"В Разград слънцето силно напече, никой не остана вкъщи вече!"

• 21 407
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Идва юни и сериозно се замислям за смяна.
И аз съм при Маринова, интересно ми е с кого би я сменила, като ги знам всичките наши лекари...  Аз лично нямам оплаквания от нея, от 9 год. сме при нея, виж сестрата е друга работа, "царят дава, пъдарят не дава" е тяхната работа. Но ми е любопитно от кой педиатър сте доволни?

# 196
  • Разград
И аз съм при Маринова, интересно ми е с кого би я сменила, като ги знам всичките наши лекари...  Аз лично нямам оплаквания от нея, от 9 год. сме при нея, виж сестрата е друга работа, "царят дава, пъдарят не дава" е тяхната работа. Но ми е любопитно от кой педиатър сте доволни?

Става въпрос за мен,децата са при Анна Христова и съм много доволна от нея,но тя не е педиатър.Види ли,жената,че не може,дава направление.Това ми харесва при нея,не се напъва,когато не може.Ще я питам предварително,ако ме приеме,при нея ще се запиша.Иначе,доволна съм от д-р Велкова.

# 197

Става въпрос за мен,децата са при Анна Христова и съм много доволна от нея,но тя не е педиатър.Види ли,жената,че не може,дава направление.Това ми харесва при нея,не се напъва,когато не може.Ще я питам предварително,ако ме приеме,при нея ще се запиша.Иначе,доволна съм от д-р Велкова.

Аз и децата също сме записани при Анна Христова.Аз съм доволна от нея.И аз като max-mama  съм забелязала че като види че няма да успее да излекува децата ми дава направление.

# 198

Съгласна! Маринова ни лекува от 11години. Не виждам при кого да отида, тя вече добре ни познава, и аз съм спокойно като отида там.

# 199
Ще прозвучи като заяждане ама все пак ще питам, често ли успява, защото и всичките ми познати при нея, все излизат с направление, а не с рецепта. Не се заяждам, наистина, тя ми е много симпатична

# 200
  • Разград
Ще прозвучи като заяждане ама все пак ще питам, често ли успява, защото и всичките ми познати при нея, все излизат с направление, а не с рецепта. Не се заяждам, наистина, тя ми е много симпатична

За кого питаш?

# 201
Да Христова май Thinking

# 202
  • Разград
Ако е за Христова,успява,да.За Макси много ми е помогнала,за каката май не се е налагало,не ми е боледувала(дано и не боледува).
Много е важно в точния момент да ти се даде направление,а не след един месец,например.Каква е ползата да се нагълташ със сума ти лекарства и след това да ти се даде направление за специалист.То,не е и гаранция,че специалистът ще се справи,но нали вероятноста е по-голяма.

# 203
Да, за Христова, извинете, разсеяна съм нещо

# 204
В кое отделение да те търсим, Гали. Ние, глутницата, не сме у дома си само в очното /ако има такова/.
Абе имаме ли съфорумка, чиято майка да работи в Български пощи. Една симпатична, черноока жена. Пита ме, пък аз не ми се отвори устата да й кажа аз съм Вълкът с дълъг ник.
Това, казано на глас, направо ме хвърля в кукления театър. На Лс може да ми отговорите.
Това съм аз Simple Smile
не пиша тук но чета редовно Wink
наистина майка ми работи в БП
Радвам се,че познавам повечето от вас!  love001

# 205
Ехее,  здрасти!

# 206
Здрасти wavey
И ние ходим при Маринова и съм доволна от нея.

# 207
ама в това дъждовно време днес пак ви няма никакви.
гледам сте отворили една тема за лекари,и да ви кажа честно в разград нямаме лекари,но се залъгваме че тази била добра другата не била.Но има и друго като няма каде да отидем пак при тях отиваме.Аз например не съм доволна от Анна Христова на мен два пъти ми се наложи да и искам направление и двата пъти ми каза че нямала да изчакам около месец затова се и изместих и съм докторката на малката и съм много доволна от нея.
Дано утре времето е по хубаво че да излезем малко,днес не сме излизали и направо малката подивя вкъщи,че покрай нея и аз Joy Joy Joy

# 208
  • там нейде .............
побут  Mr. Green

# 209
Подрит  pletka

Общи условия

Активация на акаунт