Рожден ден празнуват сега, нашите двегодишни, МАЙСКИ деца!

• 15 182
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
ооооо и ние не сме се класирали, аз не се и надявах много Rolling Eyes

# 256
Supermama, нас ни приеха съвсем "редовно" в яслата,  която Любо посещаваше, но аз си го записах много отдавна, още като беше съвсем мъничък отидох и подадох молба.

Мога да ти препоръчам все пак да отидеш до някоя ясла - не знам обаче дали ти е удобна нашата /в Гео Милев/ и да попиташ тук там как стои въпросът с приема, не по интернет. Доста дечица взеха в  не по интернет, а с молби без да са плащали каквото и да е. Но тя е само ясла, не ОДЗ, където всички се натискат.

# 257
спешно въпросче: хванах калоян с шише лакочистител, капеше и в устата..на капки (лакочистителя), но все пак е попаднало в устата. плакнах, дадох мляко...как мислите дали е опасно?

# 258
не знам. обади се на бърза помощ - 150.
стискам палци

# 259
 xai  дано всичко е наред при малчо. Ей ама тези малките много бързо пипат.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ.   newsm59    Да са здрави, щастливи и да радват всички около тях.
Аз днес ще правя някакъв опит за торта , но с готови блатове.Пък да видим какво ще сътворя.

# 260
и аз мисля да се обадиш на лекар, но имай предвид, че той бързи изветрява, ако само е близнал....правеше ли кофти физиономии, щото едва ли е вкусен..

# 261
ходихме в Пирогов - през хирург УНГ и токсиколог, черен въглен и повръщане...сега е под наблюдение, повече течности и това е... ако се влоши да се обаждаме да ни приемат, дано размине...
освен това вдигна и Т, кисел, тръшкащ се, кашля...направо съм  #Crazy най вероятно е съвпадение защото даваше признаци на разболяване, но комбинацията ме убива

# 262
Честит рожден ден на Мая - на мама Reny27  ; Борис  - на мама Galya S ; Елеана - на мама silrai; Даниъл - на мама Marti 86   newsm59

хай, стискам палци да няма усложнение Praynig

# 263
  • България
Благодаря момичета  Heart Eyes
Ето да ви почерпя
да ми е жива, здрава и щастлива Мая и останалите рожденници Борис, Елена и Даниъл
хай, не се притеснява, едва ли би  поел  повече от една капка от това гадно нещо, не че съм опитвала де , но предполагам  Sick Поне щеше да се разплаче или да покаже , че е неприятно

# 264
хай, не се притеснява, едва ли е толкова глупав да поеме повече от една капка от това гадно нещо, не че съм опитвала де , но предполагам  Sick Поне щеше да се разплаче или да покаже , че е неприятно

не сме от тия, лекарства и всякакви гадории пием без проблем
като показвах шишето с лакочистител на д-ра и нашия пак посяга  ooooh!

# 265
мале Хай, той яко ли си е пийнал? Милото:(

# 266
 nbirthday на днешните рожденици, да са живи и здрави, и да радват мама и тате (без да пият лакочистител), хай, дано нищо да му няма на малкия  Hug

# 267
  • София
Честито на рожденици да са живи и здрави  Heart Eyes

xai   Hug

Гледам за ясли и градини си говорите, и ние не сме приети не, че се надявах като гледах колко има с предимство пред нас  Tired
сега се чудя дали да не я пусна в близката ясла за една година и после да е с предимство в градината, че не знам до 6г. ли ще се гледаме  ooooh!
Живеем в ненормална държава  #Cussing out

# 268
Едно бързо здравейте.

хай, стискам палци бързо да се размине и по лесния начин. Поздрави на малкия разбойник

Честит празник на всички майчета! Да растат диви и щастливи!
Оле, кат`гледам колко неща правят малките ви... детегледачакта нищо не е научила Александър (лоша жена  Wink ). Още е с памперс (пробвам на гърне, успех 20% от случаите), пие от бебешки шишета и все такива бебешки неща...

В яслата не сме приети ... ще го давам на частна да се социализира, пък и ще ми излиза по-евтино.

Само хубави неща желая. Чао

# 269
  • На морето!
Xai, как е Калоян?

Общи условия

Активация на акаунт