Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 38-а тема

• 40 459
  • 358
  •   1
Отговори
# 180
Много красоти и вкусотии видях и изчетох всичко на един дъх. Вече и забравих кой какво щях да питам doh...
Само се сещам за снимките от Крисче  от сбирката - много ми беше интересно да разгледам, и по тоя повод ще помоля и Мама Цоцоланка ако е възможно, да покаже и тя нещичко от тяхното събиране. Дано не е много нахално Embarassed.

От мен - Рогчетата на Пина и меденки:

# 181
Ох...много вкусотии......И тази торта на Лабрекс......Нещо обаче в последно време не ме влече сладкото......

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

и пита Лабрекс

Маме , какво прави, та спря да те влече сладкото, признавай си! Щото мен си ме влече и добре го похапвам и май в обем се променям..........

Ами щото й се яде КИСЕЛООООООООООООООООО

Мамеееееееееееееееееееееееееееее ти си жена за чудо и приказ. ПОКЛОН от мен. Искрено се възхищавам на мами като теб. Нямаш си идея, колко хубави помисли събуди в мен и всичките са за теб. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Извинявам се за спама, но това е прекрасно Hug Hug Hug Дай Боже повече българки като теб, щото аз съм от дезертьорките Sad Целувки от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 182
  • пак на Рив Гош
Аз днес идвам да спамя, и да гледам вашите вкусотии, че нямам снимки за показване (днес доизяждахме).  Grinning

Селма, Nordina, извинявам се за закъснението с което отговарям - ето тук е преведената рецепта за рибата с лимонено-магданозена кора

Ася, благодаря за съветите   bouquet, ще гледам да ги пробвам този уикенд. А сандвича за мъжа ти е един път, тия от Събуей ряпа да ядат пред него! Какво има под бри-то?

Nelka.nelka, снимките ти са великолепни! И парфето на Лабрекс, и тортичките на Крисче и краси.мира (като виден воайор веднага разгледах снимките от тортения уикенд), изобщо, всички хубавини, които видях, майсторки сте и това е!  Grinning

Маме, как мина срещата? Ако след коментара на Крисче съм права да си мисля това, което си мисля  Wink - присъединявам се към нея в поклона доземи!  Hug  Hug  Hug

# 183
извинявам се ,4е нахлувам така ,4ета Ви всеки ден и не мога да не изкажа възхищението си към Мамето-  :bouquet
На вси4ки пишешти в темата едно голямо благодаря,страхотни сте!!!
и за да не е спам ,макар и от неделя

# 184
Лелееееееее, я ме светнете защо това внимание към моята особа? Нищо като подобно май не съм заслужила........Карате ме да се изчервявам като млада булка в първа брачна нощ.......Немой така, моля ви! Чакайте поне да стане официално, ама че сте бързи Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes.........

Мъжете и скарата

Кулинарния конкурс

Пак той

Ето така се използва безплатен детски робски труд или как да накараш децата да ти обелят незнайно голямо количество краставици. Организирай им състезание. Хем те бяха доволни и се надпреварваха кой отбор повече краставици ще обели, хем ние бяхме доволни,че имахме обелени краставици за салатата.......

Да покажа върлата конкуренция, която имах:
Костенурката

Таралежчетата

Готовата продукция

В крайна сметка всичко се изяде, бяхме на хижа Божур, над Горна Оряховица, минахме и през Съева дупка, но по-хубаво от вкъщи си няма!

# 185
Ех, че хубавооо! Направо почувствах атмосферата. Една такава задружна...Размечтах се нещо Rolling Eyes...И софрата си я бива...Абе супер, браво за организацията, която сте си спретнали Peace.

# 186
За днес агнешко със зелен лук и за десерт еклери.За първи път правя еклери ,станаха много вкусни.По рецепта на Иви. Simple Smile

Еклерите изглеждат фантастично,моля дайте ми рецептата Simple Smile

# 187
  • сред люляците
апетитко , заповядай Еклерите на Иви Peace

Маме, личи си, че сте изкарали чудесно!  Hug

Аз вчера направих агнешка плешка с много апетитна и ароматна коричка.

# 188
Децата са страхотни. Тая снимка с краставиците и състезанието е уникална, пък дори и да не са се състезавали, чудесни са Peace

И само за мое оправдание да кажа  Embarassed, че изобщо нямаше и да разбера, ако полин_а не беше писала, че иска да види снимки от вашта сбирка. Аз понеже съм пропущила, каква сбирка ще има, ходих да те чета кога си писала къде ще ходиш за да се светна. И така се светнах, че направоооооооо Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Страхотия си ти. Ама полин-а е виновна, не съм аз. Crossing Arms  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Сега да не вземеш да пъшкаш и да охкаш, че много се изморяваш и да ни лишиш от прекрасното си присъствие, хич не си го и помислЮвай Joy Joy Joy Даже смятам да увеличиш готвенето, че гърлата като се увеличат, да не си загубила тренинг. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз да не съм съвсем спамерка ТУК може да видите опакованите сладки, дето черпим днес с тях. Направихме накрая от всичките към 50тина броя сладки нещо като един голям букет, в основата го увих с хартия за цветя и стана красивичко и госпожичката е много щастлива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 189
И аз да се включа със снощното ни меню,не толкова празнично,но леко и вкусно   шопска салата   дробчета по селски кюфтета за децата десерт- макарони на фурна    Отивам пак да се наслаждавам на другите вкусотии,поздравления за всички - справили сте се чудесно!!!  newsm64

# 190
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
вчера не бях в състояние да готвя, беше ме натиснала мигрена.

ядохме леки неща

топла салата от тиквички                                                                     салата от наложено зеле със стафиди

Роца, под брито има сушено филе, сурова тиквичка, извара с подправки, салата, кълнове

# 191
Тук пак се е готвило...и готвило
ilrai78 ,дай малко повече подробности за тази апетитна коричка...

Мамеее,каква страхотна сбирка сте си спретнали и вие,чудесно сте си прекарали!А скарата е....ох,май мъжо в събота пак ще пече...горкия   Joy 
А за киселото и сладкото...с най-искрени поздрави!    Hug    Hug    Hug   

Ето и моето агнешко

и хляб с орехи и стафиди

Отдолу мааалко не се изпече според моя вкус,но и така беше ароматен и вкусен.
Тарлио,по-късно ще напиша рецептата на тортата /ако за нея питаш/.Тя всъщност е на Димитрина73 от тортената тема. Има я в тема "Тортено предизвикателство февруари 2009".А украсата е от айсинг,оцветен с боички.

# 192
  • сред люляците
краси.мира , то всичко беше на око, но все пак... Посолих и полях обилно със соев сос. Оставих да престои през нощта. После намазах с олио, червен пипер и черен пипер. Нарязах на ситно по десетина листа калоферче, джоджен и девесил и покрих отвсякъде месото. Дори направих разрези, които напълних с подправки. Поставих в тава с 1 пръст вода. Покрих с фолио и във фурната за два часа и половина. После отвих и запекох. Стана много, много вкусно. Аз по принцип не обичам твърде агнешко, но по този начин много ми допадна Peace

# 193
ilrai78 ,      bouquet     Звучи лесно и вкусно!Със сигурност ще се пробва.

# 194
  • Torino,IT
Ето ме и мен в кюпа Flutter
Маме, добре завърнала се, добре че в последния момент разбрах че с Крисче сте били на две отделни сбирки, личи се че сте изкарали супер и че сте похапнали доволно, супер са снимките Hugбраво на вас
Лабрекс, парфето ти е точно от сладкарниците от едно време, веднага си копвам рецептата  bouquet
А букетчетата на Крисче пораждат много емоции и настроение, страхотна идея Peace
Въобще сте напълнили темичката както обикновено с красоти, всички , много ме радвате Crazy Hug
от вчера имаме пене ала примавера Mr. Green

И поради липса на агнешко, нали го сготвих умно преди 2 дена похапнахме празнични шницели на Морена Mr. Green

картофена салата

канеления сладкиш на Танита

Общи условия

Активация на акаунт