Рожден ден празнуват сега, нашите двегодишни, МАЙСКИ деца!

• 15 189
  • 287
  •   1
Отговори
# 210

електрическа отверка, сменят се накрайниците и с батерии или на ток се върти. нещо като електрическа четка за зъби, само че върти (развива, завива) винтове

# 211
  • България
ЧРД на днешните рожденици!
Майче, че аз пред вас тогава си паркирам колата - тя е единствената със силистренски номер, пък и на обяд ходим да обядваме в "кашкавалчето" и другото заведение - на което все му забравям името ... та Филков да не ми хвърли по едно яйце от терасата върху автомобилчето в признак на ярости гняв към Агенцията ... Mr. Green Mr. Green
коко снощи докато спи се разкашля по едно време и така около един час, та и прореваваше, явно го болеше гърлето докато се опитва да се изкашля. малко пак си се поошашках - та и не мигнах цяла нощ да го чувам дали кашля ... мъж ми днес го занесъл на педиатър - всичко било ОК, това било остатъчна кашлица, която просто като е в легнало положение си се активизира пак...не искам повече да се разболява...

# 212
Тук нещо правеха по тока та една седмица няма ни нет ни телефон. Със закъснение честито на новопорасналите. И по малко счупени играчки.

Майче и аз не съм виждала розовите поля, но пък когато се роди Йони една приятелка ми донесе в клиниката рози от тези именно поля. Да ти кажа предпочитам си другите познатите. Тези сигурно са красиви когато са дружинка на полянка. Помня, че лекарите много им се дивяха. На германеца поздрави. Party

Мажете ли вече със слънцезащитни кремове? Днес търсих но все млека, а ние си предпочитаме олио. Боядисвахме всевъзможни килери, килерчата и гаражи.Белим се Crazy Раздадохме вече поканите за първоюнския ни селски празник да видим ще го бъде ли нашето пиратско парти.Само да се оплача - пустите германци не правят хубави торти като българските. А аз в сладкишите съм капут! Mr. Green

# 213
австриец бил, виенчанин  Mr. Green

добрютро  bowuu

# 214
  • София
Привет и от нас   Simple Smile
поздрави на всички пораснали дечица, които сме пропуснали да поздравим.  Вчера моето малко момче стана на две години  Heart Eyes.  Черпихме се с дечицата на площадката. Парти ще правим накрая на месеца. После духа свещички докато не остана нищо от свещичките и докато не си опърли миглите на едното оче  Mr. Green. За капак се омаза с тортата  Mr. Green. Ето го рожденника на площадката тук, тук е духнал свещичките за пореден път, а ето го и омазан  Mr. Green

# 215
magina честито на патерица   bouquet

# 216
Честит рожден ден на Мая на Бодил и на    Ния   на мама poli25

мили мами да са ви живи и здрави рожденничките

# 217
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ И НИЯ     newsm59

# 218
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ И НИЯ!  bouquet Hug Heart Eyes     

# 219
Честит Рожден Ден на Мая и Ния  Party Time, да станат чудно хубави като принцеси и да са почти толкова послушни newsm18

Ние в Ловеч си прекарваме чудесно. На Мила много й харесва тук, има си нови приятелчета и нови забавления, а мама си почива усилено. С две думи всичко е прекрасно Laughing

# 220
Честит рожден ден на Мая и Ния!
Днес за пореден път ни отложиха ваксината заради обрива. Обаче другата седмица няма мърдане. Това значи че поне до тогава ще сме в София. То няма и как иначе - още сме без кола Sad

# 221
Честит рожден ден на:Андрей - на мама Julie, Ерик - на мама звездичка, Дара -  на mama li (Лиличка)
Поздрави от нас със закъснение за всички двегодишни дечица,които не успях да поздравя!Да са здрави и щастливи!
Благодаря на всички,които ни поздравиха за празника!
Празнувахме вкъщи,тихо и спокойно.Подарихме на Мирела кукла,която се смее,плаче,"казва"мама,тата....пие от шише мляко.В първия момент като я видя се зарадва,когато й показахме какво прави се стресна и я съжали,че плаче.Започна да плаче с куклата ooooh!,след това реши проблема като й даваше мляко.От една друга кукла,която си стъпва на краката и се навежда изпитва ужас и засега е прибрана.По-късно ще се опитам да кача снимки(дано успея Embarassed).
Приятен ден!

# 222
ЧРД на днешните ни рожденици и да почерпя, че и аз съм сред тях  Wink

# 223
xai, честит рожден ден!
Честит рожден ден и на малките ни рожденничета - Андрей, Ерик и Дара!

# 224

Общи условия

Активация на акаунт