"В Разград слънцето силно напече, никой не остана вкъщи вече!"

• 21 612
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Вълчо май ще съм в гинекологията, поне така ми каза доктора.

# 181
Гале,стискам палци всичко да  се оправи!
Вълчо,да не би да е жената,която ти даде гривничките и залепи плаката?Тя наистина е майка на съфурумка,която обаче рядко се вясва тук.

# 182
Вълчо май ще съм в гинекологията, поне така ми каза доктора.

Мда, и аз съм полежала там няколко пъти на "почивка"Thinking, предполагам, че ще си първата или втората врата от входа на гинекологично

# 183
Да, Бен, тя.

# 184
Желая ви лека вечер и приятни сънища! Hug
Незнам точно къде ще съм в болницата, но се надявам да има и други бременелки в стаята, че иначе каква ще е тази почивка. Whistling
Хайде чао засега, а след като се върна от курорта ще пиша. Joy

# 185
Ще има, то винаги има, ако не ме домързи Blush може да мина да те видя Grinning, ако чуеш някой да ти вика през прозореца... да знаеш кой  Joy

# 186
  • Разград
Диде, защо не могат да се разгледат снимките ти? Отваря ми начална страница само.

# 187
Нещо албума си е сменил мястото, незнайно защо Thinking, на тази страница е,но по-надолу, ще сменя сега и линка в подписа ми Peace
http://www.foto.bg/showgallery.php?cat=5559&ppuser=5113

# 188
  • Разград
Имаш страхотни лалета!   bouquet  bouquet  bouquet  А аз толкова се чудих какво е цветето на аватара ти!  Embarassed

# 189
Еххх, прецъфтяха вече почти, има тук таме по някое останало, голяма красота беше Heart Eyes. Днес направих нови снимки, но утре ще качвам, че вече ми се спи Crazy
А новите лаленца са от Германия, набоцках ги есента.

# 190
Въй, Диде страхотно е бе. Е догодина може и да ги видя наживо!!!
На мен ми пратиха здравец и фунийки от Бг, дано се хванат. Всеки българин като ги види и разбира, че е здравец. Голям кеф,а? Сложих ги точно до офиса на мениджъра на ерията. Peace
Който е българин де. Laughing

# 191
Въй, Диде страхотно е бе. Е догодина може и да ги видя наживо!!!
На мен ми пратиха здравец и фунийки от Бг, дано се хванат. Всеки българин като ги види и разбира, че е здравец. Голям кеф,а? Сложих ги точно до офиса на мениджъра на ерията. Peace
Който е българин де. Laughing

Кефффф, а до догодина надявам се дворчето да стане още по-хубаво Heart Eyes

# 192
  • Разград
Добър ден!  Hug
Къде сте в това дъждовно време? Аз излизах сама, ходих до поликлиниката на профилактични прегледи. Следобяд отново трябва да ходя.

# 193
  • Разград
Здравейте Hug
Днес съм си вкъщи.Сутринта заведох Макс на градина,прибрах се,направих една питка и отидох да си го прибера.Сега сме си двамцата и се чудя какво да правя.Имам книжка и май ще чета,по-късно ще готвя.
Бубе,завиждам ти за градинката.Сигурно иска и много работа,но пък после като седнеш на двора и ти се пълни окото.
Танче,ти годишните профилактични ли си правиш?Моята лична пък един път не ме извика за такива.Пиша не ме извика,защото и да отида не мога да вляза,имам чувството,че все детски консултации се правят,говоря за Гинка Маринова.Сестрата много ме дразни.Гледам отвън пише еди кой си ден,еди кога си-профилактични прегледи,отивам и тя ми обяснява,че сега имало детска консултация.Абе,викам,еди как пише,тя-Не,не пише.Идва юни и сериозно се замислям за смяна.

# 194
  • Разград
Лидка, на нас ни правят от работа всяка година профилактични прегледи. Аз затова ходя, иначе и моята лична лекарка никога не ме е извикала за преглед.
Тази година обаче са ни намалили прегледите, сега са с 2 по-малко. Но иначе съм доволна, защото аз сама не тръгвам по лекари, освен ако не ме боли нещо сериозно.

Ето тази статия ме разплака!

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 13:49 от tania2007

Общи условия

Активация на акаунт