127 мига от пролетта. Немската.

• 11 850
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • в сърцето на един мъж...
Мило мое момиче, ако Мадона нямаше глас, то тя не би се задържала толкова години на сцената. Ама не виждам смисъл да ти обяснявам, толкова явно разбираш и от пеене Laughing Несравними са нещата - всяка една от трите има и индивидуалност, и глас, и талант... Да не говорим за упорития труд, който са положили. Нещо, което в това девойче, което така настървено защитаваш не личи да има...
П.С. Държа да подчертая - не съм върл фен на Мадона и не я смятам за богиня, но не мога да не оценя таланта й.

# 91
  • UK
Дори върлите фенове на Мадона, който я смятат за богиня знаят, че тя просто не може да пее - тя просто е велика бизнесдама и се продава на космическа цена, защото знае как. Но не може да пее, чуй я, пусни си нейно лайв изпълнение и я чуй - тя не може да пее.

# 92
Мадона НЯМА глас, с който да пробие и НЯМАШЕ да пробие ако не бяха голите снимки.

Да бе, те всички дето се събличат, започват изведнъж да пеят, че даже и 30 години пеят, пък и шоу правят.

# 93
Но не може да пее, чуй я, пусни си нейно лайв изпълнение и я чуй - тя не може да пее.

Ти понеже си я чула лайф да пее? Или се занимаваш професионално с пеене? Или си завършила консерватория с естрадно пеене? Или си продуцент??? Ако не си - то всичко останало е голословни приказки, колкото да се намираш на работа Wink

# 94
  • UK
Да разбирам ли, че ти се занимаваш професионално с пеене, или си завършила консерватория с естрадно пеене, или си продуцент, че мнението ти да е по меродавно от моето? Не мога да разбера защо ме нападаш лично, при положение, че не съм казала иедна дума за теб, а говоря за Мадона или за Анемари, не за децата ти и не за теб, че да тръгваш да ме дъвчеш мен.

Мадона е на върха защото знае как да се качи там и да остане там, защото е преди всичко и най вече шоумен и знае какво се харесва на хората и прави именно това. Не защото е божествена певица. Марая Кери е може би най добрия глас, който сме чували някога (говоря за поп музика) но не е и на една хилядна от славата на Мадона, защото не знае как. Или ще ми кажеш, че Мадона пее по добре от Марая Кери?

# 95
Дори върлите фенове на Мадона, който я смятат за богиня знаят, че тя просто не може да пее - тя просто е велика бизнесдама и се продава на космическа цена, защото знае как. Но не може да пее, чуй я, пусни си нейно лайв изпълнение и я чуй - тя не може да пее.
еееееееее,нямали  сте  си  работа   днес  и  пак  с  тв шоута,аааааа,пак  ще  се  карам!
 а  знаете  ли  какво  направи  моето  дете - демонстрира  ми  как  работи  дистанционото  на  тв то  на  леля  й  Simple Smile  точно  когато  повтаряха  ДСДС  Tired  и  като  се  разрева   че  й  го  спрях  -  на  болно  дете   я  ми  кажерте  кога  е   границата  да  се  откаже  нещо.... #Cussing out   до  края  го  изгледа
 та   за  Мадона -  не  я  слушам  щото  съм  и  върла  фенка, но  бих  казала  на  Зара   че  като  тази  жена  трябва  да   живее  , за  да   е  щастлива... дано  да  си  прецени  само  детето   дали   да  гледа  ДСДС  пък  и  да  е   заради продуцентските таланти на  Болен  Tired

# 96
Аз пък не мога да разбера защо намесваш децата тук??? Това ти се случва за не знам кой път вече.
Не съм казала, че ми е меродавно мнението, ама ми писна, да не казвам на кое, да те чета как се изявяваш като велик коментатор. Ако не разбираш от нещо, няма нужда да го коментираш. Разбрахме те, че пееш, ама това не те прави глас или пък разбирач. Айде стига вече. За всяко нещо си все компетентна и по-знаеща от теб няма. Ми спри се малко, позамисли се. А да сравняваш певици - съвсем пък не можеш.
Ако сравниш Мадона с Монсерат Кабайе или Райна Кабаиванска, то тогава Мадона няма глас, да. Или пък с Анастейша, ама са различен клас певици просто. Колкото до велики гласове на поп сцената - мога да ти изброя далеч по-велики гласове от Марая Кери.
П.С. Аз поне не претендирам, че съм супер разбираща от музика,за да си позволя да коментирам кой е по по най.

# 97
  • UK
Оо

Ти ме изумяваш с всеки пост. Какви деца съм намесила - написах именно, че не съм намесила теб или децата ти, а ти го правиш.

Изобщо няма да говоря повече по темата, ти не разбираш от дума. Като ще спорим - да спорим, не да намесваш моето образование, моите певчески възможности и изобщо мен. Не желая да споря при такива условия - не си струва. Другия път или си напиши домашното, или изобщо не започвай, защото е най тъпото нещо за започваш с лични нападки когато не можеш да измислиш нищо по темата.

# 98
Ей  това  е  приказка - музиката трябва да е  повод  за  веселие , не  за  кавга!
 а  и избора  вече  е направен ,няма  кво  да  му  се  коментира  вече

Татянка , да  оздравява   Миленка  по  бързичко и   Алекс  Гея !
неразбрах  Хамлет  как  е? но  фото сесията  е  супер  Heart Eyes

# 99
Е, аз да не би да съм те намесила теб или децата ти? Аз не те разбирам, честно Shocked Какво да разбирам от дума? Че трябва ти да си последна инстанция в един спор? Или че само твоето мнение важи? Или как всички трябва да се прехласнем по твоето мнение? Да не говорим, че никъде лично не съм те нападнала. Айде моля, слез на земята Naughty И порастни. Естествено, че не си струва да се спори, ти не можеш да приведеш и един смислен аргумент в спора. Нямаш такъв. Аз те попитах кое ти дава правото да сравниш Анемари като глас с Мадона или която и да е друга певица и да кажеш, че примерно сравнена със Сара, тя е по-добра, нищо че няма глас. С кое е по-добра? Дай ми аргумент! Спор може да има само ако е ясно за какво се спори и да се приведат аргументи. А ти нямаш такива и отиде в посока деца, лични нападки и тем подобни.
П.С. Ако те нападах лично, бих ти направила забележа за правописа, ама не го правя...

Мая, моя е добре вече, само глас няма. Но за белите е цар, днес строши една чаша и се наряза Confused

# 100
Ехоо, как сте момичета...  Sunglasses

Днес грила в Хиршгартен беше вьрхьт. Направо беше голямо лудеене с дечурлигата и сме всички гроги. Едва ли ще имам сили да ви изчета, така че отивам да си лягам. Лека ви нощ!  Hug

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 14:07 от Iva_T

# 101
  • UK
Не си струва, Гея, да започвам отначало, понеже не си ме разбрала. Ти пак няма да ме разбереш. А довода "малка си" е толкова изтъркан, че направи се учудвам че не го вкара по рано, щеше да си дойде на мястото заедно с всички други глупости, които изписа по мой адрес за липсата на музикално образование и откъде, за Бога, можеш да знаеш аз пея ли и как пея, ако пея.

# 102
Привет банда!
Хубава, слънчева и късметлийска седмица ви пожелавам!

Тук пак било интересно снощи. Аз затова казвам че ми харесва, темата си има ритъм, настроение и темперамент. Разбира се, спора с радиото до никъде няма да доведе.

Да си похваля половинката - заведе сам Ники на педи сега, за да не се разкарвам с беба излишно (нали сме скачени съдове). Чудо ми е той.
И Ники от снощи е с диария лека, но не това ме притеснява. Случва се понякога без сериозна причина - от храна, лека настинка, избиващ зъб, твърде много мляко....какво ли не. Ако не мине до 2 дни, бих се притеснила и обаждала на лекари. Но от няколко седмици си наблюдавам малкия син и установих намаляване на слуха. Ще искаме от педката направление за УНГ специалист, дано даде. На Ники ушите са му слабо място, още от бебе все проблеми, отити, антибиотици. Да видим сега какъв е проблема.

А, да се изкажа за Мадона и Айдълите, че имам няколко минутки за губене. .Имам 8 години солфеж и пиано - не минава за музикално образование, ама поне за средна музикална култура и що-годе добър муз. слух претендирам. Немския Айдъл не го гледам. Българския го следя, въпреки идиотските продуценти, които е.... мамата на формата и се гаврят с талантливите деца. Имам си фаворити, двамата македонци и Александра. Една звезда не е само глас, трябва различност, излъчване, харизма. Но глас все пак е основното.
Мадона - е, как да не може да пее. Пее. Че не разполага с огромни гласови възможности е повече от ясно. Голям диапазон и сила на гласа е необходима в операта и някои други жанрове. В поп-музиката не токова. Там по-голяма тежест при крайния продукт носи ритъма, обработката, визията, ефектите. Мадона е гений, заради начина по който се е превърнала в еталон, в мярка, в поп-икона.  Не съм и фен изобщо, но Мадона заслужава уважението ми.

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 08:54 от Анонимен

# 103
И аz да се zапиша, преди темата да е свършила  Crazy. Инфо zа теzи с градина, които мислят да купуват детска къЩа. В Тоом има таzи седмица, УВП е 129?, а там е 80?. Хубава е, а и е голяма, вътре пасват 2/3 деца.
Ходихте ли Майфеста? Да търся ли в иzписаната тема линк със снимки или няма такива?

# 104
МГМ, порастването няма нищо общо с годините, а с умствения багаж...

Общи условия

Активация на акаунт