Eвтини мебели по поръчка?!

• 24 513
  • 80
  •   1
Отговори
# 45
  • Countryside
Каква "прекрасна" дискусия се е заформила.  ooooh!
Миоки, не се хаби да обясняваш каквото и да било, мисля че всички разбраха кой какво има предвид.

# 46
E ми не се хаби, ама се дразня когато големи разбирачки започнат да раздават правосъдие с такъв категоричен тон и заблуждават хората.
Не от всяко дърво стават прекрасни мебели както и не всичко що е "талашит" е долно качество - е на това се дразня. Също така не всеки може да си позволи да сложи в дома си мебели от махагон с интарзии и дърворезба, това че си е купил мебели от Икеа, които са ПДЧ, значи ли, че си е купил долнокачествени мебели - не мисля...та така.
Друг е въпросът, че има доста мебели с комбинирани в себе си материали.
Както и да е. Който разбрал, разбрал.
Успех с покупките!  Simple Smile

# 47
  • Countryside
Права си, всеки си има вкус и за всеки влак си има пътници. Аз например и не харесвам "тежки" дървени мебели от орех или тиково дърво да речем(много модно напоследък), да много са красиви, но искат място, грижа и т.н(много съм проста явно, според някои мнения дадени тук  Mr. Green ). ПДЧ-то ми е екстра, няма нужда от много грижи, изглежда красиво, евтино е (като ми омръзне го сменям) и е удивително здраво.
Иначе относно другото: ти вече си го написала в подписа си  Wink

# 48
Не се караите момичета,повдигнах темата за да се информирам ,а не да си разваляме взаимоотношенията.
Ето ние каква кухня сме си харесали и трябва да я направим по поръча.Нашата естествено ще бъде в други размери и по друг начин наредена.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=36027&AlbumId=130419

Дано да съм пуснала линка правилно.
Видях тук при мен в Germany кухня в която ,микровълновата е вградена над хладилника.Много добре изглеждаше и е много практично.В България да знаете къде мога да се насоча за такъв вариант?

# 49
Не бих вградила микровълновата над хладилника по две причини. Първата е, че за да се ползва нормално печката, хладилникът трябва да е висок не повече от 120-130 см. което за мен е крайно недостатъчно. Втората причина е, че двата уреда са напълно несъвместими и не се препоръчва изобщо да бъдат монтирани един до друг. Принципно се срещат подобни комбинации, много хора ще те уверят, че няма проблем, но за мен е неприемливо. Ориентирай се към марка и провери дали имат модели за вграждане. Малко по-скъпи са от обикновените, но резултатът си заслужава. Можеш да погледнеш в сайтовете на Техномаркет и Лексгруп за уреди. Успех ти желая   bouquet

ПП Харесва ми моделът на кухня, който си избрала. Намери си читав майстор и действай Peace

# 50
Видях тук при мен в Germany кухня в която ,микровълновата е вградена над хладилника.Много добре изглеждаше и е много практично.В България да знаете къде мога да се насоча за такъв вариант?

Микровълнова спокойно може да сложиш над хладилник, но хладилникът ти трябва да е нисък както  е казала _Nat_. Щом ще правиш кухнята по поръчка, въпросът ти е решен, само трябва да кажеш какво искаш на тези, които ще ти я изработят.

# 51
Тази на снимката която сам я пуснала ,как точно да я определя на майстора и като материал и като цветове?

# 52
До колкото виждам от снимката е ПДЧ. Цвета е комбинация венге и избелен дъб, кант-дръжки.

# 53
А и във всяка фирма, която произвежда мебели, ще те отрупат с мостри на материали, на механизми за чекмеджета и шкафове, на дръжки. Нищо чудно и да си смениш концепцията!

# 54
До колкото виждам от снимката е ПДЧ. Цвета е комбинация венге и избелен дъб, кант-дръжки.
HugБлагодаря ти от сърце за помощта

# 55

Ето това е апартамента ,в които сме били с приятелят ми и направо се влюбихме.Къде ли не по света съм ходила на хотели ,но само в този се почуствах като у дома си.Тогава реших да направя и собственият си бъдещ дом точно така.
Миоки това също ли е венге и избелен дъб?

http://www.vipaвенге и избелен дъбpartsofia.com/bg/gallery5.html
Сега остава само да намерим малко по-евтина фирма, да ни го направи.Евтино!!?Еми просто покрай закупуването на новият ни апартамент, финансите нещо намаляха и трябва да се съобразяваме спрямо чергата ни.А понеже почти целят апартамент ще е с поръчкови мебели ,ще трябва да стесним бюджета .
Ако някои има инфо за фирма ,която може да ни помогне и да не ни излезе"през нослето" ще сме благодарни.

# 56
Ето това е апартамента ,в които сме били с приятелят ми и направо се влюбихме.Къде ли не по света съм ходила на хотели ,но само в този се почуствах като у дома си.Тогава реших да направя и собственият си бъдещ дом точно така.
Миоки това също ли е венге и избелен дъб?

http://www.vipapartsofia.com/gallery4.html
Сега остава само да намерим малко по-евтина фирма, да ни го направи.Евтино!!?Еми просто покрай закупуването на новият ни апартамент, финансите нещо намаляха и трябва да се съобразяваме спрямо чергата ни.А понеже почти целят апартамент ще е с поръчкови мебели ,ще трябва да стесним бюджета .
Ако някои има инфо за фирма ,която може да ни помогне и да не ни излезе"през нослето" ще сме благодарни.

# 57
Всичко ми изглежда тези цветове. Може би само масата и столовете са дървени или комбинация дърво и фурнирован мдф (масата основно).

# 58
  • Countryside
Фурната и МВ ми са до хладилника(една над друга), проблеми няма. Самата фурна се затопля макс до 40градуса, а МВ както знаем не се затопля хич, освен като ползвам грила, ама незнам колко часа трябва да пека за да стопля гранитемайла вътре, че и да прецакам хладилника. При нас нямаше друг вариант за разположение на уредите, но и да имаше така стана много по-изчистено и пригледно. А и в повечето мострени кухни, които съм гледала фурната е нависоко, над нея МВ и до тях хладилник.

# 59
Фурната и МВ ми са до хладилника(една над друга), проблеми няма. Самата фурна се затопля макс до 40градуса, а МВ както знаем не се затопля хич, освен като ползвам грила, ама незнам колко часа трябва да пека за да стопля гранитемайла вътре, че и да прецакам хладилника. При нас нямаше друг вариант за разположение на уредите, но и да имаше така стана много по-изчистено и пригледно. А и в повечето мострени кухни, които съм гледала фурната е нависоко, над нея МВ и до тях хладилник.

Точно ползването на грила визирах, като казах, че не бих си сложила хладилника и микровълновата едно над друго. Аз го ползвам често по принцип и за мен това е проблем. babyrose, ако си сложиш само микровълнова, както са ти казали момичетата няма да има проблем. Колкото до кухнята заповядай в нашата темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=394379.0 В първия пост има албумче с всичките ни кухни. Може да си харесаш нещо друго, после заедно ще изкоментираме бъдещата ти кухня   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт