Re: ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 18

• 31 732
  • 477
  •   1
Отговори
# 435
Бреееех Еличка колко добре игра! Много ми хареcа Heart Eyes

Учудващо и на мен ми хареса, а Стойо в ролята на любовник- супергерой много ми допадна. Имаше доста свежарски реплики, особено тази за доматите и маратонките.  Joy

# 436
Адски смешна серия, но и много истинска. Някъде между комичното се казаха много истини и се показаха болните места и страховете на героите. Най-много ми хареса Ана с тия домати.... Пукнах се от смях. И как разделя бухтичките - "женската" за нея, а "мъжката" за Митко...
Стойо пък все повече ми харесва. Много е готин. Да си призная ми се искаше в престрелката Андрей да умре и Марина да е със Стойо #2gunfire

ПС:Анастасия дори като продавачка на зеленчуци и уж бедна пак е адски красива...

# 437
Абе,миcля cи,че Маймунчо и Марина ще cа хубава двойка Mr. Green

# 438
Какво е станало с тия маратонки, аз пак съм изпуснала... Мен ме изкефи на Марто репликата нещо от сорта: "Откъде толкова деца, ох ще ме заболи главата или ще ми се пръсне главата - стана ми много смешно между образа и репликата наистина го даде шашнат и притеснен Wink)) И Ана как се радваше че е имала успешен ден с над 30 кила кисело зеле продадено  Stop

А тия от НОВА - без коментар! Днес специално проверих в програмата и не пишеше че ще има филм и ако не бях в темата да видя новите коментари - нямаше и да разбера че има филм

# 439
И в промото на Господарите казваха да ги очакваме след предаването на Ники Кънчев Crazy

# 440
Йех..ceрията е качена у арената Grinning голях cмях беше...много ме изкефи Анаcтаcия като домакиня Grinning Grinning Маймунчо пак  изби рибата Laughing

# 441
Не трябва да се прекалява толкова с ботокса, мисля. Митето, макар и сбръчкосан, по- кефеше. Сега прилича на извънземен с тва бяло лице и подпухнала кожа.

# 442
сега се прибирам и хванах само 5 мин-какво беше това??? Rolling Eyesнякой ще ме светне ли #Crazy
Хахахахах, ето това ми трябваше, за да съм сигурна, че теорията ми е вярна...

Извинете за оффф-а ама не се стърпях.
Приятно гледане!  bouquet

# 443
  • край голямата локва
Какво е станало с тия маратонки, аз пак съм изпуснала...

Маймуната като спаси Марина Mr. Green и я пита направили ли са и нещо, а тя отрича и отрича, но накрая си призна, че я замеряли с маратонки Joy

# 444
Много забавна серия.
И в съня се яви селото, в което е заключена Марина...

# 445
Мира, благодаря ти   bouquet

# 446
  • София
Да, весело беше. Най-забавен ми беше съня на Маймуната. Mr. Green
Ама колко време бяхме в заблуда, че Елица ще роди близнаци и, че София ще забременее...

# 447
  • с/у ОколоМръсТното
спуках се от смях на снощния компот  Joy
Много веселяшко беше. Браво, имаше нужда  Peace

# 448
Много смешна серийка беше снощи.Това с маратонките направо ме разби,а Явор как каза на Елица:"Искам да ти направя още деца" Mr. Green.Направо с тези сънища ме разпиляха. Laughing

# 449
на мен сериятя не ми хареса.
Какви са тези сънища, какво чудо... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт