Рожден ден празнуват сега, нашите двегодишни, МАЙСКИ деца!

• 15 180
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
 Аз пък нещо не мога да се оправя в сайта за детските градини и не съм попълвала никакъв въпросник, имам регистрация, но си забравих паролата, дадоха ми нова и сега с еня не мога да вляза.То за ДГ е ранно, ние нали догодина януари би трябвао дса участваме в разни класирания?

# 271
Честит малък празник на Никол!!! Hug

Глиги,ние сме същите,само дето пием вода от нормално шише.
Иначе,си носим памперс,ходим си с биберона,и оЗоБщо,не се притеснявам за това.
Ще дойде момент,когато тя сама,ще се откаже от тия навици.
Ама,че съм лоша мама,даже и тортата няма да и направя аз.
Поръчах и днес бишкотена във форма на охлюв.
Виж от към украса ще го докарам Wink
Хай,как сте днес,неприятна случка,но дигай всичко на високо.
При нас редовно,се вземат неща на кака и,но тя е като рентген,не я оставя без надзор и минута.
В тая връзка,вече даже я пускам на улицата да си играят с другите деца,и трябва да ви кажа,че малката е тартора на всички деца. Embarassed
Ето малко пресни снимки от мен с децата,ЦЪК!!!

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 13:33 от ptica

# 272
о това с пускането на улицата ме впечатли. Аз скоро не бих се осмелила, а аз съм изкарала детството си навън с децата без надзор, но времената бяха други.....това ми е мн болна тема.

# 273
о това с пускането на улицата ме впечатли. Аз скоро не бих се осмелила, а аз съм изкарала детството си навън с децата без надзор, но времената бяха други.....това ми е мн болна тема.
Аз съм на-пълно спокойна,защото няма опасност от лоши беди.
Все пак кака и е почти на11год.и е доста отговорна щто се отнася за сестра и,и накрая живеем в доста спокоен град!

# 274
ми аз и за каката не бих била спокойна, но в София е друго де, коли хвърчат отвсякъде, всякакви хора има....ужас.

# 275
ама не го приемай катоп критика, далеч съм от тази мисъл, просто за себе си този въпрос не съм го решила още.

# 276
в София е друго де, коли хвърчат отвсякъде, всякакви хора има....ужас.

Мх,така е,за съжаление.Покрай улиците само за ръка го държа...иначе си му обяснявам всеки път , когато наближи кола, че трябва да спрем и да изчакаме да ни подмине,да се пазим по-встрани от пътя...въобще като развалена плоча си повтарям , но със сигурност ще му влезе в главата и след време ще се усеща самичък и ще се пази по-далеч от колите.

# 277
Ще им влезе,в главите и то със сигурност.
Сега даже и в у-ще,постоянно им пълнят главите за безопасност по пътя.
Станела,не го вземам навътре,бях сигурна,че ще има разногласия по тая тема.
Но така ми израсна ЙОни,сега и малката по нейният път ходи.
Пък и така стават по самостоятелни,защото покрай играта,се учат как да се пазят.
Но друго е в провинцията,тук се познаваме всички от малки до големи.

# 278

уж добре, под зорък контрол ...парен каша духа, но аз лично много тежко го преживях и бях като болна. особено като д-р ми каза, че съм за бой...лошото е, че е прав и страшно ме е яд на мене си, можеше да го пропусне, ама на...

# 279
  • България
Привет,
Преди малко пратих мъжът ми да ходи да проси в близката до нас детска ясла да приемат детето ни - по негов празказ е вложил целият си чар и убедителност - но ЦЪ..... #Cussing out все сме си 118 номер за 60 места - засега само едно дете не било записано - понеже било прието чрез централизираното класиране в друго ОДЗ. Няма да стане тая с тия ясли... Stanella  давай кординати и на вашата ясла, не ми е далече Гео Милев, пък и се очаква скоро да преместят офиса на Агенцията в Гео Милев така че ще пробваме. Приемам кординати  и на всякакви ясли в районите на Хаджи Димитър, Суха река, Левски, Редута, Слатина, Гео Милев, Изгрев, центъра, пък даже и във Връждебна и околностите - по добре малко по далече от нас, но все пак да не е на 500 километра детето - щото май няма да издържа много без него. Имам и резервен вариант с частна в Левски - но ми се щеше и да посспестим някой лев за апартамента...Иначе Коко бил много добре с баба си - говорим си по телефона поне по 10 пъти на ден... не ни търсим много, вкъщи много слушал, но на улицата бил като хала - искал всичко и на всички, но нищо свое не давал....... Heart Eyes
ХАЙ  Hug споко на всеки може да се случи, важното е че всичко е Ок. Какво стана н Температурата?
Птица  Peace

# 280
  • България
хай, не се обвинявай
веднъж ниночка беше писла нещо което много ми хареса. Как си мислим, че от всичко можем да ги предпазим и се обвиняваме, а всъщност не можем

# 281
Хай - не се обвинявай, и всичко да вдигнеш нависоко, пак няма гаранции - много са изобретателниSimple Smile

Супермама яслата е 57, на ул. Христо Максимов, цъкни в гооглето и ще ти излезне всичко. Отивайте и там "да просите" лично. Дано успеете.Късмет

# 282
Хай,  Hug Случват се такива неща - никой не е застрахован.
Ник също не е приет в ясла, но сега поне не ми дреме Mr. Green Преди за Лори това ми беше единственият вариант.
Къде се изгуби Джули?

# 283
хай, въобще не се обвинявай, и аз с моя палавник всеки път се обвинявам като стане нещо, но.
Сега е станал много лош, ама много, бие всички наред, казва ни че сме лоши и да ходим там вънка при баба меца, направо съм се хванала за главата, даже и ПСУВА (ти си дееба мамка му). Пощуряла съм, незнам какво да го права.

# 284
Аз да почерпя виртуално за моята рожденничка. http://www.rossita.travel.bg/01.jpg
Птица благодаря за честитката , оказа се единствената сетила се.(Не , че е кой знае колко важно , но все пак.)

Общи условия

Активация на акаунт