Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 38-а тема

• 40 487
  • 358
  •   1
Отговори
# 135
Малко снимки от Гергьовденската ни трапеза /от вчера/:

- опалването на пещта

- агнето

Свекъра предложи да си направим и пърленки в пещта - станаха много вкусни:  Laughing

- пърленка със сирене

- пърленка с червен пипер

- пърленка с чубрица и сирене

Честит празник на всички!

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 12:35 от Smiley*

# 136
Еми, приготвената храна на пещ е несравнимо по-вкусна от всяка друга  Peace Завиждат ти, да знаеш!  Hug  още не съм се обадила да питам къде в СЗ карат продукти

Крисче,  Hug я кой го каза.

Пеп-4о, благодаря за линка.  Hug И аз я имах тази рецепта, но съм я пропуснала някак си. Само се чудя без мая или сода не стават ли твърди тарталетите или трябва да бъдат твърди?

Дикси, използвала съм идеята за пълнежа на Танита, но тестото си ми е онова, с маята  Wink За тесто без набухвател не знам как ще е. Ако искаш пробвай с каквото ти харесва, виж резултата пък после сама преценяш  Peace

# 137
Никой да не завижда, който иска да заповяда - ще му изпека пърленки на пещ.  Hug

# 138
Закуската за днес     chef

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 15:07 от sunny_bebe

# 139
Уха Smiley* агънце на пещ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Супер.
А за тези уши на Аман newsm78 заинтигувах се.Ще ида и тях да видя.
Тестото на Гвинионите ми е като козуначено ама още по вкусно.Мисля си планке като за козуначени кифли няма ли да вървят тука newsm78

# 140
Съни бебе как преглъщам тук да знаеш пред тез златни златни баничкииииииии..................... ох ох ох остави се, как да изглеждаме добре, кат само вкусотии от всякъде и аз като съм пощалива, аха като го видя и тичам да готвя, сакън да не заслабна Laughing

# 141
  • Torino,IT
Здравейте момичета  bouquet
Честит празник на всички и честито на празнуващите днес именници и на тяхните семейства, да сте живи и здрави!!  bouquet
Много ми харесаха пърленките и агнешкото на Смайли, а пък пещта е умопомрачителна, как ми се иска да отида някъде на такова мероприятие а пък и с  такова меню, с червено винце и много зелена салатка Flutterеххх
Аз ще публикувам тази вечер, така че весел празник на всички  bouquet

# 142
  • Банкя
Аз ще пека довечера.За сега мъжът ми работи.
Страхотни пърленки
Приятен празник на всички.

# 143
Здравейте момичета  Hug
  ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !!!   bouquet

Ето вчерашните гозби - днешните - утре  Mr. Green
 салатка 
            дробчета по селски   
и крем карамел   

Желая на всички лек ден!

# 144
Хайде и тук да си изтипосам тортата,понеже друго не съм правила все още...агнешкото довечера.

и разрез

# 145
Днес е Гергьовден!

Честит празник на всички празнуващи!
Не съм качвала скоро, но редовно ви следя! От много неща съм впечатлена, но най-вече (и заради днешния празник) от агнето и пърленките на Smiley*   Hug
Да си ги хапвате със здраве   Hamburger Наздраве!

Закуската ни днес:
Рогчетата на Пина. Heart EyesТестото го омесих снощи и го пъхнах в хладилника, а тази сутрин само оформях и пекох. Понеже сиренето ми свърши, направих няколко с кайма и станаха пирожки  Grinning

Весел ден на всички!   bouquet

# 146
ооооххоооооооооооооо някой е упражнявал айсинг струва ми се, а Краси Wink Wink Wink

Фурия си ти Hug

Нела, страхотна идея за каймата Peace

# 147
Като разглеждах темичката и устата ми се напълниха със слюнки ,а сега да ставам и да видя какво да приготвя за вечеря Thinking

# 148
  • Банкя
краси.мира  Дай рецепта .Наистина ли е айсинг.

# 149

Дидибу, тая идея за санвич с дупка и яйце вътре я "откраднах" още преди има няма 18тина години, когато още бях ученичка и по кината излезе филма "Лунатици" с Шер и Никълъс Кейдж. Там Шер правеше такива филийки и съм правила много пъти. Страшно  вкусно. Впоследсвие, като народих и децата много харесаха тези филийки и има няма все ме карат да правя "Яйце в дупка" както те му викат hahaha Умирах си за този филм. Адски романтичен ми беше (еееее и сега така) и бях влюбена в Никълъс Кейдж. Сега малко поостаря и не ми е толкова симпатичен, но тогавааааааааа, малееееейййййййййййй Joy Joy Joy Joy Joy

Охо!Колко боички в твоята история за тази рецепта! Flutter
  А пък най-некулллллллллллтурно я подслушах от някакви бабички в един градски рейс.  154uu  154uu  154uu  Blush

Общи условия

Активация на акаунт