127 мига от пролетта. Немската.

• 11 850
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Ха, Мишок, ама никой от тях не се е натискал да става звезда чрез гласов кастинг. Mr. Green

А ти да познаваш някой, който да е станал звезда чрез гласов кастинг?  Mr. Green

Кели Кларксон  Wink

# 76
Шехи, аз хремата я боря с Gelomyrtol forte. Не прави чудеса, но има ефект.

# 77
# 78
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Шехи, ползваме infrarot лампа.
з амалката не става, че трябва със затворени очи да стои.
помага  Peace

преди да си я купим си правихме нагревки с морка сол - на бохчичка в една носна кърпа и нагрявахме синусите.
на мен само това ми помага Peace

# 79
Топлина при синузит е противопоказно  Stop  http://gesundheitsnews.imedo.de/news/105832-warme-hilft-nicht-be … ohlenentzundungen
Мишке, ама е станала звезда, нали  Wink http://www.youtube.com/watch?v=vBFSMna9KPY&feature=related
Тази песен я чух в родилното в разгара на Бейби Блус-а, така ревааааах....  Crazy

# 80
  • в сърцето на един мъж...
Мърморанке, не може да висиш нон стоп по вестниците, да се правиш на супер звезда, а да не си такава, да не показваш нищо друго, освен цици, никакъв интелектуален потенциал, да си като копи пейст на тези, които изпълняваш и да очакваш да не се радват като те гонят. Няма значение колко си цапнат в устата, хубаво е да си помислиш какво искаш, как искаш да го постигнеш и така да вървиш напред. А Болен може и да не може да пее, но поне от продуциране на музика разбира, иначе нямаше да има толкова пари Mr. Green И да, крайно време беше да си отиде това девойче, все пак се явява на конкурс по пеене, а не на конкурс за показване на цици и голяма уста Peace

# 81
Имате много поздрави от Лиска  Grinning

Бърз въпрос. Милена сега имаше диария, само един път. Ако няма повече днес или утре сутринта, как стои въпроса с ДГ  newsm78 Трябва ли да я водя на лекар да взема атест, или просто да си мълча, все едно няма нищо  Whistling

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 19:49 от Tatjana

# 82
  • UK
Щом е стигнала до полуфинал, значи има хора, които я харесват такава - да, патка е, но и на мен ми харесва. Звездите са такива. Тя не е Майли Сайръс или Джонас Брадърс, та да развява някакви пръстени на целомъдрието и цял свят да знае, че те са само проформа, но въпреки всичко във всяко интервю да разправят как ще правят секс след като се омъжат/оженят. Има си цици момичето - показва си ги, тя сигурно също знае, че не е най великия глас на планетата - и Мадона го знае, затова се фръцка по трико на 50.

Люляците трябва да цъфтят през цялата година. Града е празен и мирише на люляк, даже си скъсах малко и сега ми е почти под носа и ми мирише на хубаво и свежо и пролет... Обожавам. Видях и Малик. Какво по хубаво. Simple Smile

# 83
стевията е 100% растителна и е доста по-сладка от захарта.

Тя и захарта е растителен продукт.

Татяна, ако на детето му няма нищо и няма същите оплаквания като днес, спокойно може да си ходи на ДГ.

# 84
Мерси Бис, за съжаление имаше повторение, сега й дадох едно пакетче Перентерол и утре ще я водя на лекар  Sad

# 85
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
стевията е 100% растителна и е доста по-сладка от захарта.

Тя и захарта е растителен продукт.

ами аз не съм казала, че не е  newsm78
изкуствените подсладители са доста по-сладки от захарта,
затова съм написала, че стевията е растителна, но и по-сладка от захарта...

започвам да си мисля, че вече не мога да се изразявам правилно на български Whistling

Татяна, скорошно оздравяване на Милена  Hug

# 86
МГМ, извинявай, ама Мадона поне се е доказала като певица, затова може да си позволи да покаже цици. Докато това тук е само една пикла, дето и цици няма Grinning Освен голямата уста нищо друго не показа. Шер например е започнала като глас само, после след пластичните операции показа визия, но има какво да представи на публиката. А да сравняваш това чудо на природата с Мадона е като да сравниш луната и слънцето...

# 87
  • UK
Мадона е на сцената вече сума си години, а в началото е пробила точно така - с голи снимки и скандал. Не може да сравняваме Анемари с Мадона, защото Анемари няма 30те години стаж на сцена, който има Мадона, но да кажеш, че Мадона е пробила с глас а после е тръгнала да развява цици не е коректно - не е така просто. Има съвсем голи фотосесии на Мадона от периода в който е на възрастта на Анемари - всички сме ги виждали - и така пробива тя. Иначе не би могла.

# 88
Ама ти не можеш и да четеш май Mr. Green Не съм казала, че е пробила с глас, а че има глас и дори и да е показала цици, то при нея поне имат покритие. Колкото дали е могла или не да пробие и без голите снимки, може да се спори и то доста. Дадох ти пример с Шер - тя не е имала голи снимки, поради очевидния си външен вид, а си е пробила жената. Заради това и двете с Мадона са толкова години на сцена.

# 89
  • UK
Чета твърде добре, благодаря. Мадона НЯМА глас, с който да пробие и НЯМАШЕ да пробие ако не бяха голите снимки. Шер е цялата глас, също Селин Дион например. И тя не се снима гола тук и там. Не сравнявай Мадона и Шер.

Общи условия

Активация на акаунт