Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 38-а тема

• 40 485
  • 358
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря, момичета !  smile3525

Хубав празник на всички !

# 151
Здравейте отново. Ето нашата закуска:

Баница със сирене:

И обяд:

Шопска салата:

Пиле с картофи:

Тарталетите ме домързя нещо и не ги направих,  Embarassed мисля малко по-късно да се захвана с тях. Довечера ще пусна снимка ако се получат добре...

Редакция: Ето ги и тях:
Тарталети с шунка, гъби, кисели краставици и кашкавал с тесто за пица по рецепта на Пеп-4о Grinning

Нелка, снимките ти от страница 8 са прекрасни!!!  newsm51 Особено бисквитките... Взеха ми акъла!!!   bouquet

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 16:17 от dixi

# 152
Пепика,Селма,мерси! Heart Eyes
Крисче,добре,че ми разясни за "Лунатици" Simple Smile.......чудя се аз - в другия линк пишат за някакъв филм newsm78,а то какво било.....гледала съм го,но никакъв спомен за тези яйца нямам.Сега ще търся филма,че ме загложди любопитство.
Пеп-40,мерси за идеята с доматите Hug.....ще  пробвам непременно......доматки,босилече,зехтинче smile3508....така обичам да се говори.......ето през нощта,като приключих писането и четенето тук  hahaha си правих сандвич,че този на Асялейн не ми излезе от главата.....добре,че съм на противоположния полюс от Дюкан.
Дикси,всичко изглежда супер  chef

Смайли,тази пещ ще я сънувам Heart Eyes.....копирах си снимката да и се радвам.Стара ли е,както на мен ми изглежда?Просто страхотия!

# 153
Didibu, благодаря!  Hug Хайде, дай и ти някоя снимчица да й се порадваме!  Grinning

# 154
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
си правих сандвич,че този на Асялейн не ми излезе от главата.....
хихихихихи

мъжът ми се събуди и каза:
искам за закуска същия сандвич hahaha
казах му да си го направи и се пънеше половин час...

тук има една верига са сандвичи, правят ти ги пред теб и с каквото искаш Peace
та сега имат някакъв 11 инча  Mr. Green
такъв си беше поръчал мъжът ми  hahaha, но не го огря  Wink

# 155
Честит имен ден на всички празнуващи днес
Ние в къщи не сме любители на агнешкото и днес направих
пица с мортадела и пушен кашкавал:

и отново тортата с кисело мляко на Снежи:

# 156

Marieta , изглеждат много вкусни - как ги приготви?

Картофите и един голям морков на кръгчета, 2 стръка пресен лук, малко пушена, паприкована сланина, чаша бяло вино,сос беарнез (готов), червен пипер и сол. Всичко обърках добре и го прехвърлих в йенска тавичка. Покрих с фолио и пекох 40 мин. с него, после го махнах и допекох още 15-ина минути.

# 157
Хванах все пак темата - макар и на 11 стр.

Не съм гледала кой какво е забърквал през почивните дни, знам само едно - било е много вкусно и неповторимо.......

Аз няма с какво да се поФаля, освен с днешното ми пиле с ориз - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/P1060093.jpg

Една супа сега правя и един винен телешки кебап за утре(то не знам вино имаме ли, но тогава ще стане телешко със сос), че нещо тези дни хич не ми спори готвенето, ама хич.....Ни муза, ни сила!

Честито на всички, които празнуват днес - деца, мами и татковци!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 158
Маме, ти на срещата беше ли? Да не ти е още там ума  Wink  Но пък сочен ориз, точно както го обичам   bouquet

Дикси, много е апетитно при теб  Peace

Обяда беше навън, няма приготвен от мен.
Затова пък имахме десерт шоколадови бонбонки с боровинков сладолед

и пак те Убийствени са, хапка шоколад с хапка сладолед  Heart Eyes

и салата Екзотик за възрастните, време е за аператив  Drunk

Вечерята утре ще показвам  Rolling Eyes Rolling Eyes ако успея да снимам.

# 159
didibu, права си, строена преди повече от 30 години.

Marieta, благодаря за рецептата. Отивам да се информирам как се прави сос Беарнез и смятам нещо подобно да направя за вечеря.

Защото, въпреки че страхотно се забавлявах на кулинарната фиеста тези дни, кантарът мъничко ме обиди ( да се наклюкаря - с 2 кила  Embarassed ) и сега ще трябва да компенсирам някакси  Hug  Joy

# 160
Отивам да се информирам как се прави сос Беарнез и смятам нещо подобно да направя за вечеря.

ето ти сос Беарнез  bowuu

# 161
  • в мечтания дом с любимите мъже...
Честит празник на всички именници!  bouquetДнес направих първата си баница(със сирене и праз)
и парче
Пробвах и бисквитена торта по рецепта на Карчита.Стана страаашно вкусна Heart Eyes
Весело изкарване на празника на всички празнуващи!

# 162
Отивам да се информирам как се прави сос Беарнез и смятам нещо подобно да направя за вечеря.

ето ти сос Беарнез  bowuu

smile3525

# 163
Пеп-4о, мерси!  Hug
Сега пека тарталетите. Ползвах твоя рецепта за тесто за пици. Плънка: шунка, гъби, кисели краставици, кашкавал. После ще ги покажа, но не знам защо имам чувството, че ще се получат пици...  Laughing Страх ме е като се понадуе тестото да не изпадне плънката, но... ще видим...  Rolling Eyes

# 164
Честит имен ден на всички които днес празнуват!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт