Рожден ден празнуват сега, нашите двегодишни, МАЙСКИ деца!

• 15 186
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРА , АНДРЕЙ И ЕРИК[/b]

# 226
  • България
ЧРД първо на малките рожденици ДАРА , АНДРЕЙ И ЕРИК! Щастливо детство!
ЧРД и на теб ХАЙ! Много здраве на теб и семейството ти!
Снощи ходихме в Джъмбо и донакупихме и последните подаръци - още с влизането Коко изпадна в невиждан възторг - искаше от всичко и то по много... не трябва да се ходи там с деца - щото после трудно се тръгва /бяхме с пет реда сълзи... #Crazy/
Успешен ден на всички!

# 227
 bdbaloni на Дара, Андрей и Ерик!
  bouquet и за Хай

# 228
Честито на всички малки и големи рожденици!

# 229
xai, честит рожден ден!   bouquet

# 230
xai честит рожден ден

честит рожден ден на    Дара, Андрей и Ерик!

# 231
благодаря за поздравленията момичета   bouquet

# 232
  • Перник
Честит рожден ден на Хаи и малките рожденници, които съм пропуснала!

При нас нищо ново, чудим се какво да правим на РД, защото тогава са евроизборите и няма да сервират алкохол заведенията, което май значи, че ще празнуваме у дома, т.е. лудница и тичане за мама  ooooh!
След 2 дни и нощи  без напикан памперс (слагаме го навън и за сън) и по няколко чифта напикани дрехи, днес имахме даже наакани дрехи  Sick Ааа, да се откажа, и се сещам, че съм инат. Мисля да му купя памперс-гащи, предполагам, че навън ще е по-лесно с тях  newsm78 А също и да купя още 1 гърне, за у майка ми - нали е там, когато съм на работа. Чудех се обаче, дали да е новото за там, или да занеса старото, а у дома да имаме ново?

# 233
момичета влизам само да ви покажа този месец какво ми дадоха от социални грижи тук в Испания http://kar4ita.multiply.com/photos/album/62#2

# 234
kar4ita, там социалните определено не са като социалните тук! Браво на Испанците - напред са с материала!
SvetlaK, аз памперс не слагам изобщо - нито през нощта, нито навън. И от няколко дни имам само по 1-2 напикани гащи за денонощие - съвсем поносимо Simple Smile И аз съм инат, не се отказвам. Ще се научат децата. Вчера Ники се напишка само веднъж, но избра страхотно място за това - в една аптека Mr. Green
Гледам, че е станало утре и затова ще честитя рождения ден на днешните празнуващи - Мила - на мама asiasia;Мариана - на мама Bunnita ;Виктория - на мама elph;Теодора  - на мама Vania75   ; Иван  - на мама Дания; Калоян- на мама supermama. Да са здрави и засмени!

# 235
  • Варна
Добро утро!
Ние по бързия начин заминахме вчера от Варна, че братовчед ми катастрофирал с приятелката си, но на мен никой не ми каза. Естествено като научих и исках да ги видя, Слава Богу, те са добре, само колата е натрошена , а те са натъртени и с цицини Praynig
Много неприятно, но тук почти всички , влк. и аз сме предчуствали нещо такова, с неспокоен и кошмарен сън Sad
Днес релаксирам, че баби и дядовци се занимават с дребната. Хубав ден и на вас Hug
Карчита, това е супер, по повод кое го дават, РД?

Честит празник на нашите малки рожденници! newsm59

# 236
ЧРД на днешните ни рожденици   bouquet
Румка  Hug
карчита - нали уж и ние сме в ЕС  newsm78 без коментар

# 237
Според испанците сме социално слаби   Wink  и затова всеки месец ни дават храна и то каква ,адаптирано мляко не съм купувала винаги ми дават , до скоро ми се прибираше в бг но вече не за съжаление тук е пълно с хубави млади семейства на които също не им се прибира , когато отида на лекар си вземам час и след това ме викат по име не ми се налага да чакам ,последният път когато си бях в бг чаках пред кабинета на педиатъра с две болни деца 2 часа и 5 минути  Shocked  пред кабинета беше пълно с болни и цигани а бе ужас ......    бг посолството тук в Испания е една голяма сграда в която спят служителите и в тази голяма сграда няма пприемна хората чакат навън на опашки и пак бутаници спорове ан врата седи един възрастен господин уж да въдворява ред но не го прави та имаше веднъж един испанец на опашката и пита нещо възрастният мъж които седи на вратата и тои му отвръща аз не говоря испаснки ,е какво правиш в бг посолството в Испания тогава просто връскарството мирише от километри , а вътре служителите имаха на бюрата си сокове , бонбони препълнени пепелници ,ядки  .................... мръсно мръсно ............................ , ние ходихме за пълномощно което представлява един бял лист на които пише имената на децата и баща им и за това 22?  #2gunfire

Когато ходим да вадим докоменти никъде на плаще и стотинка а се сещам преди 2 години когато вадих докоменти в Варна плащах, за добликат на акта за граждански брак ми взеха 11,50 лв но защо трябваше да ми взимат толкова за едно цветно мопие , за добликат на акта за раждане на едното дете 5 лв , тук няма никакви такива такси , отиваме някъде да вадим документ влизаме си винаги има чакалня чиста и спретната вземаме си номерче и си чакаме служителите винаги са вежливи въпреки че сме емигранти

И още нещо за антибиотик тук давам 1 или 2 ? , държавата ни отпуска 210 ?на месец помощ за наема ,защото според тях доходите ни са малко за издръжка на четиричленно семейство което под наем , а ние си живеем по добре от бг , как може на Испания да и пука повече за нас отколкото на България обичам си родината но не ми се връща за постоянно  Sad

# 238
честит рожден ден с малко закъснение  Мила - на мама asiasia;Мариана - на мама Bunnita ;Виктория - на мама elph;Теодора  - на мама Vania75   ; Иван  - на мама Дания; Калоян- на мама supermama

честит рожден ден на Симеон на мама Райна;Станислав  на мама emi_v

# 239
карчита, няма какво да кажа просто Tired

честити рожденичета!!!

2 въпроса:
- май отвсякъде ми се почупи столчето за хранене, дали да взимам друго? аз от онези дървените на бертони, масичката е ок, но столчета е отвсякъде размъкнато / а ми е мн удобно, 4е я ограни4ава да не се движи / явно по късно ще си и взема ново за стол4е като стол4е, има едни готини маса и стол4е с ме4о пух, но с храненето какво да правя newsm78 тя така си яде сама, с тази маси4ка, ина4е не може newsm78
- неразливна 4аша готина шарена и неразливна хаха каква да и взема? нещо се вмириса авентската ве4е, макар 4е съм сменяла клапите? или да взема ново авентско шише, може от него да е, има едно ново с рибки оранжево Crazy

Общи условия

Активация на акаунт