсъние и седнах да поцъкам в нет-а....
Я да проведа малко шпионско разследване, че ми стана интересно - Вълкът с дълъг ник, ти да не работиш в Български пощи? Wink

# 212
Не, в съседния вход.

# 213
  • Разград
Добро утро!  Hug

Майче, честит ти рожденник! Бъдете здрави, много щастливи и се обичайте!

Заповядайте и сутрешната доза кафе -

Лек ден!

# 214
Здравейте момичета   bouquet как сте.
Габи и на ясла и вече мога да ви чета.
Габи също е при  Анна Христова,много съм доволна. Peace
Днес е много горещо,пожелавам  ви слънчев и усмихнат ден.  bouquet

# 215
  • Разград
Относно сестрата - някой беше писал "царя дава, пъдаря не дава", ами тя затова е сложена на регистратурата, за да разгонва нахалитети като нас Wink, които не се съобразяват много-много с правилата,

Изобщо не се имам за нахалитет.Ходих два пъти,първият път беше в сряда(ако не се лъжа) и беше ден за детска консултация,следващият път отидох в петък,като преди това прочетох отвън,че пише,че прави профилактични прегледи,а сестрата пак ми обяснява,че е ден за детска консултация.Пита ме какво ми има,а аз й казвам,че имам проблем с гласните струни и като цяло с гърлото.Казах с две думи,не намерих за необходимо да обяснявам всичко,което бих обяснила на лекарката.Как така прецени тази жена,че не съм спешен случай,незнам?Може би трябва да съм в легнало положение,за да съм спешна?

Mama na Gabi ,браво,значи си имаш ученичка.И Макси вече посвикна,вече не плаче,но си имаме ритуал при тръгването ми от ДГ и задължително се изпълнява,така се успокоява.

# 216
Майче Честит ти Рожденик да сте живи,здрави много щастливи и усмихнати винаги.

# 217
  • Разград
Здравейте и от мен!
Чета ви редовно, но нямам време да пиша по обясними причини  Mr. Green
Децата са при д-р Гинка Маринова от нея оплаквания никакви, но виж сестрата е друга работа. Часовете за детска консултация са всеки ден от 13-15ч (поне така са ми казвали). В понеделник и петък не ми идвайте - така ми казва сестрата. Когато се родиха децата около 2-3 месеца пишеха отзад на картона кой ден да идем, но само до там. Сега аз си избирам ден и отивам. Предният път от вратата сестрата ми вика - Вие за какво сте и аз и отговарям, че сме за детска консултация, а тя - Днес има много хора, елате утре. Аз съответно се ядосах и отвърнах, че следващият ден тати ни е на работа и няма кой да ни закара. Тя се примири с факта, че ще останем и така стигнахме до заветната консултация  ooooh!

Усмихат ден от мен   bouquet!

# 218
Аз затова процедирам така напоследък-цъфвам рано сутринта и вземам час, да няма тънга-пънга после.

# 219
Честит Рожден Ден на Андрей!Майче бъдете все така влюбени един в друг.

# 220
Честит Рожден Ден на Андрей ,с пожелания за здраве и късмет! [/color]
Бен,вчера съм изтървала почерпката ......но гледам има още от нея,та си вземам от ейййй онова жълтото в дъното ....с многото плодчета  Mr. Green
Eй я и музиката.... ,едно мое любимо парче ,подходящо за коктейлите......
За ето тази трапеза,   ето още една моя любима песен
Бях намерила по хубава снимчица....с бъклица ракия,и чеверме , и пита  и баничка....ама като спам излиза  Tired...язък ,беше къде ,къде по подходяща- една битова такава.....

# 221
  • Разград
Майче,да ти е жива и здрава половинката,само хубави емоции ви пожелавам. Hug

# 222
  • там нейде .............
Мая, да ти е жив и здрав рожденника!
Весело празнуване!

bouquet  bouquet  bouquet

# 223
  • Разград
Поли, чудесна трапеза и песнички!   bouquet  bouquet  bouquet

Бени, аз имам въпрос къде да занеса готовите лентички? Вече са 1850 бр., доста са и затова.

# 224
Привет и от нас. Нямам никакво време да пиша, само попрочитам от тук от там. Вики плаче почти по цял ден от тия пусти зъби и се носим на ръце. Нищо не помага.Заспива за 30мин. и толкова. започва се пак рев, крясъци...  #Crazy   
Някой да ми даде някакъв съвет с какво да я успокоя. Вече незная какво да правя. Калгел, хомеопатичните гранулки давам -  никакъв ефект няма.   smile3511  Ей така по цял ден.
И си седим само пред блока. На центъра не слизаме че не мога и количката да управлявам и нея да нося. И така .  Tired

Общи условия

Активация на акаунт