Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 38-а тема

• 40 460
  • 358
  •   1
Отговори
# 165
За закуска мини тутманичета със сирене. Simple Smile

# 166
Честит празник на всички именници!
nelka.nelka,страхотни снимки  bouquet
nadeto_sp,благодаря за рецептата.Непременно ще ги направя newsm51
didibu,яйцата са трепач.Мъж ми ако ги види,само такива ще иска. Peace
пеп-4o,и ти си от подстрекателките Hug
dixi,да покажеш тарталетите.Стават и с бутер тесто,ако не ти се меси.
Хубави торти,тутманичета......боже не мога да запомня всичко ooooh!
У дома картофени кюфтета

Тимбалчета от патладжан

# 167
Бисквитена торта

# 168
Ето ги прословутите
Тарталети с шунка, гъби, кисели краставици и кашкавал с тесто за пица по рецепта на Пеп-4о Grinning

Тестото направих с половината продукти. Получиха ми се 9 тарталети.
Станаха много вкусни...  Heart Eyes Ометох три наведнъж...  Mr. Green  Embarassed

# 169
Дикси, а останалите как ще разделиш  Wink Много добре изглеждат  bowuu

Ние днес опитахме тези вкусни Кюфтета по Скандинавски

# 170
Дикси, а останалите как ще разделиш  Wink

За мен 4, за мъжлето и детето по 1...  hahaha
Аз съм си изяла дажбата...  Joy

# 171
Ако е възможно да споделиш рецептата,че изглежда страхотно Peace Благодаря  bouquet

# 172
mila_go, тортичката изглежда зашеметяващо! Heart Eyes  bouquet

Днес бях на гости и наготово, почти нищо не съм правила, освен  млечно сметаново парфе с банани и течен шоколад по рецепта на Ванчето с шоколадов блат по рецепта на Нелка. Хареса се, беше много вкусно! Блатът отдавна ми е харесал, парфето беше с леееека, много приятна киселинка и всъщност точно това, че не е много сладко, харесаха всички. Както каза майка ми:"много приятно и прОфирно", каквото и да означава последната дума. Grinning Благодарности на авторките!  bouquet  bouquet  bouquet

А на украсата не обръщайте внимание, беше съобразена с присъствието на дечица. Laughing

# 173
  МИла го,Лабрекс,страхотни торти! newsm10 newsm10

# 174
Мила Лабрекс, парфето изглежда пАрфект'о, и понеже моята майка навремето често, често ни правеше такова, само че слагаше и орехи натрошени в белия слой (нейния блат също е друг, слагаше и вишни върху него, ама иначе на разрез така беше) и използва същата дума, като твоята майка "ПРОФИРНО" така че много добре знам, какво значи Joy Joy Joy по-скоро си представям вкуса, защото "профирно" е дума за вкус Hug Hug Hug
Странно, от тогава не съм яла тази торта. Тя спря да я прави. Откакто има желатин по магазините hahaha hahaha hahaha щото навремето си спомням, а татко е заминал командировка за Москва и а е посмял да се върне без торба желатин (имаше жълти на цвят ленти върху пликчето и до днес ги помня, как се пазеха като най-ценното нещо на света), по-добре да не се прибира и  да взима обратния самолет та да купи  Joy Joy Joy

# 175
Ох...много вкусотии......И тази торта на Лабрекс......Нещо обаче в последно време не ме влече сладкото......

Сетих се днес...Имаше една Марулка.....къде се изгуби тя?

Диди, писала ли е скоро?

Супичка

# 176

Селма, благодаря ти!  bouquet

Ох, Krische, пак ме развесели!  bouquet Що не си станала една писателка? Ще ти се грабят книжките! Peace

Маме , какво прави, та спря да те влече сладкото, признавай си! Щото мен си ме влече и добре го похапвам и май в обем се променям..........Иначе пАрфето хич не е сладко в буквален смисъл, много приятно е.
Маме , изведнъж се сетих, че нещо трябваше да ти преведа.............виждаш ли защо трябва на момента да се прави, щото като изключаааа, не знам де ми е включвателя.... Embarassed Embarassed Embarassed У най-скоро време ще ти го изпратя.  bouquet

# 177
Днес моят мъж приготви вечерята агнешко с картофи и ми поръча да го снимам и да го пусна в темата /"няма само твойте  манджи да пускаш "/така каза той  Grinning

# 178
  • София
Честит имен ден на всички, които имат празник днес!   bouquet

По- късно ще се връщам да чета, защото съм изпуснала доста, аз докато се включа в темата, тя се е преполовила.  Simple Smile

При нас днес скара и дроб сърма,

а за десерт една много вкусна и лека бишкотена торта с кисело млекце, ванилово кремче и настърган шоколад.

# 179
За днес агнешко със зелен лук и за десерт еклери.За първи път правя еклери ,станаха много вкусни.По рецепта на Иви. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт