Рожден ден празнуват сега, нашите двегодишни, МАЙСКИ деца!

• 15 184
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
ира не използва нито стол,нито неразливна чаша от доста време.

честито на рожденниците!

хай,честит рожден ден,с малко закьснение  Wink желая здраве и щастие на цялото ви семейство!

# 241
столче за хранене не ползваме отдавна храни се с нас на масата  Peace, чашата на авент я хвърлих преди около 4месеца на боклука именно защото се вмириса аз я използвах само за навън ,в къщи отдавна си пие от стъклена чаша , тук продават много готини шишенца с минерална вода за малки дечица самия накрайник е много удобен за децата

забравих да ви кажа нещо интересно , тук има контейнери на които пише че са само за дрехи , отделно съм виждала в дворовете на църквите  да има такива големи контейнери само за дрехи , един ден минавахме покраи една църква и видяхме как отварят контейнера беше пълен с дрехи повечето бяха в торби , та тези дрехи Испания ги изпраща на по бедните страни като помощ и с тези дрехи какво мислите правят в България вместо да ги раздават на нуждаещите се дрехите са наредени в магазини като манията  Hug  и други подобни магазини за втора употреба .Дрехите са хубави защото испанците много пари дават за дрехи много пазарят но как няма да пазарят на разпродажбите примерно в бенетон едно екипче детско е 6 ?  ,една блуза в ZARA 1?
хубави дънки аз лично съм си купувала за 5?  .

# 242
ninochka, и според мен няма смисъл да взимаш ново столче. Ник отдавна не използва такова. Неразливна чаша пък никога не е ползвал. По едно време му бях взела за навън една, но беше без клапа, а после установих, че с обикновено спортно шише ми е по-удобно. А сега ползвам най-обикновено шишенце от минерална вода.
Аз в момента релаксирам с вас, но всъщност съм се захванала да освобождавам секцията в хола - ще я махаме и ще правим ремонт.

# 243
чашите ни са от кауфланд - спортно с обикновено затваряне, 400 мл - към 2 лева беше /и двамаат имат/ + една чашка с клапа - малка, в розово и синьо - ок. 170 мл събира - към 3-4 кинта беше. камен отдавана пие от обикновени чаши, но навън сме с някоя от тия  Peace
столче - наш камен не ще да яде седнал на обикновен стол. имаме от РСМ-ските - дървените, дето си менят височината. иска си тоно туй столче и това е. инак съм махнала отпред преградата, за да се качва и слиза сам. не виждам причина да го бързам и ще си го експлоатирам, докато детето иска. навярно на твое място не бих купувала ново скъпо нещо. бе де да знам - а някое друго обикновено дървено или плстмасово дали няма да пасне към масата, а  newsm78

ние сме добре. децата са супер. вчера ходихме в редуткия парк за разнообразие; днес пък бяхме на шествието за 24ти май - в тая връзка 'ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!', 2 дни се помотквам, чистя и готвя - демекмързелувам, и както се очертава, поръчките хванаха лятно настроение. сега буквално се чудя какво да правя и как да си уплътнявам времето при все че камен е у дома. но пък твърдо ми харесва да посвещавам уикенда на семейството си. супер е да правиш дълги, лежерни семейни разходки  Peace

# 244
на мира водата и нон стоп е в такава чаша, така съм свикнала и мисля, че така пие повече, като я подмята, ползвам я и навън и през нощта / айрян и правя в чашки и вс останало де Grinning
с това столче ми е гига удобно, в сз, като ходим, пост става, сяда, тук си стои + храни се сама, щото масичката й е мн близо Heart Eyes

# 245
усетихте ли земетресенията?

при нас баха две,пьрвото силно и продьлжително.

# 246
нищо не усетихме - по това време баш се задръсти диспозера и наводнихме кухнята с боклуци от краставици. бяхме пре-много заети да оправяме щетите. имало е. и то хич не-леко. добре, че не съм усетила, че яко се паникьосвам от такива неща  Rolling Eyes

# 247
Виждам, че Силвето вече ви е питала за земетресението, тук е било много страшно и аз много се радвам, че не съм го усетила. По това време бяхме на пазар в Кауфланд, като сеприбрахме всички съседи бяха пред блока, щом мъже на 40-50 бяха изплашени, незнам.

Жори отново е с размазана физиономия, така се извъргаля пред блока, че е протрил и челото, и носа, та даже и над гораната устна. Абе ние сме пълен цирк.

# 248
между другото и тук видях един контейнер за дрехи, беше разбит и всичко препровено Sick Tired
и аз не съм го усетила, и аз голяма паника бих била Tired

# 249
  • България
Ние пък столче за хранене , не сме използвали. Чашката й е неразливна , за да не я излива където й падне  Laughing  Веднъж в кухнята едно обикновенно шишенце с накрайник си го беше изляла в краката и си цопкаше  Mr. Green
А иначе и купихме за РД малка пластмасова масичка и столче. Много са сладки  Heart Eyes
Днес няма рожденици затова ЧРД на вчерашните и специално на Мони   bouquet

# 250
 Hug

И ние не сме ползвали столче за хранене.Яс яде на масата с всички,
само държим по-настрана от него нашите чинии,че винаги са по-привлекателни от неговата,макар с еднакви съдържания Mr. Green
Мъчи се да яде сам с умерен успех,т.е.пълни си лъжичката с ръка Mr. Green
Но още пие от шише с биберон.Май аз съм виновна,че не го уча детето да пие от чашка.То има мерак,ама си излива всичко във врата.Тези преходните чашки хич не ги поглежда.

Рожден ден не празнувахме...мъжът ми е в чужбина и нямах желание сама да се разправям с гости.Обаче почерпих насам-натам,та подаръчета получихме-и то много практични-предимно дрехи(той тъкмо се нуждаеше от попълване на летния гардероб).

# 251
  • България
Забравих да кажа за бибата. Тя нали си я търсеше за заспиване и през нощта и още не бях решила кога и как да я махаме. Та една сутнин като се събуди и я потърси, просто не успях да я открия. И на обяд също. Набързо измислих история  как понеже  вече е голяма и скоро ще става на 2 , ще яде торта и затова през нощта някой е минал и взел бибинката ( тя така й казва Simple Smile за да я занесе на малките бебенца, които нямат зъби и т.н  Разказах й за нейните приятелчета , че също са им взели бибинките, защото вече са големи и така. Сега като я питаш къде , казва при бебенцата Simple Smile

# 252
Карчита,
направо ме измуми с тези разкази от хиляда и една нощ /поне така звучат на фона на бг реалността/ И бонбонките Фереро роше ме изненадаха доста. Прекрасно е наистина, че има страни, в които семейство с две дечица може да получи такава помощ и внимание. В Бг трябва наистина да мизерстваш за да покриеш критериите  за социално нуждаещ се и когато това стане получаваш жълти стотинки. В нашият квартал имна няколко такива контейнера за дрехи - разбити, превърнати в домове на клошари......трагично е.

Любо е хитър, аз на няколко пъти се опитвах да загубя бибата, да я подаря, да я отнесе кончето, да я оближе рунтавата, да я дадем на рибките.....но той казва добре, хайде до магазина да купим нова.Simple Smile)) Храни се на столче и ми е мн удобно, точно защото до известна степен го ограничава...но това до време. ПИе от шише, може и от чаша със сламка, може и без сламка.

Да в БГЛ било доста страшпничко земетресението. А в ППетрич - още повече.Аз и този път нищо не усетих.

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 11:11 от Stanella

# 253
С малко закъснение, Честит Рожден Ден на рожденничетата, които сме изпуснали и особено да поздравим Мила на Ася newsm59. Да са здрави и щастливи, послушни и добри деца Heart Eyes

Моят релакс продължава и взе много да ми харесва. В събота посетихме с.Чифлик с минералните басейни и без да сме подготвени се цопнахме веднага в един- не можах да устоя просто и набързо купих бански и хавлия. Мила се прояви като една малка русалка, не можах да я извадя от "голямата вода" и тен си хванахме. С две думи- супер сме.
Мила все още си ползва столчето за хранене, но е тръгнало към чупене и не мисля да повтарям, ще яде с нас на масата. А шишета пие от каквото й падне- мин.вода, сокчета, чаши.

# 254
  • България
ЧРД на всички рожденици!
Ние изкарахме добре РД-то. Водихме Коко първо на зоологическата градина, впечетли се най много от слона, едно пони и една сърничка, абе май си се накефи детето. после се почеприхме в едно закътано заведение - където се набесува на воля.
Вчера баща му го закара с баба му към Силистра и на мен сега ми е ужасно мъчно......
Не сме класирани за ясла на първо класиране... не че съм очаквала друго при тази обстановка. Има ли въобще някой класиран за тия ясли, че мен ме хваща яд като си помисля как ни правят на будали, че всичко в тази държава е много честно.....
Нещо не може да се качват снимки в Снимка БГ - за да ви покажа Кокито, пък и линийката си не мога да сменя - вече да клони към трети рождене ден - имало май някакъв глобален проблем с мрежата...

Общи условия

Активация на акаунт