Рожден ден празнуват сега, нашите двегодишни, МАЙСКИ деца!

• 15 191
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
яко изпускам темата Crazy
но...

честито на рожденичета малки и големи Hug
супермама, как се чувстваш на новата работа? тя каква е всъщност Flutter

# 196
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯВОР.   bdbaloni

# 197
Честит рожден ден на Явор!  newsm67

# 198
ЧРД на Явор и от нас   bouquet

# 199
от подаръците най-много овации обра (за сега) разглобяемия багер в винтоверт и много накрайници.
а откъде, моля, купи нещото с винтоверта? камен има един и супер му се кефи. неговият е с кораб и пдводница. наши приятели сега искат за вземат и за тяхното детенце, но нашият е от януарските намаления в кауфланд и там вече не съм виждала. та затуй питам. а можеш ли да надникнеш и за марката на производителя?

# 200
  • България
ЧРД на малкия, пораснал Явор! happy bd
ЧРД  и на мама Карчита с малко закъснение!
Хай хареса ми идеята ти за окраса на тортата, не е сложна за изпълнение, а е много интересна - може да си я крадна да знаеш! За голяма съжаление не владея майсторството на Карчита - и искрено й завиждам.....
Ниночка - за разлика от досега - когато съм работила само в частни фирми - сега реших малко да си "почина" и да поработя в държаната администрация. Сега работя в Търговския регистър към новата Агенция по вписванията и съм така наречено "ДЛР" - по предходната уредба всички търговци сде вписваха във Фирмено отделение към Окръжните съдилища по седалището си - сега това се прави в търговския регистър - т.е. нашата дейност е такава, каквато преди извършваха съдиите в съдилищата, по ранг сме изравнени на тях, а и по заплата....
дали съм доволна - ще споделя в края на месеца - малко да се освяткам че сега съм  #Crazy

# 201
ако знаеш само миналата година филков колко ви е псувал Mr. Green

# 202
  • България
ха - ха, то и аз миналата година ги псувах, ама сега вече не мога.. Laughing...айде ако има нещо проблем да свирка, то май на мен ми се струва че го мярпах покрай агенцията ...

# 203
  • Перник
ако знаеш само миналата година филков колко ви е псувал Mr. Green

Не е само Филков  Wink
Майче, стаите са супер, а леглото е НЕВЕРОЯТНО! Чак ми се прииска да съм на мястото на Пипа  Blush
Аз съм отпуска от вчера и уж щях да чистя. Уж,защото с Калоян нищо не може да се върши, а и реве за "нънка" (навън) от момента, в който отвори очи.Освен това и вчера, и днес отказа да спи следобед,но и вечер не си ляга преди 10  ooooh! Снощи имаше и рев.
За рождения ден почвам да се навивам да празнуваме у дома,че заради европейските избори няма да можем да пием и по едно малко в заведение  Twisted Evil
Тия дни ще се пробвам да свърша и малко административна работа-гневно писмо до НОИ за парите от март насам, които ми дължат, кандидатстване по програмата за баби детегледачки...такива работи  Crazy
ПСМ, аз карах варицела преди доста години (18) и най-досадното беше, че не ми даваха да се къпя. Ти преценяваш най-добре  Peace

Честито на всички малки и големи рожденници,които съм пропуснала! Пожелавам здраве и усмихнато лято!

# 204
супермама - ми ние живеем срещу агенцията - зад блока, който виждаш на стамболийски. нищо чудно и не-работно да си го мяркала - вкаренцето зад блока, който виждаш  Peace  даже май е по-сигурно, че не е идвал по работа, защото напоследък хвали електронната система не знам-каква-си, която спестявала опашките там  Peace

днес чакаме един германец, който идва, за да види и снима розовите поля /ниви?/ на казанлък. казват, че било невероятна гледка. не знам. дори не ми беше хрумвало да ида, за да ги видя. чак ме досрамя от мене си и каква бъгарка съм - човекът от германия за вдига за 3 дни зарад тая гледка, а аз...

# 205
честит рожден ден на Явор

честит рожден ден на    Ели  на мама liana; Кристиан на мама Trillian; Самуил на мама magina

# 206
Честит рожден ден на Ели, Кристиан и Самуил! Да растат здрави, усмихнати и умни!
Аз сега се връщам от тържество по случай завършването на Лори на предучилищна. Беше в театър Ариел, имаше игри, дискотека, торта. Накрая - тържествено връчване на документите.
 Супер го бяха направили. На Лори и стана мъчно за госпожата - само ходеше да я гушка. Ама тя си е страхотна де  Heart Eyes(госпожата, пък и Лори Mr. Green) Празнувахме заедно с 34 училище и там от 2те учителки едната много изпъкваше - държа се много адекватно и говореше с голяма любов за децата. Едно момиченце се разрева, не искаше да я пуска Simple Smile
Ето малко снимки ако на някой му се гледа:
http://x-home.eu/bgmamma/diplomirane/

# 207
KSI,вълнения и трепети около това,толкова хубаво завършване на подготвителната група.
Пожелавам на Лори и на теб,много търпение и успех занапред.
Нямаше как да скрия,вълнението си,защото помня,как ЙОни нямаше търпение да сложи раницата на гърба си.
Пък сега и тежала много. Mr. Green,а колко още ще и тежи,не може да го проумее все още.
Ние сме с лека Т,някакъв вирус ни е лепнал.
Надявам се утре като я кача на хижата,да се размине лошото.

Честито на днешните рожденици!!!И техните мами!!!! Hug  bouquet

# 208
от подаръците най-много овации обра (за сега) разглобяемия багер в винтоверт и много накрайници.
а откъде, моля, купи нещото с винтоверта? камен има един и супер му се кефи. неговият е с кораб и пдводница. наши приятели сега искат за вземат и за тяхното детенце, но нашият е от януарските намаления в кауфланд и там вече не съм виждала. та затуй питам. а можеш ли да надникнеш и за марката на производителя?

от Марсел - на М. Луиза м/у 20-25 лв различни модели - мотори, полицейски коли, камиони...
марката неизвестна, най-вероятно китайско, обаче моторчето от винтоверта се слага отдолу и задвижва цялото нещо, та и върви  hahaha умно е измислено, всички си играем  Joy

КСИ - едно гуш на Лори, голямо вълнение...минахме го, другат седмица ще ни връчват свидетелствата за първи клас

Честито и малките ни рожденици и техните мами   bouquet

# 209
какво е винтоверт Crazy

Общи условия

Активация на акаунт